2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım kilosunu kaç alacaksın? 2.5-6 bide 6.5-9 var

Bende filli yi begendim yaa çok hoslar

2,5-6 alayim diyorum yenidogdugunda kullanirim memnun kalirsam 6,5-9 olandan da alirim

Evet filli olan cok hos ama bir tek yesillik olan tamamen delikli yani ajurlu mu deyim nasil tarif edilir

Bir de aden&anais muslin 120×120 4lü ortü bakiyorum ayni yerden 2 farkli uyelik alip 2 urunu ayri ayri alip ikisine de 20 liralik indirim yaptirma niyetim var yalniz 31 marta kadar suresi kargo ucreti de yok :)

Güzel günlerde kullansın prenses .. Çok tatlılar

R r0s3n senin bebisin kiyafetleri de pek bi guzelmis annesi dedesi guzel seyler almis gule gule giydir insaAllah :)
Tşk ederim canım yurt dışındaydı da torununa hediye almış :) uygun carters satan bir yer mi buldun acaba diye merak etmiştim. Aliexpressten alcam sanırım ben orada 9$ yazan şeylere burada 60 lira vermek içime sinmiyor :):)

Ha anladim cnm yok 3 al 2 ode varmis ondan aldim aliexpress e de bakarim madem orda daha uygun :)

Kargo ücreti satıcısına göre değişiyor canım. Orada belirtiyor zaten ücretsiz sevkiyat diye. Kargo ücreti olsa zaten kar etmiş olmayız :)

Baktim da paket agirligina gore bi ucret fln yaziyo simdi benim aldiklarim 60 liraya fln denk geliyor 3lu veya 4lu takim bu sitede de bi takimim 19.50 dolar mesela dolar da 2.8den biraz fazla yine neredeyse 60 liraya denk geliyor ya dolar biraz asagi inse

Ama tek tek bakiyorum bakalim gec geliyolarmis ama olsun aldigim ayni urunleri oradan bulup siparisimi iptal edebilirim siparisi bugun vermistim zaten kargoya cikmadan iptal edebilirim

Son düzenleme:
R r0s3n cnm eşime söyledim de aldirtmadı o siteden aldiklarımdan 2 tanesini ordan bulmuştum ama bussuru şey söyledi eşim kargo geç geliyormuş harbiden 3 ayı bulduğu oluyormuş çinden geliyormuş çakma olabiliyormuş orijinali gibi olmayabiliyormuş kumaşı bi garip oluyomuş özellikle kiyafet alınmazmış ordan bedenlerde sknti oluyomuş çin bedenleri çok küçükmuş kayboluyomuş gümrüğe takiliyomuş gelmiyomuş fln ay saydı da saydı ben de vazgeçtim şimdi ona karşı gelmem doğru olmaz

Sen ordan alisveris yapmadin daha once di mi?

Bedenlerini büyük alsaydın. Carters in ürünleri dar kalıp.

Ay bunu da yeni gordum bi yeni dogdugunda hemen giysin diye heves ettigimden iki tane 3 aylik aldim canim newborn almadim digerleri de 9 aylik ve 12 aylik buyuk aldim yani 3 aylik olanlar da olur insallah 3 ayliklar olmaz mi yeni dogdugunda? Cok mu dar kaliplari?

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Çok sağol canım çökelek ne bilmiyorum ama araştırıp alırım. Kasar peyniri de alayim da beyaz peyniri değilde kasar peyniri yiyeyim. Eski kasar mi normal kasar mi alayim hangi marka almalıyım ?
Çökelez mutlaka araştır. Bulursan bi tarif vereceğim sana çok guzel oluyor.kasarda ben Sütaş alıyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…