2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sagol cnm allah razi olsun insallah hrsey bekledigimzdn guzel olur. Gecelri uyurken aklima neler geliyo ama snra sukredip susuyorm

Canım boşver tek derdin bu olsun kıllı doğur nolcak amaannn annen ya da ablan alıverir jiletle hiç eğikip bükülme bile
Dgru diyosnda iste insan rahat olmuyo en kotu ya killi gtcem yada bacagimada jilet vurcam bde dusunuyrm illa agdayla insan geriliyo o gerilimi yasamak istemiyorum. Tuy dokuculerde iyi degilmia bi kitaba basladm ordada oyle yaziyodu. Aklinizda olsn genede doktora danismak lazm tabi.

Kokuda kalmaman her zaman daha iyi cnm bnce hic bulasma

Ayak tirnagimi bile ayagimi dizimin ustune koyup yamuk yumuk keaiyodum onu bile yapamiyrm suan. Dedigin gbi aklima o geldi agda sonucta hic can acitmiyo dgl illa insan geriliyo vazgectm yapmaktan en iyisi jilet napiyim. Ablamda joletle alirz ddi

çok fena bişeymiş ya kızlar ben galiba bi salaklık yaptım göğüslerimi dayanamayıp kaşıdım uçları tahriş oldu delircek gibiydim kaşıntıdan kolonya sürdüm ve şu an göğüslerimden sarı bi su gelmeye başladı naptım ben ya tahriş ettim galiba şimdi hem kaşıntı hem de acı var

Canım, acı rahim kasılmalarını artırdığından bana direk doktorum dedi jilet kullan diye, kollarımı hiç almadım ama idare ediyor belki 32-33. Haftalarda alırım , bacaklarımı ve ön bölgeme hep jilet kullandım maalesef , Allahtan yüz bölgesi ve kaş için daha önceden laZere gitmiştim , çıkmıyorlar , doğumdan sonra Artık , bakımımızı yaparız :)

Canım bence direk acil olarak doktora gitmelisin ... Birde Göğüs bölgesiyle oynamak rahimi Uyarıyor , Allah korusun erken doğum sebebi...

Canım bence direk acil olarak doktora gitmelisin ... Birde Göğüs bölgesiyle oynamak rahimi Uyarıyor , Allah korusun erken doğum sebebi...
haklısın canım en güzeli doktoru aramak galiba gögüs ucu için kremler oluyor ya onları kullanmak için sizce erken mi? lansinoh marka olandan almıştım ben

haklısın canım en güzeli doktoru aramak galiba gögüs ucu için kremler oluyor ya onları kullanmak için sizce erken mi? lansinoh marka olandan almıştım ben
Bir ay öncesinden başlanabiliyor bildiğim kadarıyla ama göğüslerini çok oynamadan nazikçe sür.

Canım kaşıma krem sür ya da badem yağı varsa sür tahriş eder hep çatlatırsın vücudunu .. Vücudumuz geriliyor o yüzden benimde hep kaşınıyor hemen badem yağı sürüyorum biraz rahatladım .. İlk kaşındığı zamanlarda bi kaşıdım tırnak izlerim resmen çatır çatır çatladı

Sarı su benden de geliyor canım normal dye öğrendim ben.. Göğüsler damarları açılıyor süt hazırlıyor o yüzden kaşınıyormuş

Sagol cnm allah razi olsun insallah hrsey bekledigimzdn guzel olur. Gecelri uyurken aklima neler geliyo ama snra sukredip susuyorm
Hayır canım olumsuz bi şey okuma sakın ben doğum hikayelerini okudukça uykum kaçtı gece etkileniyoruz herkes kendi kaderini yaşar işte deyip teselli ediyorum

Bu arada @9ay arkadaşımızın dediği gibi bol bol su içmeliyiz enfeksiyon ya da vajinal mantar da ağrı yapar Can'ım.
Annemden öğrendim bugün .. Sancım var hala .. Ay sancıların başladı.. Sonra gün sancışarı.. Sonra doğum sancıları dedi :)) ondan ağrıyormuş böyle

Annemden öğrendim bugün .. Sancım var hala .. Ay sancıların başladı.. Sonra gün sancışarı.. Sonra doğum sancıları dedi :)) ondan ağrıyormuş böyle
Ben de de gidip gelen bi ağrı var özellikle sol tarafım yara gibi aciyarak. Bugün biraz temizlik yapiyim dedim yaptırmadi resmen. Çok korkutuyor inşallah hersey yolundadır. Bu sancılar bel ağrıları normal mi acep. Ben bebisin tekmeleri ne bile dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…