- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.661
Canım cihazlardan yada ölçümlerden değişiyor galiba. Benim kendi doktorumda 27+5te 980 gr 34 cmdi ölçümleri iyi dedi 4 gün sonra içim rahat etmedi yakın bi ilçede başka doktora göründüm 28+2de 1350 gr 37 cm çıktı ölçümleri iyi dedi. Sonra bi ağrım olmuştu 29+2 de yakın ilçedeki doktora tekrar gittim o günde 1500 gr 40 cm çıktı ölçümleri iyi dediAy masallah 28+2de 1.5 muydu ay benim kizim minnak yaa 28+6da 1.091 gr idi
ben şuan için kontrole vitale ye gidiyorum ama çok kalabalık. hastanenin durumu nasıldır bilmiyorum. olmazsa medicalpark ile görüşücem. işin maliyet kısmı ikinci planda önemli olan benim be bebeğimin sağlığı, sezeryan olacağım çünkübir aksilik olmazsa ofm' de düşünüyorum ben. orda doğum yapan başka arkadaşlarım da oldu herkes memnundu şimdiye kadar kötü bir şey duymadım. sen nerde düşünüyorsun?
12. Haftadan beri kullanıyorum imom omega ismi. İçinde balıkyağı ve birçok vitamin mineral var canımBalık yağı hapı kullanan var mı kızlar ?
Canım ben şeker yüklemeni kesinlikle yaptırmanı öneririm bi sağlıkçı olarak. O şekerin bebeğe hiçbir zararı yok zararı olsa ben yaptırmazdım. İlk gebeliğimde gebelik şekerim çıktı diyetle evde kan şekeri takibi ve sıkı takiple bebeğim sağlıklı doğdu şükür. Bu gebeliğimde önceden gebelik şekerim olduğu için annemde de şeker hast olduğu için 3 aylıkken şeker yüklemesi yaptım yine çıktı 4 aydır evde kan şekeri takibi ve diyet yapıyorum şimdilik bebeğim sağlıklı şükür. Eğerki şeker yüklemesi yaptırmasaydım bu durumdan haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim şeker hastalğından olumsuz etkilenecektiAyneenbüyük ihtimal yaptırmıcam şuanki fikrim böyle verilen şeker bebeğe çok zarar veriyormuş kıyamıyorum miniğimee
Gebelik şekeri varsa ve haberin olmazsa şekerin yüksek giderse bebeğin olması gerekenden küçük doğabilir (büyüme gelişme geriliği yapabiliyor) yada çok iri bebek olabilir bu da istenen bi durum değil doğumda problem yaratabiliyor. Bebekte kalp hastalığı vs yol açabiliyor. Bir de gebelik şekeri varsa doğar doğmaz bebeğin kan şekerine bakılıyor bebekte ani şeker düşüsü olabiliyor o sırada. Önemli yani canım. Ama şekerin varsa ve kontrolde olursan şekerlerin iyi giderse bu olasılıkları ortadan kaldırmış oluyorsunPeki bizde seker varsa tehlikesi ne acaba onlem almamis olacagiz cunku
Ben de hic huzurlu degilim ya evlat demek huzursuz olmak demekmis yaw bir sey olacak korkusuyla geciriyorum gunlerimi Allahim evlatlarimizi korusun
Çok teşekkür ederim açıklaman için canımCanım ben şeker yüklemeni kesinlikle yaptırmanı öneririm bi sağlıkçı olarak. O şekerin bebeğe hiçbir zararı yok zararı olsa ben yaptırmazdım. İlk gebeliğimde gebelik şekerim çıktı diyetle evde kan şekeri takibi ve sıkı takiple bebeğim sağlıklı doğdu şükür. Bu gebeliğimde önceden gebelik şekerim olduğu için annemde de şeker hast olduğu için 3 aylıkken şeker yüklemesi yaptım yine çıktı 4 aydır evde kan şekeri takibi ve diyet yapıyorum şimdilik bebeğim sağlıklı şükür. Eğerki şeker yüklemesi yaptırmasaydım bu durumdan haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim şeker hastalğından olumsuz etkilenecekti
Allah yardımcın olsun canımKızlar günaydınn 32. haftama girdim fakat en başından beri bitmek bilmeyen bulantı ve kusmalarım var son 4 gündür daha da çoğaldı bi bitmiyor yahu hiç bir ilaç vs. fayda etmedi sizlerde de bu durumu yaşayan var mı ben artık uykumdan uyanıp haldır güldür lavaboya koşmak istemiyorum ya
Insallah csnim saolun 32 yide atlatymda grtisini rahat gecrrm indallah.İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini . İyi düşün iyi olsun canım benim. Kendine dikkat et yorma hiç kendini uzan dinlen. 30 hafta şükür ki az bi hafta değil Allah vermesin ama bugünlerde doğsalar bile ciddi bi sıkıntı yaşamayız inş. Ciğer geliştirici de tebdir için iyi zaten. İçini ferah tut canım
Bn avent cam natural 120 ve 250 aldm bde bime wee nin cma gelmsti onu aldmKızlar aranızda biberon alan var mı? ben her ıhtımale karsı bir tane biberon bulunsun istiyorum. sizce hangisini almak lazım? fikirlerinizi paylaşır mısınız
Bn avent cam natural 120 ve 250 aldm bde bime wee nin cma gelmsti onu aldm[/QUOTE
bende avent cam dusunuyrum ama medela calma yı da cok övuyorlar. bılemedım nasıl yapsam
Öyle canım lazım olabilir. 250lik naturel alırım yani iyice ağır olmasın diye. İnşallah çok çok süt olur da gerek kalmaz. Emsin beni :):) Ablam hiç biberon kullanmadı. Şimdi memeyi bıraktırdı yeni yeni kullanıyor biberon.250 yi 6 ay icin aldm cnm ben ek gidaya gecsede biberon lazim
Tabiko keske hic alsmasn isterm ama zorunlu biberon kullancak caliscagim icin 2. Ayda birakcam onuÖyle canım lazım olabilir. 250lik naturel alırım yani iyice ağır olmasın diye. İnşallah çok çok süt olur da gerek kalmaz. Emsin beni :):) Ablam hiç biberon kullanmadı. Şimdi memeyi bıraktırdı yeni yeni kullanıyor biberon.
Farklı bi doktora mı gittin?
Canım iştahın nasıl yemende içmende azalma oldu mu? Şeker yüklemeni kesinlikle yaptır hem tarama için hem de kilo kaybından ötürü. Ayrıca devam ederse doktorunla görüş tiroid testlerine vs de bakar
Canım cihazlardan yada ölçümlerden değişiyor galiba. Benim kendi doktorumda 27+5te 980 gr 34 cmdi ölçümleri iyi dedi 4 gün sonra içim rahat etmedi yakın bi ilçede başka doktora göründüm 28+2de 1350 gr 37 cm çıktı ölçümleri iyi dedi. Sonra bi ağrım olmuştu 29+2 de yakın ilçedeki doktora tekrar gittim o günde 1500 gr 40 cm çıktı ölçümleri iyi dedi
Gebelik şekeri varsa ve haberin olmazsa şekerin yüksek giderse bebeğin olması gerekenden küçük doğabilir (büyüme gelişme geriliği yapabiliyor) yada çok iri bebek olabilir bu da istenen bi durum değil doğumda problem yaratabiliyor. Bebekte kalp hastalığı vs yol açabiliyor. Bir de gebelik şekeri varsa doğar doğmaz bebeğin kan şekerine bakılıyor bebekte ani şeker düşüsü olabiliyor o sırada. Önemli yani canım. Ama şekerin varsa ve kontrolde olursan şekerlerin iyi giderse bu olasılıkları ortadan kaldırmış oluyorsun
Kızlar aranızda biberon alan var mı? ben her ıhtımale karsı bir tane biberon bulunsun istiyorum. sizce hangisini almak lazım? fikirlerinizi paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?