2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay masallah 28+2de 1.5 muydu ay benim kizim minnak yaa 28+6da 1.091 gr idi
Canım cihazlardan yada ölçümlerden değişiyor galiba. Benim kendi doktorumda 27+5te 980 gr 34 cmdi ölçümleri iyi dedi 4 gün sonra içim rahat etmedi yakın bi ilçede başka doktora göründüm 28+2de 1350 gr 37 cm çıktı ölçümleri iyi dedi. Sonra bi ağrım olmuştu 29+2 de yakın ilçedeki doktora tekrar gittim o günde 1500 gr 40 cm çıktı ölçümleri iyi dedi

bir aksilik olmazsa ofm' de düşünüyorum ben. orda doğum yapan başka arkadaşlarım da oldu herkes memnundu şimdiye kadar kötü bir şey duymadım. sen nerde düşünüyorsun?
ben şuan için kontrole vitale ye gidiyorum ama çok kalabalık. hastanenin durumu nasıldır bilmiyorum. olmazsa medicalpark ile görüşücem. işin maliyet kısmı ikinci planda önemli olan benim be bebeğimin sağlığı, sezeryan olacağım çünkü

Ayneen büyük ihtimal yaptırmıcam şuanki fikrim böyle verilen şeker bebeğe çok zarar veriyormuş kıyamıyorum miniğimee
Canım ben şeker yüklemeni kesinlikle yaptırmanı öneririm bi sağlıkçı olarak. O şekerin bebeğe hiçbir zararı yok zararı olsa ben yaptırmazdım. İlk gebeliğimde gebelik şekerim çıktı diyetle evde kan şekeri takibi ve sıkı takiple bebeğim sağlıklı doğdu şükür. Bu gebeliğimde önceden gebelik şekerim olduğu için annemde de şeker hast olduğu için 3 aylıkken şeker yüklemesi yaptım yine çıktı 4 aydır evde kan şekeri takibi ve diyet yapıyorum şimdilik bebeğim sağlıklı şükür. Eğerki şeker yüklemesi yaptırmasaydım bu durumdan haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim şeker hastalğından olumsuz etkilenecekti

Peki bizde seker varsa tehlikesi ne acaba onlem almamis olacagiz cunku

Ben de hic huzurlu degilim ya evlat demek huzursuz olmak demekmis yaw bir sey olacak korkusuyla geciriyorum gunlerimi Allahim evlatlarimizi korusun
Gebelik şekeri varsa ve haberin olmazsa şekerin yüksek giderse bebeğin olması gerekenden küçük doğabilir (büyüme gelişme geriliği yapabiliyor) yada çok iri bebek olabilir bu da istenen bi durum değil doğumda problem yaratabiliyor. Bebekte kalp hastalığı vs yol açabiliyor. Bir de gebelik şekeri varsa doğar doğmaz bebeğin kan şekerine bakılıyor bebekte ani şeker düşüsü olabiliyor o sırada. Önemli yani canım. Ama şekerin varsa ve kontrolde olursan şekerlerin iyi giderse bu olasılıkları ortadan kaldırmış oluyorsun

Çok teşekkür ederim açıklaman için canım bizim ailede olmadığı için ve zararlı olduğunu söyledikleri için kararsızdım söylediklerini dikkate alıcam

Kızlar aranızda biberon alan var mı? ben her ıhtımale karsı bir tane biberon bulunsun istiyorum. sizce hangisini almak lazım? fikirlerinizi paylaşır mısınız

Allah yardımcın olsun canım

Insallah csnim saolun 32 yide atlatymda grtisini rahat gecrrm indallah.

Kizlar bnm netim btti bi hfta netm olmayablr merk etmeyn beni

S SELMUR86 canım ben de avent cam 120 aldım. Cam zaten ağır 250 lik çok gibi geldi. Bir de dr.brown u arkadaşım çok önerdi gaz yapmıyor diye onun naturel olanını aldım.

250 yi 6 ay icin aldm cnm ben ek gidaya gecsede biberon lazim
Öyle canım lazım olabilir. 250lik naturel alırım yani iyice ağır olmasın diye. İnşallah çok çok süt olur da gerek kalmaz. Emsin beni :):) Ablam hiç biberon kullanmadı. Şimdi memeyi bıraktırdı yeni yeni kullanıyor biberon.

slm kızlar ben sonunda tezimi enstitüye teslim ettim, sunum tarihim 28 nisan. düzeltme, jüri, sunum vs işlerle uğraşıyorum. antalya ya döndüm bir yandanda çalışıyorum geçen salıdan beri. bu göbekle hasta bakmak zor oluyor valla eğilemiyorum, hastaya tam yaklaşamıyorum falan canım çıkıyor. pek giremiycem tezi sunana kadar herhalde. dün kontrole gittim 30+4 te 1701 gr, 41 cm dedi. gayet imiş kızım. öyle işte. umarım sizlerde iyisinizdir. öpüldünüz

Tabiko keske hic alsmasn isterm ama zorunlu biberon kullancak caliscagim icin 2. Ayda birakcam onu

Farklı bi doktora mı gittin?

Cnm acilden giris yaptirdim muayene olmadim muayene gunumde ac degildim o gun yapamadik bnm yukleme basarisiz oldu 2. Kan vermeden sonra istifra ettim birkac gun donra tekrar deneyecegiz

Canım iştahın nasıl yemende içmende azalma oldu mu? Şeker yüklemeni kesinlikle yaptır hem tarama için hem de kilo kaybından ötürü. Ayrıca devam ederse doktorunla görüş tiroid testlerine vs de bakar

Istahim azaldi aslinda ya :/ doktora bir soyleyeyim

Anladim cnm cok sagol:)

Cnm sagol aciklaman icin bn bugun yukleme yaptirdim ama 2. Kandan sonra istifra ettim olmadi birkac gun sonr tekrar gel dediler

Kızlar aranızda biberon alan var mı? ben her ıhtımale karsı bir tane biberon bulunsun istiyorum. sizce hangisini almak lazım? fikirlerinizi paylaşır mısınız

Philips avent cam naturel aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…