2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ben de yiyorum hepsini ama bazen dışarıda yemek istiyor canım. Çok aksatıyorum ama ne bileyim benim yuzumden oldu sanırım.

Çok güzel açıklamışsın değerlerin de çok iyi maşallah. 2. Saati de istedi benim doktorum perinatolog aynı zamanda. Yani açlık ilk lokmadan sonra 1. Saat tokluk ve 2. Saat tokluk istiyor ama diyet sende çözüm olmuş maşallah

Ben de kızıma bunları aldım umarım memnun kalırım Iki tanesi 3 aylık bir tanesi 9 aylık iki tanesi de 12 aylık

Genel olarak 0-3 ay çok almadım hemen buyuyorlar diye bi baktim en cok 3-6 ay almisim 6-9 da neredeyse hic almamisim birkactane var 9-12 de birkac tane var :)

Ben tavsiyeler uzerine şöyle hesap yapıyorum her kıyafeti 3 ay eksik hesapla, yani 9 aylık kıyafetleri 6 aylıkken giymeye baslayabilir (öyle tavsiye ettiler) ona gore mevsim hesabı yapıyorum yaza mı denk geliyor kışa mı diye ama yine de %100 tutturamayabilirim tabi

Teşekkür ederiz teyzesi inşallah?

PembeLokum canım carters olanları nerden aldın?

Canim kendi internet sitesinden aldim 3 al 2 ode varmis ya 1 havlu 5 takim olmak uzere 6 parca aldim 4 parca odedim iste takimlar da hep 2li 3lu 4lu fln iyi geldi bana hele şu tulumlu 4lü olanlara bayldm tulum hastasiyim 2 takim aldim onlardan :)

Canım 4 dilim bana fazla geldi 2 dilim daha iyi olur bence. Gitmediysen diyetisyene gitsen ondan liste alsan çok iyi olur değerlerin yüksek canım diyete rağmen birkaç gün daha böyle yüksek çıkarsa dahiliye bölümüyle görüş kesinlikle canım belki insülin başlayabilir.

Geçmiş olsun canım bol su içmen iyi olmuş bi de ishalken tuzu artırmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…