2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım aliexpress te bir markayı normalinden ucuza buluyorsan yüzde %99 ihtimalle fasondur. Çin de üretimdir. Orijinal olduğunu mutlaka yorumlardan oku öyle al. Yenidoğana çin malı boyası belli olmayan şeyleri giydirmektense aynı fiyata türk malı en azından kontrolden geçmiş kıyafetleri giydirmek daha mantıklı. Benim de içim gidiyor ordaki ürünlere ama gerçekten araştırıp almak gerekiyor. Yoksa çok riskli gerçekten. Ya indirimi bekleyip orijinal markaları almak lazım ya da kontrollü ucuz ürünleri.

Olur sanırım canım 9aylık ürün 4 aylık olan çocuğuma oldu yazmış bir bayan. 3 aylıklar da yenidoğana olur sanırım. Ben yakından görmedim ürünleri ama insta da ve kendi internet sitesinde de kalıplarımız dardır beden tablosunu inceleyip öyle alınız yazıyordu.

Hımmmm çakma olma ihtimali var yani. Bazılarında orjinal diye yazıyor ama ne kadar güvenilirdir acaba?

Canım orjinal olma durumu olmayabiliyormuş az önce öğrendim bir arkadaş yazmış. Orjinal yazana da ne kadar güvenirim bilmiyorum :) insta da bir bayan satıyordu biraz daha uyguna ondan alırım olmazsa :) Ben alışveriş yaptım eşim kendine motorsiklet aksesuarı ben de çanta aldım. Çantalar iyiydi yani. Bir ay içerisinde geldi.

canım aliexpressten çok fazla siparişim oldu. carters gap vs. birsürü orjinal ürün var. bu firmalarında zaten üretimini çinde yaptırdıkları ürünleri var. beden ölçüleri detay kısmında yazar. satıcılara dikkat edin yalnız. çok fazla satışı olan firmaları seçin. bende bakıcam carters ordan. kalitelerinde bi fark yok bu markanın. en altta alıcıların yolladıkları gerçek resimler ve yorumlar var ordanda karar verebilirsiniz.yada ben size gönderiyim alım yapılabilcek firmaların linklerini. bende bakıcam nasıl olsa. teslimat süresine gelince 40 günü gözden çıkarın. genelde 40 45 güne geliyor. olağanüstü bi durumda yada çok küçük parçalarda ayakkabı vs. onlar posta kaydıyla gelmediği için geç gelebiliyor. ama teslimat süreleri var her üründe süresi belirtilir. on time delivery 60days 40 days vb. gibi. o süreyi geçerse paranızı şikayet ( dispute) açıp alabiliyosunuz. ürününüz elinize geçse dahi iade almış oluyosunuz.dilerseniz satıcıyla iletişime geçip yeniden ödeme yaparsınız yada yapmazsınız.

ay maaşaallah çok güzellllllllller
güle güle kullanın inşaallah

Hayirli olsun canim hepsi cok cici. Havluya bayildim. Ben 0-3 aydan otesini almaya cesaret edemiyorum ya. Hizli buyurse diye acikta kalmamak icin 1-2 takim 3-6 ay alirim tabi ama kalani bebisimle birlikte aliriz artik :)

bu arada arkadaşımın kuzeni lcwnın laboratuvarında çalışıyormuş.ordan aldığı bir montun ipliğini incelemeye göndermişti. sonuç temiz çıkmıştı. bilginiz olsun. kıyafet konusunda sıkıntı yok gibi ama kalkıp emzik vs asla almam. güvenemem.

Merhaba cnm
Benim de 28+1 de doktor kontrlüm var (bu cumartesi) 25+4 hafta içinde 1,60 gr dı bebeğim. Bakalım 3 hafta içinde kaç gr aldı çok merak ediyorum. Cnm bebek için uygun odan varsa bence odasını kur. Büyüyen karyolalardan tercih edebilirsin. Ben 3 kapılı gardrop, büyüyen karyola+yatak, şifonyer ve halı takımını 2.800 TL ye aldım. Bebek odamda daha önceden aldığım açılan koltuğum da var. Yani bebeğime ben yatak odasında bakmayacağım. ama sen kendi yanında bakacaksan tabiki sadece beşik veya büyüyen karyola alman yeterli. Fakat çevremde yeni doğum yapıpta bebekleri 5 6 aylık olanlar bu beşikleri hiç önermiyor. çünkü bebekler çabuk büyüyor. En fazla 9 aylığa kadar kullanabiliyorlar ki bebek iri gidiyorsa beşiğe sığma imkanı bile yok. Beşikler görüntüden ibaret sadece gösterişli oluyo :) Her 9 ay da bir karyola mı alacaksın. Geleceğe yönelik bence alışverişini tamamla cnm

Canım sen yatmaya başlamışsın, nasıl bir durum çıktı ortaya? iyisindir umarım

Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı
Ben alıyorum sık sık beğenmediğimi geri gönderirim diye ama hiç gönderdiğim olmadı :) en son unnado'dan andy wawa tulum ve başka bir markanın hastane çıkışını aldım güzel çıktı ikisi de.

Wombie kundak alan arkadaşlar. Sanki bebişler içinde çok sıkışıyor gibi görünüyor videolarda. Bacaklar serbest olacak mı ki? Ben yarın kundak yapmayı düşünüyorum o yüzden wombie den vazgeçmiştim.

Hımmmm çakma olma ihtimali var yani. Bazılarında orjinal diye yazıyor ama ne kadar güvenilirdir acaba?
valla orasını bilemiyorum işte. Instagramda belinayın kreasyonları ve babykids_ithal diye iki kullanıcı var. Belinayın kreasyonları çoğu zaman indirimli şekilde satıyor zaten ürünleri web sitesi de var ama ikinci hesabı denemedim ne kadar güvenilirdir. Mothercare için de brandroom web sitesinden uyguna bulabilirsin. Ben üçlü tulum takımı ordan 83 liraya aldım mesela. Birazdan da paylaşıcam aldıklarımı zaten. İndirimler yakalanabilirse risk almaya hiç gerek kalmıyor ama dikkatli takip gerekli çünkü hemen tükeniyor :))

Günaydın anneler :)

Bunlar brandroom üzerinden aldığım mothercare tulumlar ikisi 3-6 aylık biri 0-3 aylık. :) tanesi 27 lira civarı oluyor ki markasız tulumlarla nerdeyse aynı fiyat. Bütün arkadaşlarım mothercare ürünlerinden çok memnunlar. Ben de o yüzden genelde indirimdeki ürünleri takip etmeye çalışıyorum. Yoksa gerçekten yüksek fiyatları ki bu kadar hızlı büyüyen minikler için o kadar masraf çok çok gereksiz.

Bunlar da carter's ın indiriminden aldıklarım. üstteki 3 aylık diğerleri 6 aylık. Umarım gerçekten ebatları çok küçük gelmez de planladığım gibi giydirebilirim.

Bu da kuzumun uyku arkadaşı olcak inşallah :)))

Diğer eksiklerinin tamamını da c&a dan tamamlamayı planlıyorum. Body, yelek, bornoz falan gibi. Çünkü hem çok çok çok uygun fiyatları hem de organik ürünleriyle kaliteli ve güzel dizaynlı ürünleri satıyorlar. Alman markası orası da zaten. Yine h&m ve koton da başarılı yenidoğan ve ilk 9 ayda oralara da bakabilirsiniz. Kotonda da çok fazla indirim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…