2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çatlak için yağ, krem vb bir ürün kullanıyor musunuz? bazı gebelerde oda kaşıntıya neden olabiliyormuş diye okumuştum. kullanıyorsanız birkaç gün ara vererek bir deneyebilirsiniz.
bebe yağı kullanıyordum, aklıma geldi benim de acaba o mu alerji yapıyor diye ama yok ara vermeme rağmen ilerlemeye devam etti. baya geceleri uyutmayacak kadar şiddetli kaşıntı ve döküntü yaşıyorum malesef. ben şimdiden alıştım günde 3-4 saatlik uykuyla yaşamaya.

ilk çıkan kan pamukla siliniyor sonraki kanla ölçüm yapılıyor. Ben alkolle temizleyip mi parmağımı deleyim dedim yok dedi alkolde sonucu etkiler dedi ellerimi her ölçümden önce yıkayıp kuruluyorum sonra parmaktan kanla bakıyorum. Benim doktorum parmak farketmez dedi sonucu etkilemez dedi bana.

Doktor yediğine içtiğine dikkat et dedi çok iri bir bebek değil dedi. İyi beslenmelisin dedi. Yoğurt önemli de iste midem bulaniyo yutkunurken. Ama dun sut alıp yoğurt yaptık yoğurt yicem artik.
İri olması gerekmiyor ki zaten bebeğin doğduğunda sağlığını tehlikeye düşürmeyecek kiloda olması önemli, bence artık doktorlar çok abartıyor, herkesin kilosu yapısı farklı, belki daha ince yapılı bir bebek olacak yani olamaz mı? strese sokuyorlar en güzel döneminde insanı.. Tabiki sağlıklı beslenmek önemli önce kendin için ama sütü içiyor yoğurt yiyemiyorsan bu dünyanın en büyük sorunu olmamalı bence

Sagol canim allah razi olsun insallah hersey yolundadir bide bacagima gene kramp girdi varisim oyle sistiki patlicak suan

ayaklarını yukarı dik mutlaka fırsat buldukça ve ayak bileğinden sürekli oynat aşağı yukarı doktor demişti bana. benimde bacaklarım şişti valla ayaklarımdada şişme var biraz ayağıma olan ayakkabılar sıkıyo. kaçta randevun

ben yeni başladım bi haftadır içiyorum nedenkine :)
canım ben sanırım bi 3 aydır gyno ferro senol içiyordum. hapım bitince tekrar yazdırmak için dr gittim. hapın ismini ve ne için kullanmak istediğimi sordu aile hekimim. ben de gebelik içinolduğunu ve adınında ferro senol gibi bir şey olduğunu söyledim -o anda aklıma tam ismi gelmedi-
dr da bana FERRO SENOL DUADENAL I YAZMIŞ.. o da demi,r hapı ama ne bilim değiştirsem mi acaba

sen hangisini kullanıyorsun

duodenal vermiş bana onu kullanıyorum. bana bi yan etkisi olmadı hiç. rahatsızlıkta vermiyo. bide bundan önce hap içemiyorum diye maltofer kullanıyodum bu ondan daha etkiliymiş. demir içeriği yüksek. azcık kabızlık yapıyo sadece ama onada şükür. salata sebze vs hallediyorum.

benim bebeğim de erkek :) Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. :) Yani yanında illaki yatırmayı düşünüyorsan mecbur birşey almak zorundasın. Ama çok pahalı birşey tercih etme derim. Çünkü dediğim gibi arkaşalarımın bebekleri var 6 aylık civarı o tahta beşiklere sığmıyorlar artık. fiyatları da 500 600 tl civarı. Daha iyi büyüyen karyola al. ileride kenarlarını çıkarım 3 4 yaşında yatağında yatmaya devam eder. 10 yaşına kadr kullanılıyor. Eltim büyüyen karyola almıştı. odasına kurdurmuştu ilk gnler. bebeği 4 aylık olunca çocuk doktoru odasını ayırabilirsiniz yoksa aklı ermeye başlayınca 5 yaşına kdr aranızdan çıkaramazsınız dedi. doktorun dedğini yaptı ve şimdi kızı 3 yaşında odasında ayrı yatıyo :) inşallah ben de öyle yapacağım.

oo geçmiş olsun tatlım. 32 de izne ayrıl istersen bu kadar zorlanıyorsandoğum sonrası belki biraz ücretsiz izin alırsın

Ikideydi cnm randevum dktr sanci varmi dye nst ye soktu bni ck skur rahimsel bi agrim sancim yk ama rapora devam bn artk is hayatina sanirim agustosa kdr ara verdim bacagm ylda ck kasildi ama dedgni yaptm hep gece yatarken yukari kaldyrm yatakta yastktan bana yer kalmiyo :) risk devam ediyo ama yatarsan bi sorun yok dedi

Hadi geçmiŞ Olsn bu randevuyu da sıkntısız atlattın :))
Napmış tosbik ne kadar büyümüş

oo geçmiş olsun tatlım. 32 de izne ayrıl istersen bu kadar zorlanıyorsandoğum sonrası belki biraz ücretsiz izin alırsın
Sagol canim suan normal raporluyum 4 nisanda gene 10 gunluk rapor verip 14 nisanda 32. Ye baslicak ama 1 hafta erkene ckti mecburen cnku rapor hakkm btiyo erken ise doncem malesef ama sut iznim olcak napalim hyrlisi olsun

Hadi geçmiŞ Olsn bu randevuyu da sıkntısız atlattın :))
Napmış tosbik ne kadar büyümüş
Sagol canim :) ck sukur moralim daha duzeldi Bugun anne kontrpl gunuydu :) tosbige bakmadi doktor p.tesi idrar tahlilim var onunla brlikte bakicak :) biraz daha buyusun bekleyelm ona bakmayalim dedi

Oda takımının fiyatı oldukça uygunmuş. Nerden aldığını öğrenebilir miyim?

Bu mothercare tulumları ben de internette gördüm ama kumaşından emin olamadığım için almadım. Mağazada gösterdiler oldukça kalın uyku tulumlarıymış. 0-3 ay olanı özellikle kalın gelebilir. Ama hepsi çok şirin, güle güle giydirirsin inş.

Araştırdım canım önceden de ama artik kaçıncı kutumu bitirdim olan oldu. Bebeğime yararı varsa önemli değil.

Canım bu ilacın muadilleri var sonuçta. Bilmiyorken içmişsin, doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin aslında. Yediğimiz içtiğimiz şeylerin de yavrularımız üzerinde etkisi oluyor. Şüpheli şeylerden ne kadar kaçarsak kardır. Naçizane fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…