2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım gebelikte rejim yapmak doğru değil sadece yediklerinin içeriğine dikkat et yağı karbonhidratı azalt protein ağırlıklı beslen canım. Bebeğinin iyi olmasına da sevindim maşallah

Canım benim Allah vermesin ama bu nedenle bebeğine birşey olursa erken doğum vs olursa vicdan azabı duyarsın yapma böyle. İşlerini dinlene dinlene yap ağır işler yapma uzun süre aç kalma bebeğini de aç bırakma saatlerce şekerim

Bi doktoruna danış canım onun önerisine göre hareket et

Kızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?
Güle güle kullansın bebişin canım. Perde bebeğe göre desenli olsa daha hoş olur bence hem odaya renk katar hem de canlılık. Mesela ayıcıklı vapurlu deniz figürlü vs olabilir

Amin canim cok tsk ederim dualarina bnide ekle insallah saglikli zamanda gelsin bebisler.

Ediyorm canım etmem mi herkese ediyorum bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin allah. İnşallah sağlıkla vakti zamanı dolunca gelsin bebeklerimiz. Allah yardımcımız olsun. 37 yi çıkarırsın inşallah arkadaşım.

Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.
İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini . İyi düşün iyi olsun canım benim. Kendine dikkat et yorma hiç kendini uzan dinlen. 30 hafta şükür ki az bi hafta değil Allah vermesin ama bugünlerde doğsalar bile ciddi bi sıkıntı yaşamayız inş. Ciğer geliştirici de tebdir için iyi zaten. İçini ferah tut canım

bebek odanız çok güzel nerden aldınız ve fiyatı nedir?

Güle güle kullansın bebişin canım. Perde bebeğe göre desenli olsa daha hoş olur bence hem odaya renk katar hem de canlılık. Mesela ayıcıklı vapurlu deniz figürlü vs olabilir
Sağol Can'ım.Avangard bir model olduğu için çok desenli ve renkli olmaz diye düşündüm.Ama açık mavi düz bir renk belki tercih edebilirim.

Sağol Canım size daha güzelleri nasip olur inşallah.Bursa da yaşıyorum ben mudanya yolundan Moremo diye bir Bebek mağazasından aldık.Biz alırken %40 indirim vardı Nakit 3650 ye aldık.
teşekkürler canım cok beğendim iyi günlerde kullansın bebeğin

Canım iştahın nasıl yemende içmende azalma oldu mu? Şeker yüklemeni kesinlikle yaptır hem tarama için hem de kilo kaybından ötürü. Ayrıca devam ederse doktorunla görüş tiroid testlerine vs de bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…