2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aynen canım.bende yumurta balık tavuk et sebze peynir sut ne gerekirse yapiyodum ama demekki az yapiyomusum. Kan hapı iciyosun dimi canım ? Kan hapını ihmal etme.

Kizlar carters's in internet sitesinde 3 al 2 ode kampanyasi var Ne zamana kadar surer bilmiyorum. Normalde fiyatlarini yuksek buluyorum fakat bu kampanyayla epey uyguna geliyor. Oglusuma 3lu setlerden 3 adet aldim. Her takim ayaksiz uzun alt, kisa kollu body ve uzun kollu bodyden olusuyor. Bir takim 55 liraya falan geliyor.

Sağol canım cevabin için. Bende dun oldum iğne çok şükür kanama vs. Bisi olmadi. İnşallahda olmaz. Alah sağ salim kucağımıza almak nasip eder inşallah.

Aynen canım.bende yumurta balık tavuk et sebze peynir sut ne gerekirse yapiyodum ama demekki az yapiyomusum. Kan hapı iciyosun dimi canım ? Kan hapını ihmal etme.

Ben de eşim de 3 kilonun altında doğmuşuz belki bebegimiz de çok kilolu doğmaz diye avutuyorum kendimi artık

Kan hapı dğl direkt haftada bir serum vuruluyorum cnm ben

Ceviz findik filanda ye cnm yogurdu meyveli dene bulgur yesil mercimek nohuyta ye haftada bi cnm kahvaltilarnda bi yemek kasigi pekmez ye

Pekmez yiyorum canım ama fayda mi etmiyor ne ? Cevizi ilk 3 ay yedim ama canım yemek istemiyor. Fındık yiyorum canım. Nohutta yiyorum ama neden fayda etmiyor anlamıyorum.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Benimde esim 3 kilo altında doğmuş. Ona benzicek sanırım.

Sağol canım anne olmanın her yönü ne kadar zor yani bizim gibi düşünceli insanlar için, kimisi sigara alkol kullanır umru olmaz biz daha anne karnında haftasından geri cıktı diye üzülüyoruz ne yesek naapsak diyoruz

Pekmez yiyorum canım ama fayda mi etmiyor ne ? Cevizi ilk 3 ay yedim ama canım yemek istemiyor. Fındık yiyorum canım. Nohutta yiyorum ama neden fayda etmiyor anlamıyorum.

canım bende aynı durumdayım hatta boyu çok kısa moralim çok bozuluyo. doktor normal diyo ama sizleri böyle görünce bnmki baya kısaymış diyom. bi hafta geriden geliyo

Aynen canım haftasından geri çıkınca tek düşündüğüm bu oldu. Her şeyi onun için yiyorum ama kilosu az. O kadar aklıma takmışım ki önüme çıkan otobüsü bile son anda fark ettim aklım ona gitti. Şükür bunu da atlatırız. Anne olmak zor. Allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah.

canım bende aynı durumdayım hatta boyu çok kısa moralim çok bozuluyo. doktor normal diyo ama sizleri böyle görünce bnmki baya kısaymış diyom. bi hafta geriden geliyo

Üzülme canım moral bozma hic. 30. Haftadan sonra daha çok kilo alacak onun için biraz da 30. Haftadan sonra değerlendirmek istiyorum. Sağlıklı şükür bebisler.

Aman canım dikkat et haydi artık üzülmeyi bırakalım sonuçta biz uzulunce bebeklerimiz de uzuluyor

Seninki de mi kız bebekti?

Sayende almakta kararsız kaldığım, önümüzdeki aya beklettiğim takımların hepsini çok uyguna almış oldum şimdiden. Valla süper oldu. Teşekkürlerrr

Ya canım yardım alırsın bak benimde taşınma durumum var ev bile bulamıyorum üstelik boşver takma kafana yardımcı tut hallet misandada olmazsa kalcak düşünmek bile istemiyorum ama napalım.

Benimde bana düşük gibi geldi kendi kafamda tartmaya çalışıyorum ama olmuyo dr satı sorup normal dedi boşver canım sağlıklı olsunlar ben de yumurta her gün iki tane süt iki bardak yoğurt iki tabak peynir et meyve ceviz fındık badem balık kaşar pekmez yiyodum ama aksattım mı diyor insan işte 100 gr falan onuda aldırırım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…