- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.721
canım mustelanın yenidoğan şampuanını mı aldın yoksa normal olanımı birde fiyatı ne kadar?Meraba biberon philips avent cam naturel ve emzik de philips avent
Bez pampers prima premium care 1 beden aldim ben ama (sadece 1 paket)
Pişik kremi sebamed
Şampuan mustela
Gögüs ucu kremi lansinoh
Islak mendil unibaby yenidoğan, ben de tek kullanimlik pamuklardan aldim :)
Merhaba heyecanlı arkadaşlarım :)
Benimde sizlere danışmak istediğim şeyler var.
Öncelikle biberon olarak Dr. Brown aldım. Emzik olarak siz neyi tercih edeceksiniz? Niyetim avent soothie almak.O da bazı internet sitelerinde satılıyor sadece.
Bebekleriniz için hangi marka bakım ürünlerini tercih edeceksiniz? İçinde paraben olmayan olması şartmış.Şampuanı pişik kremi vs.
Bez olarak ilk etapta tercihim prima premium care 2 beden oldu. Hatta sizlere de fikir olsun en uygun unnado da 88x2 paket 69,90
Kendim için göğüs ucu kremi lansinoh almayı düşünüyorum.
Bebeğin temizliği için ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan almayı düşünüyorum ama ilk etapta kullanmak için tek kullanımlık pamuklardan aldım.
Ben hiç renkli ultrasonda görmedim , şimdiye Kadar'da bebeğimin yüzünü Gösteren 3 boyutlu bir resim verdiler , renkli ultrason ne Zaman oluyor , bugun kontrolüm var isteyeyim olmazsa , doktorlar dikişlere bakıyorlar miyomlara bakıyorlar, Bebeğin gelişimine bakıyorlar , hoop kaldırıyorlarkızlar bişey sormak istiyorum.. ben her muayene gittiğimde siyah beyaz görüntüde görüyorum gene bebeğimi.. tekrar bir renkli ultrasonda görmeyecekmiyiz.. meraktan ölücem.. bayada büyüdüler aslında..
canım mustelanın yenidoğan şampuanını mı aldın yoksa normal olanımı birde fiyatı ne kadar?
kızlar bişey sormak istiyorum.. ben her muayene gittiğimde siyah beyaz görüntüde görüyorum gene bebeğimi.. tekrar bir renkli ultrasonda görmeyecekmiyiz.. meraktan ölücem.. bayada büyüdüler aslında..
Ben her muayenede renkli de goruyorum siyah beyaz da
Arkadaşlar bebeklerin kilosunu takip ediyoruz da boyuna hiç bakıyor musunuz? Ben 161'im eşim de 165. O sebeple çok uzun bir bebek beklemiyorum ama bütün potansiyeline ulaşmasını isterim. Bunun için yapılacak bir şey var mı sizce?
Her sabah süt içiyorum ve düzenli olmasa da D vitamini alıyorum. Multi vitamin almıyorum.
hangi hastane peki
Ogleden once gidersem konya medicana ogleden sonra gidersem doktorun kendi muayenehanesi
Ankara Tıp bendeki alternatifler arasında. Ordaki doktorları tanımıyorum bide tip fak da sezeryan oranları çok yüksek. Napsam napsakAl benden de o kadar. Koru ile Ankara tıp arasındayım
Bende senin gibi özel mi fakülte mi diye çok düşünüyor dun. En son fakülteye karar verdik eşimle.
Ay canım geçmiş olsun , hamile olmasan bi avil at diyeceğim ama , hamile olunca doktoruna bir danış olmazsa , bende de 1 yıl önceydi , kalamara karşı önceden alerjim olmamasına rağmen, 12 saat içinde resmen vajinamın içi , göğüslerinin içine kadar kaşınıyordu , resmen koparıp atmak istemiştimkızlar acil yardım edin kaşıntıdan mahvoldum. bütün vücudum kaşınıyo kızarıyo sanki sinek ısırmış gibi kabarcık oluyo. duş aldım geçmedi buz koyuyorum geçmiyo iki gündür çıldırcam kaşırken koparasım geliyo. özellikle gögüs uçları.. kolonya zararlı mıdır kolonya sürdüm yaktı o da delircem
Kaşıntılardan ben de rahatsizim malesef. İlk önce doktorunu aramalısın, senden karaciğer ve safra enzimleriyle ilgili kan tahlili isteyecektir. Onlar temizse korkma. Benimkiler temiz çıktı, cildiyeye yönlendirdi beni doktorum. Zyrtec kullandım istemeye istemeye (ve kadın doğumcumun onayıyla). Kutu dün bitti, en azından geceleri uyuyabiliyorum artık ama kabartılarım geçmedi. Artarsa tekrar yine cildiyeye gideceğim ama bildiğim kadarıyla malesef hamileliğin son 3 ayında hiç sebepsiz olabiliyormuş bu kabartı ve kaşıntılar. Senin kaşıntın geçti mi dersen hayır, hala zaman zaman kendimi kanatacak kadar kaşınıyorum malesef..kızlar acil yardım edin kaşıntıdan mahvoldum. bütün vücudum kaşınıyo kızarıyo sanki sinek ısırmış gibi kabarcık oluyo. duş aldım geçmedi buz koyuyorum geçmiyo iki gündür çıldırcam kaşırken koparasım geliyo. özellikle gögüs uçları.. kolonya zararlı mıdır kolonya sürdüm yaktı o da delircem
Ankara Tıp bendeki alternatifler arasında. Ordaki doktorları tanımıyorum bide tip fak da sezeryan oranları çok yüksek. Napsam napsak
Bende ankara ünivde çalışıyorum. Herkes orda yapmamı söyledi personeli olduğumuz için oda ilgi felan gayet iyiymiş. Cem hoca için çok iyi yorumlarda var beğenmeyen de. Hocaya bin lira veriyorsun okadar dediler. Bide sen sezeryan mi düşünüyorsun canimcimBen de Ankara tıpta Cem hocaya gittim 2 kez. Ama kendi hastanem sonuçta, rahat ederim diye düşünüyorum
Canim geçiş dönemi vücudun iyice kuruduğundan kasinior olabilir mi. Bende son dönemlerde başladı ama çok şükür şiddetli değil nemlendirici kremler baya rahatlatiyorkızlar acil yardım edin kaşıntıdan mahvoldum. bütün vücudum kaşınıyo kızarıyo sanki sinek ısırmış gibi kabarcık oluyo. duş aldım geçmedi buz koyuyorum geçmiyo iki gündür çıldırcam kaşırken koparasım geliyo. özellikle gögüs uçları.. kolonya zararlı mıdır kolonya sürdüm yaktı o da delircem
Ben de Ankara tıpta Cem hocaya gittim 2 kez. Ama kendi hastanem sonuçta, rahat ederim diye düşünüyorum
Bende ankara ünivde çalışıyorum. Herkes orda yapmamı söyledi personeli olduğumuz için oda ilgi felan gayet iyiymiş. Cem hoca için çok iyi yorumlarda var beğenmeyen de. Hocaya bin lira veriyorsun okadar dediler. Bide sen sezeryan mi düşünüyorsun canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?