- 29 Eylül 2015
- 150
- 213
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.061
Canım aliexpress te bir markayı normalinden ucuza buluyorsan yüzde %99 ihtimalle fasondur. Çin de üretimdir. Orijinal olduğunu mutlaka yorumlardan oku öyle al. Yenidoğana çin malı boyası belli olmayan şeyleri giydirmektense aynı fiyata türk malı en azından kontrolden geçmiş kıyafetleri giydirmek daha mantıklı. Benim de içim gidiyor ordaki ürünlere ama gerçekten araştırıp almak gerekiyor. Yoksa çok riskli gerçekten. Ya indirimi bekleyip orijinal markaları almak lazım ya da kontrollü ucuz ürünleri.Tşk ederim canım yurt dışındaydı da torununa hediye almış :) uygun carters satan bir yer mi buldun acaba diye merak etmiştim. Aliexpressten alcam sanırım ben orada 9$ yazan şeylere burada 60 lira vermek içime sinmiyor :):)
Ooo maşallahh yeğeniyle oynar artık :):)bizim dedemiz kendi çocuğuna alır heralde daha iki yaşına varmadı
Olur sanırım canım 9aylık ürün 4 aylık olan çocuğuma oldu yazmış bir bayan. 3 aylıklar da yenidoğana olur sanırım. Ben yakından görmedim ürünleri ama insta da ve kendi internet sitesinde de kalıplarımız dardır beden tablosunu inceleyip öyle alınız yazıyordu.Ay bunu da yeni gordum bi yeni dogdugunda hemen giysin diye heves ettigimden iki tane 3 aylik aldim canim newborn almadim digerleri de 9 aylik ve 12 aylik buyuk aldim yani 3 aylik olanlar da olur insallah 3 ayliklar olmaz mi yeni dogdugunda? Cok mu dar kaliplari?
Hımmmm çakma olma ihtimali var yani. Bazılarında orjinal diye yazıyor ama ne kadar güvenilirdir acaba?Canım aliexpress te bir markayı normalinden ucuza buluyorsan yüzde %99 ihtimalle fasondur. Çin de üretimdir. Orijinal olduğunu mutlaka yorumlardan oku öyle al. Yenidoğana çin malı boyası belli olmayan şeyleri giydirmektense aynı fiyata türk malı en azından kontrolden geçmiş kıyafetleri giydirmek daha mantıklı. Benim de içim gidiyor ordaki ürünlere ama gerçekten araştırıp almak gerekiyor. Yoksa çok riskli gerçekten. Ya indirimi bekleyip orijinal markaları almak lazım ya da kontrollü ucuz ürünleri.
Canım orjinal olma durumu olmayabiliyormuş az önce öğrendim bir arkadaş yazmış. Orjinal yazana da ne kadar güvenirim bilmiyorum :) insta da bir bayan satıyordu biraz daha uyguna ondan alırım olmazsa :) Ben alışveriş yaptım eşim kendine motorsiklet aksesuarı ben de çanta aldım. Çantalar iyiydi yani. Bir ay içerisinde geldi.R r0s3n cnm eşime söyledim de aldirtmadı o siteden aldiklarımdan 2 tanesini ordan bulmuştum ama bussuru şey söyledi eşim kargo geç geliyormuş harbiden 3 ayı bulduğu oluyormuş çinden geliyormuş çakma olabiliyormuş orijinali gibi olmayabiliyormuş kumaşı bi garip oluyomuş özellikle kiyafet alınmazmış ordan bedenlerde sknti oluyomuş çin bedenleri çok küçükmuş kayboluyomuş gümrüğe takiliyomuş gelmiyomuş fln ay saydı da saydı ben de vazgeçtim şimdi ona karşı gelmem doğru olmaz
Sen ordan alisveris yapmadin daha once di mi?
Ay bunu da yeni gordum bi yeni dogdugunda hemen giysin diye heves ettigimden iki tane 3 aylik aldim canim newborn almadim digerleri de 9 aylik ve 12 aylik buyuk aldim yani 3 aylik olanlar da olur insallah 3 ayliklar olmaz mi yeni dogdugunda? Cok mu dar kaliplari?
Eki Görüntüle 1805208 Bunları da dedemiz almış çok tatlılaar
Eki Görüntüle 1805219 Eki Görüntüle 1805222 Eki Görüntüle 1805224 Eki Görüntüle 1805226 Eki Görüntüle 1805228 Eki Görüntüle 1805230
Ben de kızıma bunları aldım umarım memnun kalırımIki tanesi 3 aylık bir tanesi 9 aylık iki tanesi de 12 aylık
Genel olarak 0-3 ay çok almadım hemen buyuyorlar diye bi baktim en cok 3-6 ay almisim 6-9 da neredeyse hic almamisim birkactane var 9-12 de birkac tane var :)
Ben tavsiyeler uzerine şöyle hesap yapıyorum her kıyafeti 3 ay eksik hesapla, yani 9 aylık kıyafetleri 6 aylıkken giymeye baslayabilir (öyle tavsiye ettiler) ona gore mevsim hesabı yapıyorum yaza mı denk geliyor kışa mı diye ama yine de %100 tutturamayabilirim tabi
@m_rv_ air olarak su modeller var zaten pahali bir sey o nedenle uniseks bi model mi alsam diyorum bi bebisim daha olursa cinsiyet farki olursa diye yoksa pembeli olan cok seker aslinda
Eki Görüntüle 1805276 Eki Görüntüle 1805278 Eki Görüntüle 1805279 Eki Görüntüle 1805280 Eki Görüntüle 1805281
Filli olan ve yeşil renk olan hoşuma gitti uniseks olur diye dusundum
Hayirli olsun canim hepsi cok cici. Havluya bayildim. Ben 0-3 aydan otesini almaya cesaret edemiyorum ya. Hizli buyurse diye acikta kalmamak icin 1-2 takim 3-6 ay alirim tabi ama kalani bebisimle birlikte aliriz artik :)Eki Görüntüle 1805219 Eki Görüntüle 1805222 Eki Görüntüle 1805224 Eki Görüntüle 1805226 Eki Görüntüle 1805228 Eki Görüntüle 1805230
Ben de kızıma bunları aldım umarım memnun kalırımIki tanesi 3 aylık bir tanesi 9 aylık iki tanesi de 12 aylık
Genel olarak 0-3 ay çok almadım hemen buyuyorlar diye bi baktim en cok 3-6 ay almisim 6-9 da neredeyse hic almamisim birkactane var 9-12 de birkac tane var :)
Ben tavsiyeler uzerine şöyle hesap yapıyorum her kıyafeti 3 ay eksik hesapla, yani 9 aylık kıyafetleri 6 aylıkken giymeye baslayabilir (öyle tavsiye ettiler) ona gore mevsim hesabı yapıyorum yaza mı denk geliyor kışa mı diye ama yine de %100 tutturamayabilirim tabi
Merhaba cnmMerhaba arkadaşlar
Bende 28+1 de gittim kontrole 58 le başladım ve 70 İ gördüm.Bebekte 1280 gram çıktı.Sanırım haftasının üstünde.Bende her sabah kaşar peyniri ve yumurta yemeye çalışıyorum.Ayrıca meyveyi her gün tüketiyorum.
Benimde sizlere bir sorum olacak.Umarım tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsınız.
Beşik olarak ne tercih etmeliyiz? Büyüyen karyolaları eşim çok beğeniyor.Bende İKEA'nın beşikleri için iyi diyorum.Sizce tercihimizi ne tarz bir beşikten yana kullanalım?
Canım sen yatmaya başlamışsın, nasıl bir durum çıktı ortaya? iyisindir umarımAllah kolaylik versn hepimize kimine gore nazli olabilirz hatta burda 40 dk boyunca ylda ise giderken kimse yer vermiyo dedigimde topa tutulmustum ama herkesin hamileligi cok farkli geciyo bizimkide en son terti ama snki dun dondu midem de ayak hissediyrm yani orasi curumus gbi aciyo sagima yatamiyorim soluma donsem kalcam uyusuyo
Ben alıyorum sık sık beğenmediğimi geri gönderirim diye ama hiç gönderdiğim olmadı :) en son unnado'dan andy wawa tulum ve başka bir markanın hastane çıkışını aldım güzel çıktı ikisi de.Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı
Canım yurtdışından geldi ama birçoğu h&m.ay maşaallah çok güzeller
dedemizin kesesine bereket..
buı arada marka nedir_?
evet tahmin etmiştim h&m i..Canım yurtdışından geldi ama birçoğu h&m.
valla orasını bilemiyorum işte. Instagramda belinayın kreasyonları ve babykids_ithal diye iki kullanıcı var. Belinayın kreasyonları çoğu zaman indirimli şekilde satıyor zaten ürünleri web sitesi de var ama ikinci hesabı denemedim ne kadar güvenilirdir. Mothercare için de brandroom web sitesinden uyguna bulabilirsin. Ben üçlü tulum takımı ordan 83 liraya aldım mesela. Birazdan da paylaşıcam aldıklarımı zaten. İndirimler yakalanabilirse risk almaya hiç gerek kalmıyor ama dikkatli takip gerekli çünkü hemen tükeniyor :))Hımmmm çakma olma ihtimali var yani. Bazılarında orjinal diye yazıyor ama ne kadar güvenilirdir acaba?
Bugun randevum var canim bakalim suan durum ne. 10 gun once gttigimde rahim agzi kisaligi cikti.Canım sen yatmaya başlamışsın, nasıl bir durum çıktı ortaya? iyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?