- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.961
Bende hafif cok yer kaplamayan odadan odaya goturebilcegim bisey istiyorum. Uzun surede yanimda yatirmayi dusunuyorum oyuzden anne yani besigi benim icin en onemlisi ama ikinci el olanlara biturlu guvenemedim. Senin aldigin tam olarak nasil biseyki canim?kızlar ben aldım chiccodan sallanıo sağa sola ama öyle salıncak gibi değil. elinizle tuttuğunuz yerden sallıyosunuz. ben letgodan 2.el aldım ama kullanılmamıştı. siteleri takip edin çıkıyo mutlaka. ben 350ye denk düşürdüm. ayrıca kullanmıcağınız zamanda kaldırıp saklaması çok pratik çok yer kaplamıyo.
Et beni bendede hic yoktu bikactane cikti normal heralde dedim bakalim dogumdan sonra neolcakBen 56 ile başladım şu an 68 im.12 kilo. En az 20yle biter sanırım. Henüz çatlak yok ama birkaç arkadaşım 7. Aydan sonra birden çatladım dedi. O yüzden pek sevinemiyorum. Ama bende et beni çoğaldı böyle durumu olan var mı?
Gecmis olsun kremadandir..yediginiz yeri sikayet edin denetlesinler..Kızlar dün besin zehirlenmesi yaşadım, baştan beri rahat geçti benim gebeliğim, bulantı kusma falan hiç yaşamadım. Her şeyi yiyebildim, dışarda yemekten de çekinmedim, güvendiğim yerler nasıl olsa. Fakat dün hata yaptım ve bol kremalı bir yemek yedim. Aman Allah'ım ishal kusma baş ağrısı, süründüm tüm gece. Bebiş susuz kalmasın diye devamlı su içtim sabaha kadar. Şimdi daha iyiyim, netten baktım hep bebeğe direkt zararı olur mu diye, su içemeseydim hemen hastaneye gidecektim. Su kaybı tehlikeli çünkü. Yarın kontrolüm var, tahlilleri yaptırırım dedim. İnsan öok korkuyor, bebeğim de pıtı pıtı tekmeledi hep, ben burdayım iyiyim der gibi..
Haftaya gidicem zaten canim..banada cok geldi..birde benim diyet degisik sabaha 4 dilim ekmek cok degil mi..yiyemiyorum bile yani ben ekmek sevmem pek..Canım değerlerin yüksek bilgin olsun. Ven sabah 2 dilim tam buğday 1 yumurta bol tere semizotu biber salatalık zeytin penir yiyorum. Açlık 84-89 arası çıkyor. Tokluk 1 saat sonra 124-129 civar, 2.saat tokluk 114- 116 civarı çıkıyor. Ölçüm aletinin markaları da aynı. Bu hafata bakliyat yeme, yiyip yatma o da attırıyor. Böyle devam ederse haftaya doktora git istersen
Ben birde stres yaptim sanirim bu seker olayini..geceleride gec yatiyorum 2 oluyo yatmam..gec yatmada etkiler mi..Canım değerlerin yüksek bilgin olsun. Ven sabah 2 dilim tam buğday 1 yumurta bol tere semizotu biber salatalık zeytin penir yiyorum. Açlık 84-89 arası çıkyor. Tokluk 1 saat sonra 124-129 civar, 2.saat tokluk 114- 116 civarı çıkıyor. Ölçüm aletinin markaları da aynı. Bu hafata bakliyat yeme, yiyip yatma o da attırıyor. Böyle devam ederse haftaya doktora git istersen
Streste çok arttıtıyo. Bir gün o da başıma geldi. Hiç bir şey yemediğim halde en yüksek o gün çıkıyodu. Kendini sakinleştir canım.en büyük düşman işte ona çare yokBen birde stres yaptim sanirim bu seker olayini..geceleride gec yatiyorum 2 oluyo yatmam..gec yatmada etkiler mi..
Benimde rt benle rim arttı. Toplam 6kilo aldim ama başta birax fazla kilo ile hamile kalmistim.
Nette yazanlara göre hamilelikten sonra kayboluyormuş. İnşallah öyle olur. Benim birkaç tane değil baya var. Özellikle boyun bölgemde.Et beni bendede hic yoktu bikactane cikti normal heralde dedim bakalim dogumdan sonra neolcak
Kızlar bugün 28+0 olmam gerekirken 27+2 ye uyumlu çıktı bebeğim. Doktor 1088 gram olmuş dedi ama güzel beslen dedi biraz az geldi doktora kilosu boyu. Fl de 5.10. 7 ile çarparsak 35 cm filan cikiyo. Hep az çıkıyor iyi besleyemiyorum bebeğimi sanırım. Ama her şeyi yiyorum her şeyden vitamin olsun diye kırmızı et balık tavuk peynir. Sut arada içiyorum yoğurt yiyemiyorum midem bulanıyor. Sizce başka neler yemeliyim bebeğim için ?
benim aldığım chicco next2 me bahsettiğiniz ürün işte. 2.el ama kullanılmamış. hediye gelmiş açmamışlar öyle buldum. düşebiliyo bazen ama çok satanda yok bunu. çok rahat taşırsın istediğin yere. ben yazları annemlerın yanına yazlığa giderken bile bagaja atıp götürürüm hiç bi zahmeti yok çünkü çok pratik. bide ayaklarında teker var ittirebiliyosun kolayca. sabitlenebiliyoda.Bende hafif cok yer kaplamayan odadan odaya goturebilcegim bisey istiyorum. Uzun surede yanimda yatirmayi dusunuyorum oyuzden anne yani besigi benim icin en onemlisi ama ikinci el olanlara biturlu guvenemedim. Senin aldigin tam olarak nasil biseyki canim?
Benimde boyunda daha önce vardı aldirmistim.şimdi hepsi yeniden oluştu gitmese yeniden aldırmayı düşünüyorumNette yazanlara göre hamilelikten sonra kayboluyormuş. İnşallah öyle olur. Benim birkaç tane değil baya var. Özellikle boyun bölgemde.
canım benım bebeğim 960 gr cıvarı olmus boyu 35 cm göbek cevresı benımkının de 2 hafta geri çıkıyor senın durumun yıne ıyı belkı gec dollenmeyle alakalıdır .
bana diyet listenle başla ölçmeye dedi dahiliye doktorum 10 gunde bir kontrole gideceğim bir olcme listesi de verdi açlık şekerimde daha oncede şimdi de sorun yok ilk 1 hafta Sabahları açlık tokluk sonra 3 gün sabah öğle akşam açlık tokluk bakacağım benim tokluk şekerim sıkıntılıy çıktı yüklemede. bu sabah başladım diyet listeme her liste farklı tabi ben 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum daha önce tam buğday yıyordum dıyetısyen çavdar şekerde daha iyi onu ye dedi ona başladım 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 2 salatalık 5 tane zeytin 1 domates 1 yaprak marul 4 yaprak roka 2 küçük turp yedim çayı şekersiz içebilirsin dedi bir etkisi yok dedi ama ben çay sevmiyorum oyle bir şey içme ihtiyacı da hissetmiyorum pek kahvaltıda açlık 77 tokluk ilk saat 116 çıktı. Daha once kendi kafama göre yediğim zamanda açlık 79 tokluk 135 çıkmıştı. Tam olarak tokluk değeri kaç olmalı bilmiyordum. Zaten hep ilk saat olcum var bende ikinci saat yok. Cevap için çok teşekkür ederim.Canım açlık 90 altı, 1. Saat tokluk 130 altı, 2. Saat tokluk 120 altı olacak. Bu değerleri yakalayabiliyorsan menünde kendine göre değişiklikler yapabilirsin. Yüksek çıktığı zamanlar ara öğününü tarçınlı süt ceviz yada salatalık fındık yap. Çok düşmesi de iyi değil çok çıkması da. Tarçın ve salatalık dengeleyici aklında olsun. Ben sabahları bol salatalık yoğurdu içine salatalık rendeleyerek cacık gibi tüketiyorum. Şimdilik iyi gidiyor
Cnm ya gecms olsn disarda bsy yememeye calis randevunuda ck varmis netten arastrma yapma ama dktoruna ulasabilirsen bi konusDışarıda salata yemiştim bir de çeşme suyu da içtim ondan mı oldu ki :/ okuduğum kadarıyla çok kötü şeyler yoktu pztesi doktor randevum. Bekleyebilirim galiba :/
Bende karar veremedim ateş ölçer e alanlar bilgilendirse iyi olacak aslında:)kızlar bu arada ateş ölçer bakıyorum ama markalar hakkında hiç bi bilgim yok ne önerirsiniz hangisi sağlıklı sonuç verir? şu temassızlara nedense güvenemiyorum ama hepte onlardan var. diğerlerinide bebekler huysuzlanıyo diye istemiyom arada kaldım.
Sütü ve muz bebisi çok iyi besliyormus.günde 2 bardak süt ve 1 muz hergün yiyorum ben
Ben kaşar peyniri gelişim kilo için iyi diye duymuştum ayrıca hergün yada günaşırı yumurta ye canım özellikle beyazını (beyazında protein çoook yüksek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?