- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.741
Ruşen hoca ile ilgili kötü yorum hiç görmedim nette. Peki sen nasıl doğum düşünüyorsun canımBen de Ankara Üniversitesi profesörlerinden Ruşen Hoca'ya gidiyorum. Özel muayenehanesine. Çok memnunum. Doğumum da fakültede olcak. Ben burayı, olaki allah korusun bende ya da bebekte herhangi bir komplikasyon durumunda tecrübelerine güvendiğim için seçtim. Bir arkadaşım 29 haftalık bir arkadaşım 26 haftalık doğum yaptılar (800 gr doğdu bebeği:/) ve bebekleri ikisinin de çok sağlıklı şu an, kendileri de öyle. Sırf buranın doğum sonrası ekibi sayesinde. Bence konfordan önce bu geliyor.
Vakitlerinde gelirlerse, izne çıkınca halledebiliriz birilerinden yardım alarak inşallah.. Dün bir arkadaşım doğum yaptı 36. haftada ondan çok etkilendim sanırım bugün hep panik havasındayımben de seninle aynı durumdayım canım, hafta içi işe gitmekten bebekle ilgili hiçbişey yapamıyorum. haftasonu da illa bişeyler çıkıyor evde durmuyoruz. yoruldum artık işe gelmektenama stres olma bence kıyafetleri yıkayıp ütülemek ve doğum temizliği işlerini ben mayıs ayına bıraktım. ev temizliği ne kadar geç olursa o kadar iyi bence. inşallah mayısta izine çıktığımda halıları yıkamaya verip temizlikçi çağıracağım
kızlar acil yardım edin kaşıntıdan mahvoldum. bütün vücudum kaşınıyo kızarıyo sanki sinek ısırmış gibi kabarcık oluyo. duş aldım geçmedi buz koyuyorum geçmiyo iki gündür çıldırcam kaşırken koparasım geliyo. özellikle gögüs uçları.. kolonya zararlı mıdır kolonya sürdüm yaktı o da delircem
Ben mustelanın merhaba bebek paketini aldım. İçinde şampuan pişik kremi bebe yağı ve vucüt losyonu var. Avantajlı oldu benim içincanım mustelanın yenidoğan şampuanını mı aldın yoksa normal olanımı birde fiyatı ne kadar?
Bende ankara ünivde çalışıyorum. Herkes orda yapmamı söyledi personeli olduğumuz için oda ilgi felan gayet iyiymiş. Cem hoca için çok iyi yorumlarda var beğenmeyen de. Hocaya bin lira veriyorsun okadar dediler. Bide sen sezeryan mi düşünüyorsun canimcim
Ben de Ankara Üniversitesi profesörlerinden Ruşen Hoca'ya gidiyorum. Özel muayenehanesine. Çok memnunum. Doğumum da fakültede olcak. Ben burayı, olaki allah korusun bende ya da bebekte herhangi bir komplikasyon durumunda tecrübelerine güvendiğim için seçtim. Bir arkadaşım 29 haftalık bir arkadaşım 26 haftalık doğum yaptılar (800 gr doğdu bebeği:/) ve bebekleri ikisinin de çok sağlıklı şu an, kendileri de öyle. Sırf buranın doğum sonrası ekibi sayesinde. Bence konfordan önce bu geliyor.
Valla canım son anda ne gerekirse o olcak. Normal istiyorum tabii ki ama oldu da sezaryeni gerektirir bir durum oldu direticeğimi sanmıyorum. Hangisi bebek için sağlıklıysa o olsun sorun değil benim için. İkisi de yeterince ürkütücü zatenRuşen hoca ile ilgili kötü yorum hiç görmedim nette. Peki sen nasıl doğum düşünüyorsun canım
Bende yaa akşama kadar vakit bitiyor gelince de hiç bişey yapamıyorum dolu eksik var, bebek odasını halletsek sonra başlayacağım kıyafetleri yikamayaGünaydın güzel anneler :) Ben artık işe çok zor geliyorum, ayaklarım şişiyor sürekli havalar da sıcaklaştı.. Bir de aklım hep evde, hazırlıklarda.. Daha çookk eksiğim ve işim var. Kıyafetleri yıkayıp ütülemek gerekiyor. Temizlikleri yaptırmak gerekiyor.. Bakalım Allah sonumu hayır etsineksikleri de netten tamamlayayım diyorum, işler o kadar yoğun vakit kalmıyor hiçbirşeye
Cnm esim 54 cm dgmus bnde 52 dgmusum suan bn 170 esim 190 ama onun kdr dogcani dusunmuyorum :) ama ins tosbik bi bebisim olurArkadaşlar bebeklerin kilosunu takip ediyoruz da boyuna hiç bakıyor musunuz? Ben 161'im eşim de 165. O sebeple çok uzun bir bebek beklemiyorum ama bütün potansiyeline ulaşmasını isterim. Bunun için yapılacak bir şey var mı sizce?
Her sabah süt içiyorum ve düzenli olmasa da D vitamini alıyorum. Multi vitamin almıyorum.
Cnm bsymi dokundu acaba mevsimselde olablr vn domates ve cilek yiyemiyodm smdide yiyemiyorm mevsimim geldi cnkukızlar acil yardım edin kaşıntıdan mahvoldum. bütün vücudum kaşınıyo kızarıyo sanki sinek ısırmış gibi kabarcık oluyo. duş aldım geçmedi buz koyuyorum geçmiyo iki gündür çıldırcam kaşırken koparasım geliyo. özellikle gögüs uçları.. kolonya zararlı mıdır kolonya sürdüm yaktı o da delircem
Cnm surekli donuyolar bn yaklasik 1 haftadr tekme hiseetmiyem sadece donuyoMerhaba arkadaşlar, sizlere birşey soracağım. Normalde çok kuvvetli hissettiğim bebeğimin hareketlerini bazen çooook derinlerde hissediyorum. Yani hareket ediyor içerde hissediyorum ama karnımı oynatmıyor. Ben de kendimce herhalde sırtını dönmüş oluyor böyle zamanlarda diye düşündüm. Yoksa normal zamanlarda dışardan bakınca bile görünüyor hareketleri. Ne dersiniz, gerçekten sırtını mı dönmüştür yoksa başka bir pozisyonda mıdır?
Canım son durumunu yeni okudum içini ferah tut her şey güzel olacak inşallah hep iyisini düşün başka bir şey takma kafana dualarımız seninle bebişin kg çok iyi maşallah az da olsa zamanını bekleyecektir umarım onlar çok güçlü riskli dönemleri atlattık sayılırCnm surekli donuyolar bn yaklasik 1 haftadr tekme hiseetmiyem sadece donuyo
Ya boşver hiç strese girme en kötü onlarıda öyle yaparsınseptemberlove cnm bnse hep dua ediyrm iyiki erknden yapmisim dktr bana erkn dgm riski var dedigi hfta kaynanami cgrdm yikattm utulettm cantami hazirlattim. Smdi hic bsy yapamam cnku ay sonuda temizlihimi yaprlar bn suan kndi temizligimi dusunuyrm nasil ayarlicam diye hadi genitali en kotu jiletle ayarlarm ama bacak ve kol altini kuafre gtmem lazm o bile yasak. Iff
Onu da jiletle hallet boşveer, ağda etkiler belki durumunu.. sık sık jilet yap, yapamazsan çevremde annen kızkardeşin varsa yardım etsin yada en kötü eşine yaptır.. Çok zor oluyor şimdiden, ben ağdadan korkuyorum tetikler diye, bir de lazere gidiyordum o yüzden kökten aldırmamam lazım. Banyoda oturarak yapabiliyorum şimdilikseptemberlove cnm bnse hep dua ediyrm iyiki erknden yapmisim dktr bana erkn dgm riski var dedigi hfta kaynanami cgrdm yikattm utulettm cantami hazirlattim. Smdi hic bsy yapamam cnku ay sonuda temizlihimi yaprlar bn suan kndi temizligimi dusunuyrm nasil ayarlicam diye hadi genitali en kotu jiletle ayarlarm ama bacak ve kol altini kuafre gtmem lazm o bile yasak. Iff
Canım ben kayserideyim, burdaki fakültede :)Sen hangi fakülteye karar verdim canim tabi ankarada ysan
Canım boşver tek derdin bu olsun kıllı doğur nolcak amaannn annen ya da ablan alıverir jiletle hiç eğikip bükülme bileseptemberlove cnm bnse hep dua ediyrm iyiki erknden yapmisim dktr bana erkn dgm riski var dedigi hfta kaynanami cgrdm yikattm utulettm cantami hazirlattim. Smdi hic bsy yapamam cnku ay sonuda temizlihimi yaprlar bn suan kndi temizligimi dusunuyrm nasil ayarlicam diye hadi genitali en kotu jiletle ayarlarm ama bacak ve kol altini kuafre gtmem lazm o bile yasak. Iff
Benim bacak koltukaltı tüylerim azaldı biliyırmusun ama bikini tam gaz devam ki lazer yaptırmıştım bekarkenOnu da jiletle hallet boşveer, ağda etkiler belki durumunu.. sık sık jilet yap, yapamazsan çevremde annen kızkardeşin varsa yardım etsin yada en kötü eşine yaptır.. Çok zor oluyor şimdiden, ben ağdadan korkuyorum tetikler diye, bir de lazere gidiyordum o yüzden kökten aldırmamam lazım. Banyoda oturarak yapabiliyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?