2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet cnm oyle olcak malesef :)

Canım doktorum normal olduğunu söyledi sonuçta doğuma birden hazırlanmıyor vücut. Kemikler açılıyor filan o yüzden bel kalça ağrısı olurmuş. Şimdi benimkinin ayakları aşağıda sanırım ben de dayanamıyorum yukarıdayken o kadar acıtmıyordu. Şimdi her vuruşunda ayakları dışarı çıkcak sanıyorum resmen :/

inş sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize. onlar için en iyisi olsun istiyoruz zaten :) başka hastaneler ya da doktorlar hakkında hangi bilgilere sahipsin?
inşallah amin. başka pek bilmiyorum maalesef. özel muayenehaneye giden bir arkadaşım vardı doğumu medstar topçularda yyaptı, o da çok memnundu doktorundan

Evet canım zarar-ı var, kimyasal uçucu madde var boyanın içinde , Ahşap boyalar daha bi Zararlı, eşin müsaitse bodrumda boyasın , kurutsun öyle odaya çıkarsın ..
haklısın canım en güzeli doktoru aramak galiba gögüs ucu için kremler oluyor ya onları kullanmak için sizce erken mi? lansinoh marka olandan almıştım ben
Canım 32. Haftadan önce kullanmamak gerekiyormuş , normal gebeliklerde , son haftalara doğru sürmek gerekiyormuş , benim riskli gebelik olduğundan ben sürmeyeceğim hiç kakao yağıyla idare ediyorum... Eşim sütü direk indirsin diye bir iğne vuracakmış doğuma 3 gün kala ama daha doktorumuza bu fikri söylemedi :)))

Canım o sarı su dediğin süt :) meme uçlarının Kaşınmasının nedenide çıkan sütlerin meme ucunda kuruması. Yıkayınca kaşıntı geçer diyorlar.

Mart ayı annelerini okudum geçenlerde. Meme başı çatlaklarından fena muzdaripler. 2 ay önceden e vitamini sürmeyi tavsiye etmişler. Lansinohtan daha etkiliymiş. Ben ovuşturmadan günde 1 kez e vitamini sürüyorum yaklaşık 1 haftadır.

Geçen ay doğum yapan arkadaşım da öyle çok dertli. O bişey sürmesi gerektiğini bilmiyormus. Emzirirken çok canı yanio du kaniyordu. Son ay krem sur dedi bana

Kızlar göğüslerim aşırı derecede kaşınıyor banyoda bir baktım uçlarında beyaz bir sıvı sanırım süt geliyor. Dokununca silindi simdi ben anlamadım erken doğum belirtisi mi yoksa erken sut mu üretiyorum. Anlayamadim sok oldum.

E vitamini Yağı mı canım ? Eczaneden mi bulabiliriz ?

Yan korumalı nevresim takımı alan ya da alacak olan var mı kızlar ben yarın bakmayı düşünüyorum ama nerede hangi mağazalarda bulabilirm bilmiyorum

Normalmiş canım .. Yine de fazla temizlik vs uğraşma ya da dinlenerek yap

Kızlar bugün öldüm yaa, iş yerinde 5 e kadar ayaktAydım, geldiğimden beri de sunum yapmak için oturuyorum bilgisayar başında sandalyede. Karnım o kadar ağrıdı ki anlatamam

Doktorunun bilgisi var mı canım kaşıntıdan? En yakın zamanda haber ver canım kan tahlili ister çünkü

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bugün kontrolümüz var 30+4 olduk meleğimi göreceğim 20 gün aradan sonra, inş iyidir minişim. Sizler nasılsınız kızlar? Nasıl gidiyor son haftalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…