2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım mustelanın yenidoğan şampuanını mı aldın yoksa normal olanımı birde fiyatı ne kadar?

Biberon avent natural cam aldım
Emzik avent
şampuanı mustela alıcam ilk fırsatta
Bezi premium care alıcam sonrasında değiştirmeyi düşünüyorum yahudi malı olduğu için
Islak mendil uni baby yenidoğan aldım hastane çantasına da koymak için.evde de e bebek te satılan pamuklardan aldım

kızlar bişey sormak istiyorum.. ben her muayene gittiğimde siyah beyaz görüntüde görüyorum gene bebeğimi.. tekrar bir renkli ultrasonda görmeyecekmiyiz.. meraktan ölücem.. bayada büyüdüler aslında..

Güneşli güzel havadan merhaba kızlar , ne güzel ÇOĞU arkadaşımız çantayı hazırlamış , bugun benimde doktor randevum var , malum bende rahim ağzı yetmezliği olduğundan hep yatıyorum ve 1 i fakültede Prof. Perinatolog uzman diğeri özel hastanede uzmana bakınıyorum , bizde kararsızdık doğum konusunda ama en başından beri fakültedeki hocamla devam ettiğimiz için sezeryanı ona Olacağım , hem miyomlarımı almaya Çalışacak , fakültedeki hocama biberon emzik mama getirelim mi diye sormuştum 2 hafta önce şimdilik gerek yok 1 ay sonra durumuna göre karar verelim Demişti , şimdiye kadar sadece 5 Parça Kıyafet aldım , ama hiç hastane çıkışı veya yenidoğan yok, 0-12 ay aralığında onlarda çok Hoşuma gitmişti :))) bugun yine özel Hastanedeki doktora randevumuz var , Ciğer geliştiriciyi netleştireceğiz , dikişlerin durumuna göre çantayı hazırlamaya başlayacağım , burda yazan ÇOĞU arkadaşın aldıkları şeyleri not alıyorum, sürekli yattığımdan ev temizliği için haftada bir yatım günlük temizlikçi alıyordum , pazartesi Günü'nden itibaren tam gün çağıracağım , dün battaniyelerin hepsini toplattım , ofisteki ve Hastanedeki battaniyeler dahil 8 battaniyeyi yıkamaya verdim , haftaya halıları vereceğim yıkamaya havalar şimdiki gibi güzel olursa tabi , belki sadece makinamın Yıkama bölümünden yıkattırabilirim temizlikçiye çünkü hamile kalmadan önce Ağustos Ayında yıkaytırmıştım , temiz ama yinede tozu gitsin parlasın diye :))

kızlar bişey sormak istiyorum.. ben her muayene gittiğimde siyah beyaz görüntüde görüyorum gene bebeğimi.. tekrar bir renkli ultrasonda görmeyecekmiyiz.. meraktan ölücem.. bayada büyüdüler aslında..
Ben hiç renkli ultrasonda görmedim , şimdiye Kadar'da bebeğimin yüzünü Gösteren 3 boyutlu bir resim verdiler , renkli ultrason ne Zaman oluyor , bugun kontrolüm var isteyeyim olmazsa , doktorlar dikişlere bakıyorlar miyomlara bakıyorlar, Bebeğin gelişimine bakıyorlar , hoop kaldırıyorlar

Ben 1.60im esim 1.77 ama benim kv cok kisa 1.50 den az bi boyu var ilk gordugumde sok olmustum yaw hatirliyorum da:)

O yuzden bebegim dogduktan sonra bol bol hoplamali ziplamali spor yapmali yedigine ictigine dikkat etmeliyim :)

kızlar acil yardım edin kaşıntıdan mahvoldum. bütün vücudum kaşınıyo kızarıyo sanki sinek ısırmış gibi kabarcık oluyo. duş aldım geçmedi buz koyuyorum geçmiyo iki gündür çıldırcam kaşırken koparasım geliyo. özellikle gögüs uçları.. kolonya zararlı mıdır kolonya sürdüm yaktı o da delircem

Ay canım geçmiş olsun , hamile olmasan bi avil at diyeceğim ama , hamile olunca doktoruna bir danış olmazsa , bende de 1 yıl önceydi , kalamara karşı önceden alerjim olmamasına rağmen, 12 saat içinde resmen vajinamın içi , göğüslerinin içine kadar kaşınıyordu , resmen koparıp atmak istemiştim

Kaşıntılardan ben de rahatsizim malesef. İlk önce doktorunu aramalısın, senden karaciğer ve safra enzimleriyle ilgili kan tahlili isteyecektir. Onlar temizse korkma. Benimkiler temiz çıktı, cildiyeye yönlendirdi beni doktorum. Zyrtec kullandım istemeye istemeye (ve kadın doğumcumun onayıyla). Kutu dün bitti, en azından geceleri uyuyabiliyorum artık ama kabartılarım geçmedi. Artarsa tekrar yine cildiyeye gideceğim ama bildiğim kadarıyla malesef hamileliğin son 3 ayında hiç sebepsiz olabiliyormuş bu kabartı ve kaşıntılar. Senin kaşıntın geçti mi dersen hayır, hala zaman zaman kendimi kanatacak kadar kaşınıyorum malesef..

Ben de Ankara tıpta Cem hocaya gittim 2 kez. Ama kendi hastanem sonuçta, rahat ederim diye düşünüyorum
Bende ankara ünivde çalışıyorum. Herkes orda yapmamı söyledi personeli olduğumuz için oda ilgi felan gayet iyiymiş. Cem hoca için çok iyi yorumlarda var beğenmeyen de. Hocaya bin lira veriyorsun okadar dediler. Bide sen sezeryan mi düşünüyorsun canimcim

Can
Canim geçiş dönemi vücudun iyice kuruduğundan kasinior olabilir mi. Bende son dönemlerde başladı ama çok şükür şiddetli değil nemlendirici kremler baya rahatlatiyor

Ben de Ankara tıpta Cem hocaya gittim 2 kez. Ama kendi hastanem sonuçta, rahat ederim diye düşünüyorum

Ben de Ankara Üniversitesi profesörlerinden Ruşen Hoca'ya gidiyorum. Özel muayenehanesine. Çok memnunum. Doğumum da fakültede olcak. Ben burayı, olaki allah korusun bende ya da bebekte herhangi bir komplikasyon durumunda tecrübelerine güvendiğim için seçtim. Bir arkadaşım 29 haftalık bir arkadaşım 26 haftalık doğum yaptılar (800 gr doğdu bebeği:/) ve bebekleri ikisinin de çok sağlıklı şu an, kendileri de öyle. Sırf buranın doğum sonrası ekibi sayesinde. Bence konfordan önce bu geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…