2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
He ozel gunse ayri :) ck gzl syler var ama bn kndime daha ucuza oantolon aliyorm indirimden ya :)

Hayirli olsun canim hepsi cok cici. Havluya bayildim. Ben 0-3 aydan otesini almaya cesaret edemiyorum ya. Hizli buyurse diye acikta kalmamak icin 1-2 takim 3-6 ay alirim tabi ama kalani bebisimle birlikte aliriz artik :)

Ben 6 aya cesaret edebiliyorum da 9 ay ve ilerisine edemiyorum. Çünkü bebekler iri doğarlarsa 6 aylıkları ilk üç ay içerisinde giydirme ihtimalimiz de mevcut. En azından ilk zamanlar da alışveriş yapmak zorunluluğu ortadan kalkar diye düşünüyorum ama bakalım :)

Degistrsn ilacini blki fyda eder cnm ama ckta tkma dktr hftasyla uyumlu diyorsa sen bsknmene dikat et yeter ama yogurt ck onmli

Günaydınnn eleviti görünce dayanamadım yazdım. O ilacta domuz ürünü katkısı oldgu söyleyo canım google a yaz çıkar ..
Onun yerine decavit kullanabilirsin ..

70 kilo 58 ile başladım ...daha şimdden sonra kilo alırım gibime geliyor.
çatlaklar ne alemde
Seninle aynı durumdayım :) 59la başladım bu sabah itibariyle 71 kilo.. ama hiiiç umrumda değil. Sağlıksız yediğime inanmıyorum çünkü sadece büyük porsiyonlar yiyorum doymadığım için. Havalar güzelleşmeye başladı, bundan sonra hedefim hergün 1 saat yürümek. Dün yürüdüm mesela. Haftada iki gün zaten pilatese gidiyorum. Şekerim, tansiyonum gayet iyi, kilom normal doğuma engel de olmazmış.. e o zaman ben daha ne isterim, kaç kiloysam kaç kiloyum sonuçta sağlıklıyım :) Hepimiz öyle oldukça geri kalanı hiç önemli değil.

kızlar konu dısı ama bırsey soracagım.gelınlıgımı ıhtıyac sahıbı bırıne vermek ıstıyorum. baslık acacagım burada ama bılmıyorum:):) yardımcıo olabılırmısınız?

Günaydın kızlar valla ben de dediklerinizi yapıyorum kaşar yumurta yoğurt ceviz allah ne verdiyse ben kilo alıyorum bebisim öyle Tombik olmuyo :) ben zaten tartiya çıkmaya korkuyorum.

Dun meraktan yemeklerden sonra da baktım tokluk şekerime öğlen 105 akşam 104 çıktı tokluk şekerim ilk saat ama ben ilk günden midir nedir bilmiyorum zorlandım aç hissettim hep kendimi öğünlerin arası uzun saatler değil ama porsiyonlarda az hiç doymadım :) özellikle akşam yemeği çok az geldi bana öğlen 4 kişilik salata yedim o idare etti ama akşam çok acıktım :) haftaya anlatırım belki biraz daha fazla yememe izin verir ne bilim ya da alışırım on gün sonra. Allah yardımcısı olsun diyet yapan tüm hamilelerin.

Günaydın anneler :) Benim 1 aydır süren yoğun kaşıntılarım vardı ve bütün vücudum kabarmıştı. Karaciğer ve safra değerlerim normal çıkınca, kurdeşen tedavisine başlamıştım. Tam geçti derken iki gün önce vücudumun başka yerlerinde yeni döküntüler ortaya çıkınca moralim bozulmuştu. Bugün sağlık ocağına hem tetanoz aşımın ikinci dozunu olmaya hem de doktordan bir başka fikir almaya gittim. Kan değerlerime bakılması için kan verdim. Cuma alacağım sonuçları. Yalnız ebe bazı gebelerimde bu başımıza geldi dedi. Sebepsiz yere döküntülü kaşıntı yaşadılar ve lohusalık dönemlerinde de bir süre devam etti dedi. Eğer başka arkadaşlarımız da bundan şikayetçiyse endişelenmesinler, olabiliyormuş. Sadece değerlerine baktırsınlar, sorun yoksa başa geleni çekmekten başka yapacak birşey yok.

@sadrml cevabın için teşekkür ederim :) boş odam var hatta küçük bi gömme dolap var.Sadece yatağını ve şifonyerini alacağız.Sizin bebişinizde sağlıkla huzurla uyusun büyüsün inşallah :)
Bizim bebişimiz erkek ve dediğiniz gibi çok hızlı büyüyorlar.Bakalım çok geç olmadan bu hafta sonu kararımızı versek iyi olacak .

çatlak için yağ, krem vb bir ürün kullanıyor musunuz? bazı gebelerde oda kaşıntıya neden olabiliyormuş diye okumuştum. kullanıyorsanız birkaç gün ara vererek bir deneyebilirsiniz.

Degistrsn ilacini blki fyda eder cnm ama ckta tkma dktr hftasyla uyumlu diyorsa sen bsknmene dikat et yeter ama yogurt ck onmli

Doktor yediğine içtiğine dikkat et dedi çok iri bir bebek değil dedi. İyi beslenmelisin dedi. Yoğurt önemli de iste midem bulaniyo yutkunurken. Ama dun sut alıp yoğurt yaptık yoğurt yicem artik.

Diyetisyenin verdigi liste bu canim..haftaya cumaya gidicem endokrine takip kitapcigi verdi oraya yaziyorum bakalim 1 haftalik olcumleri..ama sana sorum var parmaktan parmaga deger degisiyor ya..birde ilk cikan kan ile degilde sonra cikan kan ile mi alacakmisiz oyle bir bilgi ogrendim..birde parmagi en alttan sıkıcakmışız kan cikartmak icin..

Doktor yediğine içtiğine dikkat et dedi çok iri bir bebek değil dedi. İyi beslenmelisin dedi. Yoğurt önemli de iste midem bulaniyo yutkunurken. Ama dun sut alıp yoğurt yaptık yoğurt yicem artik.
Icine ceviz atip filan ye meyve at mesela muzu dogra icine oyle ye ben bi ara sutu muz koyup iciyodm daha doyurucu oluyodu hem sutu rahat iciyodum bebeklerin iri olmasina gerek yok zaten iyi bsy dgl dogum zamani zora duseriz sen kendin icinde yogurdu tuketmeye calid kalsiyum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…