2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm rahmimiz sadece ön tarafta değil, içeri doğru da bir okadar hatta daha büyük emin ol. İllaki önde duracak değiller. Muhakkak içeri de kayıyorlar. Muhtemelen o yzden derinlerde hissediyorsun :) sırtını veya önünü dönmesiyle alakası yoktur cnm. :) içini rahat tut bebişler için içerisi 7 yıldızlı otel.

haklısın canım en güzeli doktoru aramak galiba gögüs ucu için kremler oluyor ya onları kullanmak için sizce erken mi? lansinoh marka olandan almıştım ben
Canim bahsettigin kremi bana doktorum 28.haftada basla demisti ki bnm bi sikayetim yok kasinti vs rahatsiz ediyosa kullan mutlaka

Kizlar bu arada a101de bugun bebisler icin cok guzel uygun seyler var vakti olan ihtiyacida olan hemen kosup alsin. Ben kuvet masrapa kova seti alez nevresim tak. Pike ve yastik yorgan takimi aldim hepsi 75 tl falan tuttu gayette guzel mallari. Unibaby sampuan da var 750 mlsi 8.5 tl. Ben ablam vercegi icin almadim yoksa kacirmayin derim kullananlar.

bende küvet aldım sadece kova maşrapa almıştım
nevresimde alacaktım biraz ince gibi geldi bana almadım

ben de sabahın köründe gittim küvet kova zıbın unibaby şampuan nevresim takımı bide oyuncak aldım :)))

ben zaten 32.haftadayım sanırım kreme başlayabilirim artık canım: sütü inmeyen kadın çook nadir oluyor ya inşallah gerek kalmaz iğneye falan

Kızlar öncelikle hayırlı kandiller olsun, Bize bu minik mucizelerimizi veren Allah'a binlerce kez hamdolsun.
Bu hafta çok giremedim sınavlarım vardı, şimdi hızlıca bir göz gezdirdim yazılanlara.
Salı günü gözümü karartıp ağdaya gittim, bacaklar acımadı yine ama bikiniyi nefes nefese bitirdik. Kafaya takmaktan yaptım kurtuldum,ama bebiş bitene kadar bir köşeye kıvrıldı garibim yazık.
Bugün de randevumuz vardı, 1500 gr olmuşuz, insülin dozumuz günlük 14 üniteye çıktı ama çok şükür normal değerler içinde yavrucuğum.
Bu arada tekrar makat geliş olmuş

Merhaba benim bir sorum olacaktı sizlere kahvaltıda ne içiyor sunuz ben şekerim olduğunu ogrendigimden beri çay içiyorum önceden hergün portakal sıkıp içiyorum diyetisyen kesinlikle yasak dedi.sizler ne içiyor sunuz merak ettim Çayda başka aklıma birsey gelmiyor

ben bazen çay içiyorum bazen de süt içiyorum canım. aile hekimi bana dedi ki kahvaltıda çay içmemeye çalış çünkü demir emilimini azaltıyormuş. portakal suyu gerçekten çok fazla şeker içeriyor ben uzak duruyorum.. eğer süt içemiyorsan ıhlamur deneyebilirsin bence

Çay demiri emiyor vücuttaki o yüzden ben hiç bişey icmiyorum :)

Yaz geliyo domates salatalikla yapabilirsin belki ihtiyac duymazdin bisey icmeye..ben cay iciyorum ama su rengine yakin bi bardak sadece .bu haftalarda domates slaataliga gecis yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…