2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende philips avent alicaktim baya bi arastirdim cevremdrkiler her biberon gaz yapar onun mamayla ilgisi olur o kadar paraya gerek yok hem bebek almassa bosuna almis olursun dediler eczaneden weebaby aldim suluk bitanede emzik aldim 45 50 lira bana fazla geldi arkadaslar

Benim philips aventi tercih etmemin sebebi ucunun anne göğsüne yakın olması.

Ayy canım geçmiş olsun. Eee yine istifra edersen ne olacakmış peki? 100lük mü verdiler sana da.

100luk yapildi evet cnm yine istifra edersem yine bastan yapmak zorunda kalirmisiz benim ztn gebelik bulantilarim bitmemisti bakalim bidahakine nasil olacak ya bidahakine hic yerimden kalkmadan acilde yatmayi dusunuyorum ev ile hastane cok yakin 2 dk mesafede ben de eve gideyim 1 saat evde uzanayim demistim ama eve gelince cikardim malesef :) bidahakine kalkmicam yerimden

ben de 1,5 saatin sonunda kustum ama degerlerim normal oldugu icin tekrarini istemediler bi sor istersen bos yere aci cekme

Ben kontrollere de ofm ye gidiyorum. Dogum da orda olur o yuzden. Aslinda plasenta previa durumumdan oturu doktorum daha ust duzey bir hastanede dogum yapabilirsin dedi daha sonra belli olacak. Yani son anda doktor da hastane de degisebilir benim. Saglicakla aliriz insallah kucagimiza.

Evet beni uyarmışlardı çok hareket etme bulantı baş dönmesi yapar diye ama şükür bir şey olmadı ben fıldır fıldır dolandım alışveriş yaptım :) 100lük değil de 75 lik filan yapsalar daha az bulantı yapar mı ki.

Eheh alisveris yapmissin bi de masallah :) sana 100luk yapmislar ya o nedenle ben de 100luk yaptirayim ya

Bi arkadas yazmis onceki sayfada o da istifra etmis ama tekrarlamamislar yarin gideyim ilk iki kan sonucunu alayim (kustum diye kani tahlil etmedilerse yapcak bisey yok ama) metin hocaya bi sorayim yeter mi diye

Evet sor boşu boşuna içme :) eğer yaptır yine de derse 100lük mü yaptırayım de. hiç güzel tadı yok zaten :/

Merhaba heyecanlı arkadaşlarım :)
Benimde sizlere danışmak istediğim şeyler var.
Öncelikle biberon olarak Dr. Brown aldım. Emzik olarak siz neyi tercih edeceksiniz? Niyetim avent soothie almak.O da bazı internet sitelerinde satılıyor sadece.
Bebekleriniz için hangi marka bakım ürünlerini tercih edeceksiniz? İçinde paraben olmayan olması şartmış.Şampuanı pişik kremi vs.
Bez olarak ilk etapta tercihim prima premium care 2 beden oldu. Hatta sizlere de fikir olsun en uygun unnado da 88x2 paket 69,90
Kendim için göğüs ucu kremi lansinoh almayı düşünüyorum.
Bebeğin temizliği için ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan almayı düşünüyorum ama ilk etapta kullanmak için tek kullanımlık pamuklardan aldım.

Meraba biberon philips avent cam naturel ve emzik de philips avent

Bez pampers prima premium care 1 beden aldim ben ama (sadece 1 paket)

Pişik kremi sebamed

Şampuan mustela

Gögüs ucu kremi lansinoh

Islak mendil unibaby yenidoğan, ben de tek kullanimlik pamuklardan aldim :)

inş sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize. onlar için en iyisi olsun istiyoruz zaten :) başka hastaneler ya da doktorlar hakkında hangi bilgilere sahipsin?

Pişik kremi olarak bepanthol baby extra koruma pişik merhemi aldım başka da hiçbir şeyimiz yooook en kısa zamanda iyi bir eczaneden ne lazımsa ne öneriyorlarsa alacağım inşallah. burada okuduklarım da aklımda tabi ki

Yok ya tamamen yapı meselesi benim de 75likti hiç hateket etmedim ama tansiyonuö düştü kustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…