- 29 Eylül 2015
- 150
- 213
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.121
Bu mothercare tulumları ben de internette gördüm ama kumaşından emin olamadığım için almadım. Mağazada gösterdiler oldukça kalın uyku tulumlarıymış. 0-3 ay olanı özellikle kalın gelebilir. Ama hepsi çok şirin, güle güle giydirirsin inş.
Ohh sancı olmaması çok iyi. Çok riskli bulsa zaten göndermedi eve, yatırır serum verirdi. Çok sevindim. Mantar olayını halletsen bence açılma da olmayacak, enfeksiyon bu erken doğum risklerinin en temel sebebi sonuçta. Allah vaktinde kavuştursun inşallah canımIkideydi cnm randevum dktr sanci varmi dye nst ye soktu bni ck skur rahimsel bi agrim sancim yk ama rapora devam bn artk is hayatina sanirim agustosa kdr ara verdim bacagm ylda ck kasildi ama dedgni yaptm hep gece yatarken yukari kaldyrm yatakta yastktan bana yer kalmiyo :) risk devam ediyo ama yatarsan bi sorun yok dedi
Çok geçmiş olsun Bn de yatarak geçirmek zorunda olanlardanım zor ama katlanıcazIkideydi cnm randevum dktr sanci varmi dye nst ye soktu bni ck skur rahimsel bi agrim sancim yk ama rapora devam bn artk is hayatina sanirim agustosa kdr ara verdim bacagm ylda ck kasildi ama dedgni yaptm hep gece yatarken yukari kaldyrm yatakta yastktan bana yer kalmiyo :) risk devam ediyo ama yatarsan bi sorun yok dedi
Cok sukur canim gecmis olsun yatip dinlen artik az sabir napalimIkideydi cnm randevum dktr sanci varmi dye nst ye soktu bni ck skur rahimsel bi agrim sancim yk ama rapora devam bn artk is hayatina sanirim agustosa kdr ara verdim bacagm ylda ck kasildi ama dedgni yaptm hep gece yatarken yukari kaldyrm yatakta yastktan bana yer kalmiyo :) risk devam ediyo ama yatarsan bi sorun yok dedi
Olur sanırım canım 9aylık ürün 4 aylık olan çocuğuma oldu yazmış bir bayan. 3 aylıklar da yenidoğana olur sanırım. Ben yakından görmedim ürünleri ama insta da ve kendi internet sitesinde de kalıplarımız dardır beden tablosunu inceleyip öyle alınız yazıyordu.
Canım orjinal olma durumu olmayabiliyormuş az önce öğrendim bir arkadaş yazmış. Orjinal yazana da ne kadar güvenirim bilmiyorum :) insta da bir bayan satıyordu biraz daha uyguna ondan alırım olmazsa :) Ben alışveriş yaptım eşim kendine motorsiklet aksesuarı ben de çanta aldım. Çantalar iyiydi yani. Bir ay içerisinde geldi.
canım aliexpressten çok fazla siparişim oldu. carters gap vs. birsürü orjinal ürün var. bu firmalarında zaten üretimini çinde yaptırdıkları ürünleri var. beden ölçüleri detay kısmında yazar. satıcılara dikkat edin yalnız. çok fazla satışı olan firmaları seçin. bende bakıcam carters ordan. kalitelerinde bi fark yok bu markanın. en altta alıcıların yolladıkları gerçek resimler ve yorumlar var ordanda karar verebilirsiniz.yada ben size gönderiyim alım yapılabilcek firmaların linklerini. bende bakıcam nasıl olsa. teslimat süresine gelince 40 günü gözden çıkarın. genelde 40 45 güne geliyor. olağanüstü bi durumda yada çok küçük parçalarda ayakkabı vs. onlar posta kaydıyla gelmediği için geç gelebiliyor. ama teslimat süreleri var her üründe süresi belirtilir. on time delivery 60days 40 days vb. gibi. o süreyi geçerse paranızı şikayet ( dispute) açıp alabiliyosunuz. ürününüz elinize geçse dahi iade almış oluyosunuz.dilerseniz satıcıyla iletişime geçip yeniden ödeme yaparsınız yada yapmazsınız.
ay maaşaallah çok güzellllllllller
güle güle kullanın inşaallah
Hayirli olsun canim hepsi cok cici. Havluya bayildim. Ben 0-3 aydan otesini almaya cesaret edemiyorum ya. Hizli buyurse diye acikta kalmamak icin 1-2 takim 3-6 ay alirim tabi ama kalani bebisimle birlikte aliriz artik :)
Wombie kundak alan arkadaşlar. Sanki bebişler içinde çok sıkışıyor gibi görünüyor videolarda. Bacaklar serbest olacak mı ki? Ben yarın kundak yapmayı düşünüyorum o yüzden wombie den vazgeçmiştim.
Günaydın anneler :)
Eki Görüntüle 1805415 Eki Görüntüle 1805416 Eki Görüntüle 1805417 Eki Görüntüle 1805418
Bunlar brandroom üzerinden aldığım mothercare tulumlar ikisi 3-6 aylık biri 0-3 aylık. :) tanesi 27 lira civarı oluyor ki markasız tulumlarla nerdeyse aynı fiyat. Bütün arkadaşlarım mothercare ürünlerinden çok memnunlar. Ben de o yüzden genelde indirimdeki ürünleri takip etmeye çalışıyorum. Yoksa gerçekten yüksek fiyatları ki bu kadar hızlı büyüyen minikler için o kadar masraf çok çok gereksiz.
Eki Görüntüle 1805421
Eki Görüntüle 1805422
Eki Görüntüle 1805423
Bunlar da carter's ın indiriminden aldıklarım. üstteki 3 aylık diğerleri 6 aylık. Umarım gerçekten ebatları çok küçük gelmez de planladığım gibi giydirebilirim.
Eki Görüntüle 1805424
Bu da kuzumun uyku arkadaşı olcak inşallah :)))
Diğer eksiklerinin tamamını da c&a dan tamamlamayı planlıyorum. Body, yelek, bornoz falan gibi. Çünkü hem çok çok çok uygun fiyatları hem de organik ürünleriyle kaliteli ve güzel dizaynlı ürünleri satıyorlar. Alman markası orası da zaten. Yine h&m ve koton da başarılı yenidoğan ve ilk 9 ayda oralara da bakabilirsiniz. Kotonda da çok fazla indirim oluyor.
İyiyim çok şükür canım, bugün de kontrolüm vardı bebişimi iyi görünce daha iyi oldum. :) kremalı makarna yüzünden azar işittim doktordan, haklı tabii :)
Eki Görüntüle 1805652 Anneannemizin ördükleri :))
İlk çıkan damlayı silip ikinci damlayla ölçmelisin canımDiyetisyenin verdigi liste bu canim..haftaya cumaya gidicem endokrine takip kitapcigi verdi oraya yaziyorum bakalim 1 haftalik olcumleri..ama sana sorum var parmaktan parmaga deger degisiyor ya..birde ilk cikan kan ile degilde sonra cikan kan ile mi alacakmisiz oyle bir bilgi ogrendim..birde parmagi en alttan sıkıcakmışız kan cikartmak icin..
Ayyy ben çatlamışım kızlar. Göğüs altımda be göbek kenarında minik kırmızılık var :/ hadi hayırlı olsun bana
Yalniz takvim yapamadim
Aman sorma ya trajikomik 70 yaşında ikinci hanımı ikinci cocuğunda bir problem olduğu için aldırdılar maalesef ama yeni haber bekliyoruz :SOoo maşallahh yeğeniyle oynar artık :):)
Benhep yanlis ölçmüşüm kimse de demedi bana sonra internetten öğrendim bende..ee nolcak simdi..haftaya cumaya gidicem bana 1 haftalik ölcum yaz dedi doktor ben 2 haftalik yazayim bari..soylerim doktorada yanlis olcmusum diyeİlk çıkan damlayı silip ikinci damlayla ölçmelisin canım
bende de oldu dokuntuler hala da oluyor ara ara siddetleniyor. liearac yuzunden dedim biraktim ama degilmis devam etti zeytinyagi surdum bi hafta o rahatlatti canimbebe yağı kullanıyordum, aklıma geldi benim de acaba o mu alerji yapıyor diye ama yok ara vermeme rağmen ilerlemeye devam etti. baya geceleri uyutmayacak kadar şiddetli kaşıntı ve döküntü yaşıyorum malesef. ben şimdiden alıştım günde 3-4 saatlik uykuyla yaşamaya.
hosgeldin :)Hosbulduk,
21 yasindayim
10 aylik evliyim ve ilk bebegim
Sagol cnm napalim dnlencez artk. Erken sisti sanki ayagin ama varisten olablr ise giderken bnmde cok sisiyodu smdi yukards oldugu icn bsyvolmuyoCok sukur canim gecmis olsun yatip dinlen artik az sabir napalimbenimde bugun ayagim fil ayagi gibi olmus valla bskip bakip bu kimin ayagi diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?