2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
48 kilo ile hamile kaldım şu an 55.6yım herkes son ay görcem ben seni çok kilo alacaksın şişeceksin diyor
Aman yarabbi benim baslangic kiloma dahi ulasmamissin. 57yle baslamistim ben. Bence cok iyi gidiyosun cok sisseydin simdiye kadar siserdin o yuzden soylenenlere kulak asma:)

Aman yarabbi benim baslangic kiloma dahi ulasmamissin. 57yle baslamistim ben. Bence cok iyi gidiyosun cok sisseydin simdiye kadar siserdin o yuzden soylenenlere kulak asma:)

Hep kiskandiklarinda oyle siseceksin deyip duruyo millet di mi
Eheh saka bir yana iste bu gobek bile bana agir geliyor yaw halen daha goren hamile oldugumu anlamiyor

Benimde daha once aklima gelmisti bu :) keske 6 ay olsa toplam hamilelik diye yakinmistim esime. Cok bunaltici oluyo gercekten son aylar sıkıldım bende hamilelik modundan.

Yanii sukursuzluk etmek istemiyorum bebisim de hisseder mi uzulur mu diyorum ama hamilelik modundan cdden skldim ya surekli duzenli beslenmeye calisma surekli ne yararli ne zararli muhabbeti surekli bi endise korku ayyyyy

Bence gayet iyi gidiosun kilo konusuna takilma derim. Aynen sutumu yogurdumu bademimi yiyorum suan gun icinde cok saglikli yemek yiyemedim kahvalti disinda hamur isi takildim. Eskiden saglikli beslenme derdi yoktu. Ama bunada sukur tabiki. Bebisimiz saglikli olsun yeterki. En fazla 2ay daha sabretcez sonrasinda Bekledigimiz an gelcek inslh :)

Haftasonu saglikli beslenme denen bir sey kalmiyor ki zaten ben de bugun hamur isi yedim hep
Bir de kan pihtilasmasindan dolayi igne oluyorum her gun o yuzden de biktim biraz

Ben bugun isyanlardayim

Haftasonu saglikli beslenme denen bir sey kalmiyor ki zaten ben de bugun hamur isi yedim hep
Bir de kan pihtilasmasindan dolayi igne oluyorum her gun o yuzden de biktim biraz

Ben bugun isyanlardayim
Bende bugunlerde duygusala bagladim herseye cok duygusal yaklasiyorum istemsizce kederleniyorum agliyorum kafama biseyler takmaktan aah aah .

Oda zor olsa gerek hergun igne olmak Allah kolaylik versin cnm

Bende afyonluyum ama esimin görevinden dolayı afyonda oturmuyorum.Hasan beyle fuardayken çalıştım harika bir doktordur, Kazasiz al bebisimin kucağına insallah
Inşaallah canım , hep beraber kazasız sağlıklı miadında alalım :)) Hasan bey şu anda park hastanesinde , biraz soğuk bir doktor ama bilgili :)) aman zaten Başıma ne geldiyse şirinlik Güleryüz aradığımdan geldi , memnunum Hasan hocadan da gülengül hocadan da :))) Doğumu burada mı yapacaksın ?

Kızlar hayırlı aksamlar
Bugün tartildim 1,5 kilo vermişim kötü bişeymi bu ayda kilo vermek diyet falanda yapmıyorum korktum biraz cevap verirseniz sevinirim
Canım Sıvı kaybı falanda olabilir yada daha önceki haftalarda tuzlu yediysen ödemde olabilir , ama yinede kadın doğum acile gidip bi bebeğine bakabilirsin ... Için rahat etsin en azından

Bende 57 ile başladım şu an 73 ü gördüm. Sen gayet iyisin . Beni gören hiç almamissin dio ama söylenenler iyi ya da kötü kulak asmamak lazım. Senin boy kaç .

Ben de Afyon'da Üniv okudum.öğrenci evimiz telek tüp bebek in oradaydı. Duruyor mu acaba orası hala.ne çok gelen gidenı olurdu hastanenin..

Bende 57 ile başladım şu an 73 ü gördüm. Sen gayet iyisin . Beni gören hiç almamissin dio ama söylenenler iyi ya da kötü kulak asmamak lazım. Senin boy kaç .
Benim boy 163cm. Banada bebek aldi kiloyu diyolar bakalim almak sorun degilde dogumdan sonra vermesi var :) nasil yapcam bilmiyorum. Senin boy kac?

Degil cok sukur de yine de icim hic rahat degil ilac kullandigim icin.. Sabahtan beri bekliyorum ki oglum hareket etsin diye. Cok hafif hareketleri var ama ben tatmin olmuyorum sanirim :) kuvvetli bi tekme yiyene kadar icim rahat etmeyecek galiba.
Anliyorum tabi canim bende hep ilac falan icsem oyle oluyorum insan cok tedirgin oluyo. Ama hepimiz Allaha emanetiz ona guven canini sıkma

emy0364 amin inşallah,erken doğum riskin mi var senin,benim miyomun vardı başlarda sıkıntı oldu ama çok şükür buyumedi.ben hatayda oturuyorum burda olacak doğumun,öyle bir ihtimalim olsa kosaarim Hasan hocaya.aslında çok sıcak güler yüzlü birisiydi,hastalarına ablası ablası derd sürekli:)senin doğum hangi Dr de olacak diğer doktor mavide sanırım.ama Hasan hocaya guvenebilirsin bence

Ben de Afyon'da Üniv okudum.öğrenci evimiz telek tüp bebek in oradaydı. Duruyor mu acaba orası hala.ne çok gelen gidenı olurdu hastanenin..
Ay canım , bir Afyonlu olarak Afyon da öğrenci olmak baya zordur gerçi son 2-3 senedir gelişme var ama Agyon yine Afyon :)) kafalar aynı :)) benim evimde işyerimde teleğin arka tarafındaki ordu Bulvarında evime işime yakın diye ilk gebeliğimde oraya gittim Şevki Bostancı'ya maalesef 20. Haftada sözde Ayrıntılı usg Yaptılar , 1.5 hafta sonra sümüğümsü bir akıntı geldi , sorumluluk almadı paldır küldür kendi imkanlarınla üniversiteye gittim ama 22. Haftada kaybettik maalesef o yüZdrn telek doğum evinin önünden dahi geçmiyorum (

Anladım canım teşekkürler..

Canım benim ilk gebeliğim 22. Haftada sonlandı sebebi rahim ağzı yetmezliği çıktı , yanlış Müdahaleler geç kalınmışlıklar Yüzünden , ilk gebeliğimde büyüyen miyomları ameliyatla aldırmak istedim ama hiç kimse almak istemedi 3-3.5 cm civarında 3 miyom birinin yeri riskli bölgede olduğu için... Şimdi o miyomlardan biri 8 cm olmuş ( toplamda 19 cm yer kaplıyor , birde rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 14. Haftada Dikiş atıldı , o zamandan beri yatıyorum , Dikiş gülengüle attırdım , doğumuda onda yapacağım :) Hasan Hoca'yı 3-4 arkadaşım hep soğuk diye anlatıyor , ama işini ciddiyetle yapar diyorlardı tavsiye üzerine 18. Haftadan itibaren gitmeye başladım , bence tükenmişlik sendromuna girmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…