2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba arkadaşlar, sizlere birşey soracağım. Normalde çok kuvvetli hissettiğim bebeğimin hareketlerini bazen çooook derinlerde hissediyorum. Yani hareket ediyor içerde hissediyorum ama karnımı oynatmıyor. Ben de kendimce herhalde sırtını dönmüş oluyor böyle zamanlarda diye düşündüm. Yoksa normal zamanlarda dışardan bakınca bile görünüyor hareketleri. Ne dersiniz, gerçekten sırtını mı dönmüştür yoksa başka bir pozisyonda mıdır?

Ruşen hoca ile ilgili kötü yorum hiç görmedim nette. Peki sen nasıl doğum düşünüyorsun canım

Vakitlerinde gelirlerse, izne çıkınca halledebiliriz birilerinden yardım alarak inşallah.. Dün bir arkadaşım doğum yaptı 36. haftada ondan çok etkilendim sanırım bugün hep panik havasındayım

Hamilelikte bazen safradan kaynaklanjyor cilt doktoru krem veriyor.
Deli gibi kaşkntı bende de oömuştu bi hafta sürmüştü cildimi yırtıyorduk lierac ile johnsons baby i bir kullanmıştım o ypmştı bende.

Benden muayene ücreti almıyorlar. Personellerden özel oda ücreti de almıyorlar diye biliyorum. Üstelik konfor açısından epey rahat ettireceklerini, benimle özel ilgileneceklerini, daha optimal şartlarda doğum yapacağımı biliyorum. Umarım da öyle olur. Ben acaba özel oda sayısı sınırlı mı, pat diye özel oda bulur muyum diye sordum, deli gibi özel oda oluyormuş.
Bana ya da bebeğimde bir sıkıntı olsa da her türlü imkan sağlanacaktır. Özel hastanede başımıza bir iş gelse, sevk zincirine dahil olmak var bir de.

Ruşen hoca ile ilgili kötü yorum hiç görmedim nette. Peki sen nasıl doğum düşünüyorsun canım
Valla canım son anda ne gerekirse o olcak. Normal istiyorum tabii ki ama oldu da sezaryeni gerektirir bir durum oldu direticeğimi sanmıyorum. Hangisi bebek için sağlıklıysa o olsun sorun değil benim için. İkisi de yeterince ürkütücü zaten Doktorumla henüz konuşmadık ama sanırım o da benim gibi düşünüyor.

Bende yaa akşama kadar vakit bitiyor gelince de hiç bişey yapamıyorum dolu eksik var, bebek odasını halletsek sonra başlayacağım kıyafetleri yikamaya

Cnm esim 54 cm dgmus bnde 52 dgmusum suan bn 170 esim 190 ama onun kdr dogcani dusunmuyorum :) ama ins tosbik bi bebisim olur

Cnm bsymi dokundu acaba mevsimselde olablr vn domates ve cilek yiyemiyodm smdide yiyemiyorm mevsimim geldi cnku

septemberlove cnm bnse hep dua ediyrm iyiki erknden yapmisim dktr bana erkn dgm riski var dedigi hfta kaynanami cgrdm yikattm utulettm cantami hazirlattim. Smdi hic bsy yapamam cnku ay sonuda temizlihimi yaprlar bn suan kndi temizligimi dusunuyrm nasil ayarlicam diye hadi genitali en kotu jiletle ayarlarm ama bacak ve kol altini kuafre gtmem lazm o bile yasak. Iff

Cnm surekli donuyolar bn yaklasik 1 haftadr tekme hiseetmiyem sadece donuyo

Hem kendime güldüm hem üzüldüm dalin sıvı almıştım 1/2 yi 2 kapak anlamışım öyle yıkamışım arkasında çok kirli ise bile bir kapak koyun yazıyor elde yıkamada iki son partta farkettim hastane çantası ütülü idi kurumakta olanları yeniden yıkıycam hastane çantasınıda yıkarım belki

Cnm surekli donuyolar bn yaklasik 1 haftadr tekme hiseetmiyem sadece donuyo
Canım son durumunu yeni okudum içini ferah tut her şey güzel olacak inşallah hep iyisini düşün başka bir şey takma kafana dualarımız seninle bebişin kg çok iyi maşallah az da olsa zamanını bekleyecektir umarım onlar çok güçlü riskli dönemleri atlattık sayılır

Ya boşver hiç strese girme en kötü onlarıda öyle yaparsın

Onu da jiletle hallet boşveer, ağda etkiler belki durumunu.. sık sık jilet yap, yapamazsan çevremde annen kızkardeşin varsa yardım etsin yada en kötü eşine yaptır.. Çok zor oluyor şimdiden, ben ağdadan korkuyorum tetikler diye, bir de lazere gidiyordum o yüzden kökten aldırmamam lazım. Banyoda oturarak yapabiliyorum şimdilik

Selamlar kızlarrrrr evdeki eşimin bekarlık dolabı çok sağlam malum taşınma durumumuz var bu koyu tenk dolabı boyamak istiyorum boya aldık ama eşim çok geniştir benim içim kıpır kıpır hemen boyamak istiyorum elletmiyor Acaba zararı var mı boya yapmamın hamileyken ???????

Canım boşver tek derdin bu olsun kıllı doğur nolcak amaannn annen ya da ablan alıverir jiletle hiç eğikip bükülme bile

Benim bacak koltukaltı tüylerim azaldı biliyırmusun ama bikini tam gaz devam ki lazer yaptırmıştım bekarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…