2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende hafif cok yer kaplamayan odadan odaya goturebilcegim bisey istiyorum. Uzun surede yanimda yatirmayi dusunuyorum oyuzden anne yani besigi benim icin en onemlisi ama ikinci el olanlara biturlu guvenemedim. Senin aldigin tam olarak nasil biseyki canim?

Bende 50 kg la basladim suanda 56-57 degisiyo. Zaten karnimi gorseniz top yutmus gibiyim Herkes tam erkek gobegi diyo. Arkamdan bakildiginda hic hamile degilmisim gibi. Benim istahim hic acilmadi bence oyuzden cok almadim. Ama olsun insanin kilo aldigina en sevindigi donem bence bu. Bebeklerimiz iyi olsunda gerisi hic onemli degil

Et beni bendede hic yoktu bikactane cikti normal heralde dedim bakalim dogumdan sonra neolcak

Gecmis olsun kremadandir..yediginiz yeri sikayet edin denetlesinler..

58 59 ile başladım hamişliğe. 50 kiloyu gördüm. Şimdi 57 kiloyum. Az yiyorum aslında ıstahim açılmadı arada da kusuyorum ama baya aldım gene de. Neyse önemli değil kilo 65 e kadar kendime izin verdim. Yeterki yediklerim tosunuma yarasin kan can olsun. Zaten kiloyu ben almadım bi karnım var. Biraz yüzüm alsa çok sevinirim hatta

Haftaya gidicem zaten canim..banada cok geldi..birde benim diyet degisik sabaha 4 dilim ekmek cok degil mi..yiyemiyorum bile yani ben ekmek sevmem pek..

Ben birde stres yaptim sanirim bu seker olayini..geceleride gec yatiyorum 2 oluyo yatmam..gec yatmada etkiler mi..

Ben birde stres yaptim sanirim bu seker olayini..geceleride gec yatiyorum 2 oluyo yatmam..gec yatmada etkiler mi..
Streste çok arttıtıyo. Bir gün o da başıma geldi. Hiç bir şey yemediğim halde en yüksek o gün çıkıyodu. Kendini sakinleştir canım.en büyük düşman işte ona çare yok

Benimde rt benle rim arttı. Toplam 6kilo aldim ama başta birax fazla kilo ile hamile kalmistim.

Et beni bendede hic yoktu bikactane cikti normal heralde dedim bakalim dogumdan sonra neolcak
Nette yazanlara göre hamilelikten sonra kayboluyormuş. İnşallah öyle olur. Benim birkaç tane değil baya var. Özellikle boyun bölgemde.

canım benım bebeğim 960 gr cıvarı olmus boyu 35 cm göbek cevresı benımkının de 2 hafta geri çıkıyor senın durumun yıne ıyı belkı gec dollenmeyle alakalıdır .

benim aldığım chicco next2 me bahsettiğiniz ürün işte. 2.el ama kullanılmamış. hediye gelmiş açmamışlar öyle buldum. düşebiliyo bazen ama çok satanda yok bunu. çok rahat taşırsın istediğin yere. ben yazları annemlerın yanına yazlığa giderken bile bagaja atıp götürürüm hiç bi zahmeti yok çünkü çok pratik. bide ayaklarında teker var ittirebiliyosun kolayca. sabitlenebiliyoda.

kızlar bu arada ateş ölçer bakıyorum ama markalar hakkında hiç bi bilgim yok ne önerirsiniz hangisi sağlıklı sonuç verir? şu temassızlara nedense güvenemiyorum ama hepte onlardan var. diğerlerinide bebekler huysuzlanıyo diye istemiyom arada kaldım.

canım benım bebeğim 960 gr cıvarı olmus boyu 35 cm göbek cevresı benımkının de 2 hafta geri çıkıyor senın durumun yıne ıyı belkı gec dollenmeyle alakalıdır .

Yok zaten bi 10 gun geç döllenme var doktor adet tarihimi 6 sından 14 ine çekti. Benimkinin göbek çevresi 27+5 ama diğer yerleri 27+2

bana diyet listenle başla ölçmeye dedi dahiliye doktorum 10 gunde bir kontrole gideceğim bir olcme listesi de verdi açlık şekerimde daha oncede şimdi de sorun yok ilk 1 hafta Sabahları açlık tokluk sonra 3 gün sabah öğle akşam açlık tokluk bakacağım benim tokluk şekerim sıkıntılıy çıktı yüklemede. bu sabah başladım diyet listeme her liste farklı tabi ben 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum daha önce tam buğday yıyordum dıyetısyen çavdar şekerde daha iyi onu ye dedi ona başladım 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 2 salatalık 5 tane zeytin 1 domates 1 yaprak marul 4 yaprak roka 2 küçük turp yedim çayı şekersiz içebilirsin dedi bir etkisi yok dedi ama ben çay sevmiyorum oyle bir şey içme ihtiyacı da hissetmiyorum pek kahvaltıda açlık 77 tokluk ilk saat 116 çıktı. Daha once kendi kafama göre yediğim zamanda açlık 79 tokluk 135 çıkmıştı. Tam olarak tokluk değeri kaç olmalı bilmiyordum. Zaten hep ilk saat olcum var bende ikinci saat yok. Cevap için çok teşekkür ederim.

Dışarıda salata yemiştim bir de çeşme suyu da içtim ondan mı oldu ki :/ okuduğum kadarıyla çok kötü şeyler yoktu pztesi doktor randevum. Bekleyebilirim galiba :/
Cnm ya gecms olsn disarda bsy yememeye calis randevunuda ck varmis netten arastrma yapma ama dktoruna ulasabilirsen bi konus

Bende karar veremedim ateş ölçer e alanlar bilgilendirse iyi olacak aslında:)

Ben kaşar peyniri gelişim kilo için iyi diye duymuştum ayrıca hergün yada günaşırı yumurta ye canım özellikle beyazını (beyazında protein çoook yüksek)

Her gun yumurta tüketiyorum canım. Ama sarisini daha çok sevdigim için beyazini bazen.esime veriyordum. Onu da yiyeyim. Söylediğin iyi oldu teşekkür ederim canım. Beyaz peynir tüketiyorum daha çok. Kaşar peynir de tuketeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…