2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

O benim de aklıma takılan bir soru ama. Yenidoğanlar ilk bir iki ay çok üşürlermiş, geceleri de üstüne herhangi bir yerine takılabilecek örtüler örtmeyin dedikleri için aldım aslında. Ki zaten tamamen yazlık kadar ince değil ama kışlık da değil tulumlar. Sıkıntı yaşamam diye umuyorum. Teşekkür ederim :))

Ohh sancı olmaması çok iyi. Çok riskli bulsa zaten göndermedi eve, yatırır serum verirdi. Çok sevindim. Mantar olayını halletsen bence açılma da olmayacak, enfeksiyon bu erken doğum risklerinin en temel sebebi sonuçta. Allah vaktinde kavuştursun inşallah canım

Çok geçmiş olsun Bn de yatarak geçirmek zorunda olanlardanım zor ama katlanıcaz

Cok sukur canim gecmis olsun yatip dinlen artik az sabir napalim benimde bugun ayagim fil ayagi gibi olmus valla bskip bakip bu kimin ayagi diyom

9 aylik olani 4 aylik cocuga mi olmus
Oyy ben urunler gelince evdeki diger firmalarin urunleriyle bi karsilastirayim ya beden tablosuna fln baktim oysaki mesela bebekler ortalama 50 cm doguyor 3 aylik olanlar 55-61 cm idi misal 12 ayliklar 70cm lerde bir degerdi ben 2015 haziran annelerini okuyorum cocuklar 9-10 aylik ve 70 cm ye ulasmislar yani aldigim 12 aylik urunu 9 aylikken giyecegini dusunerek aldim her urunu ben 3 ay eksik hesapliyorum 9 aylik aldiysam 6 aylikken giyer diyorum ama o kisi 9 aylik urunu 4 aylikken oldu demis yalniz olabilir benim kuzenimin cocugu cok iriydi 4 aylikken 10 kiloydu cocuk :)

Anladim canim

Givendigin firmalari yazar misin canim iyi olur

ay maaşaallah çok güzellllllllller
güle güle kullanın inşaallah

Sagol cnm tesekkur ederim :)

Hayirli olsun canim hepsi cok cici. Havluya bayildim. Ben 0-3 aydan otesini almaya cesaret edemiyorum ya. Hizli buyurse diye acikta kalmamak icin 1-2 takim 3-6 ay alirim tabi ama kalani bebisimle birlikte aliriz artik :)

Sagol canim :) ben de hep 3-6 aylik almisim cabuk buyuyor diye ev 3-6 ay urun dolu diger aylar yok

Ben aldim yazlik air modelinden bazi fotolara baktim bebek elini kolunu oynatabiliyodu esnekti

Ay cok guzeller cnm carters dan aldiklarinin en usttekinden ben de aldim :) digerleri de model ayni renkler farkli ben de aldim :)

İyiyim çok şükür canım, bugün de kontrolüm vardı bebişimi iyi görünce daha iyi oldum. :) kremalı makarna yüzünden azar işittim doktordan, haklı tabii :)

Krema mi bozukmus? Krema zararli mi hamileler icin

Cok guzeller canim benim annem de dunyalari ördü :)

İlk çıkan damlayı silip ikinci damlayla ölçmelisin canım

Ayyy ben çatlamışım kızlar. Göğüs altımda be göbek kenarında minik kırmızılık var :/ hadi hayırlı olsun bana

Arkadaslar KEHRIBAR KOLYE diye bir sey duydunuz mu kullananlar nasil ovuyor nasil begeniyor oyle

Bebek dis cikarirken filan rahatlatiyormus anneleri lohusalik doneminde rahatlatiyormus fln instagramda fenomen hangi bebek gorsem boynunda ya da bileginde kehribar kolye/bileklik var totsandmore diye bir sitede satildigini gordum orada organik urunler de var kiyafet uyku seti vs

bende de oldu dokuntuler hala da oluyor ara ara siddetleniyor. liearac yuzunden dedim biraktim ama degilmis devam etti zeytinyagi surdum bi hafta o rahatlatti canim

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Cok sukur canim gecmis olsun yatip dinlen artik az sabir napalim benimde bugun ayagim fil ayagi gibi olmus valla bskip bakip bu kimin ayagi diyom
Sagol cnm napalim dnlencez artk. Erken sisti sanki ayagin ama varisten olablr ise giderken bnmde cok sisiyodu smdi yukards oldugu icn bsyvolmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…