2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

. Merhabalar biberon olarak Dr.browns ve avent natural tercih edilebilir.Emzik avent soothie aldım ben hem çok tatlı görüntüsü hem de araştırmalarımdan sonra ona karar verdim.Kozmetik ürünlerine gelirsek organik almakta fayda var çünkü bebeklerimizin cildi çok hassas Töpfer hem şampuan hem pişik kremi güzel.Bez olarak da Seventh generation diye organik bi marka var biraz pahalı ama tercih edilebilir. Ben Ekoorganik diye bir siteden alıyorum.Almak isterseniz bakabilirsiniz.

bez konusunda ben de kararsizim soyle ki ansizin bitti diyelim yedegi de tukendi gunlerden cmtesi kargo calsmaz markette yok bebek magazalarinda yok surekli netten siparile alinabilcek urunler zorda birakir gibi

Günaydın kızlar
Gece adet sancısı ile uyandım yani aynı adet olmuşum gibi karnım ayaklarım buz kesilmiş üşüyorum bir yandan da sancım vardı .. Fön makinası ile yorganın altından sıcak hava verdim kendime rahatlayayım diye.. Biraz daha iyiyim ama hala sancım var az da ..olsa normal şartlarda hamile olmasam ayın 7 si dedimmi adet olurdum bugünde zannediyorum ayın 7 si hiç bakmadım takvime bununla alakalı olabilir mi bu sancı ??

bez konusunda ben de kararsizim soyle ki ansizin bitti diyelim yedegi de tukendi gunlerden cmtesi kargo calsmaz markette yok bebek magazalarinda yok surekli netten siparile alinabilcek urunler zorda birakir gibi
Can'ım stok yaparsın ya da çok zorda kalırsan mecbur marketten alırsın.Ben önce prima almayı düşündüm ama Türkiye dekiler Avrupa'dakiler kadar hassas değiller bu konuda o yüzden vazgeçtim almaktan.

Hiç duymamistim bu markayı arastirayim hemen

Kesinlikle Can'ım adet döngün olabilir. Benim 5-8 arasıydı.Dünden beri bende de adet sancısı var.Ayaklarını sıcak tutmaya çalış.

Bu arada ben kilo vermeye basladim ya neden olabilir ki kilo almam gerekmiyor mu
Benim de kilom hiç artmıyor ama bebek kilo alıyor çok şükür. Daha çok protein ye. Sabah süt, yumurta, öğlen ve akşam balık, et, yoğurt.

Evet cnm 10 gun onceye kdr daha da kisais ama kc cm olsugunu sylemedi.
Canım geçmiş olsun. Çok şükür gayet iyi gidiyorsun. Zaten artık bebeklerimiz büyüdü. Allah korusun tabii ama erken doğum olursa bile bir şeycik olmaz Allah'ın izniyle.

PembeLokum seker000
Kızlar gebelikte şeker hem bebek hem de anne için tehlikeli bir durum. Anne ömür boyu şeker hastası olarak kalabilir bebekte de gelişim geriliği, yada kilolu olma, yada daha ciddi durumlar olabilir. Ben riskli gebelik doktoruna gidiyorum. Doktorum karar verebilmem için her şeyi anlattı. 3 hafta bekledi beni ve ben sonunda yaptırmamaya karar verdim. Ama evden kendim glukometre ile ölçüm yaptım. Açken, yemekten 1 saat sonra, 2 saat sonra ölçtüm. Değerleri doktor ile paylaştım. Biraz yüksek çıktığı için artık şeker yememeye çalışıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Hepsi bu :) Eğer siz de kendiniz kontrol edebilecekseniz yaptırmayın.

Kesinlikle Can'ım adet döngün olabilir. Benim 5-8 arasıydı.Dünden beri bende de adet sancısı var.Ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
Bi kurtulamadık yani adet sancısından.. Haala fön makinası ile ısıtmaya çalışıyorum canım

Arkadaşlar bebeklerin kilosunu takip ediyoruz da boyuna hiç bakıyor musunuz? Ben 161'im eşim de 165. O sebeple çok uzun bir bebek beklemiyorum ama bütün potansiyeline ulaşmasını isterim. Bunun için yapılacak bir şey var mı sizce?
Her sabah süt içiyorum ve düzenli olmasa da D vitamini alıyorum. Multi vitamin almıyorum.

Can'ım yağlı balıklar ve ceviz boy için çok önemli.Balık yiyemiyorsan da organik balık yağları var onlardan kullanabilirsin.

Günaydın güzel anneler :) Ben artık işe çok zor geliyorum, ayaklarım şişiyor sürekli havalar da sıcaklaştı.. Bir de aklım hep evde, hazırlıklarda.. Daha çookk eksiğim ve işim var. Kıyafetleri yıkayıp ütülemek gerekiyor. Temizlikleri yaptırmak gerekiyor.. Bakalım Allah sonumu hayır etsin eksikleri de netten tamamlayayım diyorum, işler o kadar yoğun vakit kalmıyor hiçbirşeye

ben de seninle aynı durumdayım canım, hafta içi işe gitmekten bebekle ilgili hiçbişey yapamıyorum. haftasonu da illa bişeyler çıkıyor evde durmuyoruz. yoruldum artık işe gelmekten ama stres olma bence kıyafetleri yıkayıp ütülemek ve doğum temizliği işlerini ben mayıs ayına bıraktım. ev temizliği ne kadar geç olursa o kadar iyi bence. inşallah mayısta izine çıktığımda halıları yıkamaya verip temizlikçi çağıracağım

Teşekkürler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…