2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay yaziklar olsun evlencegi bir ay kalami bellu olmus. Zaten doguma ne kaldi csnim allah kolaylik versin insallah gonlune gore olur hersey

dlrsordn cnm ben braun thermoscan irt 4520 aldm hatta iyiki erkn almisim dedm ateslendigimde kndimde deneme firsatim oldu cok memnun kaldim bu arada sadece kulaltan olcer bu

Genede cok pahali ya lcw de bn pijama takinlarini nerdeyse 7 10 lira arasnda aldm citcitlilarn 3 lusunu hep 10 liraya aldim evet carters cok kaliteli ama ne demisler bebegin yedigi helal giydigi haram

Off cok guzel seyler var hangi ay 3 mu 6 mi 9 mu alacagima karar veremiyorummmm

Kızlar ben carter's dan 5 li body ile eşofman takımı aldım. Eşofman takımı inanılmaz kalitesiz geldi haberiniz olsun. Her gören şaşırdı bu fiyata bu ürün diye. Ama body Ler güzeldi onu da 9 aylık aldım 6 aylık standartlarında. Eşofman takımı 3 aylık aldım ama çok minik geldi. Velhasıl ben cok hevesle aldim ama pek memnun kalmadim

Bu ne insafsızlik ya. Canım sözleşmeniz yok mu böyle canı isteyince çıkin hadi mi olur. Çok sinir oldum. Allah yardımcıniz olsun

Merhaba arkadaşlar
Bende 28+1 de gittim kontrole 58 le başladım ve 70 İ gördüm.Bebekte 1280 gram çıktı.Sanırım haftasının üstünde.Bende her sabah kaşar peyniri ve yumurta yemeye çalışıyorum.Ayrıca meyveyi her gün tüketiyorum.
Benimde sizlere bir sorum olacak.Umarım tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsınız.
Beşik olarak ne tercih etmeliyiz? Büyüyen karyolaları eşim çok beğeniyor.Bende İKEA'nın beşikleri için iyi diyorum.Sizce tercihimizi ne tarz bir beşikten yana kullanalım?

Aynen ben de kilo durumuna takmış durumdayım. Daha hızlı daha çok kilo alsın istiyorum. Doktor haftasıyla uyumlu diyor ama beni teselli etmiyor hiç iki kilo olsun istiyorum bir an önce

Belis büyüyen beşiklere bakın :) boyası falan kansrojen değil
İkea uygun ama biraz şey güvenilir gelmedi bana bebek için..
İlk önce ben de ikea diyordm ama belis beşiğimz geldi eşim kuruo şimdi :)

Süt icmiyordum ama artik hergun icicem. Muz yiyorum ama sut çok fazla midem almıyordu. Almasa da icicem artik kuzum minik kalmasin büyüsün.
Muzlu süt yap,sütü çikolatalı, ballı, sahlepli... içmeye çalış. Kalsiyum için çökelek ve kaşar yemeliymisiz. Okula kaşar götürüyorum teneffüs lerde onu kemiriyorum

Genede cok pahali ya lcw de bn pijama takinlarini nerdeyse 7 10 lira arasnda aldm citcitlilarn 3 lusunu hep 10 liraya aldim evet carters cok kaliteli ama ne demisler bebegin yedigi helal giydigi haram
Ben de bunlari ramazan bayraminda falan gezmelere gidersek diye aldim gunluklerini lcw den almayi dusunuyorum kiyafet alisverisine yeni basladim. Gercekten giydikleri haram oyle fiyatlar var ki ben o paraya kendime pantolon hirka vs alir rn az uc sene de giyerim ayol

Muzlu süt yap,sütü çikolatalı, ballı, sahlepli... içmeye çalış. Kalsiyum için çökelek ve kaşar yemeliymisiz. Okula kaşar götürüyorum teneffüs lerde onu kemiriyorum

Çok sağol canım çökelek ne bilmiyorum ama araştırıp alırım. Kasar peyniri de alayim da beyaz peyniri değilde kasar peyniri yiyeyim. Eski kasar mi normal kasar mi alayim hangi marka almalıyım ?

Aaa ben bunu hiç görmemiştim canım yaa sağol bi inceleyim ben

Sen cok kilo aldinmi peki? Vitamin alicin filan varni

Elevit içiyorum kan ilacı içiyorum pazartesi Gittiğim de geceleri bacaklarının agrisinin beni uykumdan uyandirdigini söyledim bana magnezyum verdi. 8 kilo aldım. Hamile değilken de kilo veriyordum 69 a düşmüştüm sonra hamile oldugumu öğrenince bende diyeti sporu bıraktım 77 kilo olmuşum bu haftaya kadar. Elevit fayda etmiyor mu bebeğe acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…