2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de 29+2 de 1500 grdı ac 3-4 gün öndeydi 30+4 de 1650 gr günüyle uyumlu dedi doktor. Bende de gebelik şekeri var doktor etkilenme yok dedi
İnsülin kullanıyormusun cnm benimki gebelik şekeri değil ikinci hamilelik de gebelik şekeriydim ondan sonra kaldı bende şeker tip 2 diyabetli yim yani

Kızlar yok mu bilgisi olan doğum yapan aramızda ciddi ciddi dert ettim kendime

Doktoru dinleyip son aya alisverise kaldim nerdeyse doğuracaktim bugün oldum yorgunluktan . Keske alsaydim onceden. Hala bi suru eksigimiz var besik basta olmak uzere. Kızlar siz bebek arabasi ne marka neler almistin iz. Bide beşik IKEA dakiler çok iyi ama sallanmiyor. Akıl verin bana ya ne alsam nerden alsam napsam

Kansızlık var mı sende canım ? Benimde annemin kalp kapakçıklarında sorun var pnunda çarpıntısı halsizliği oluyor benim gibi bu kalp hastalıkları çoğunlukla ırsi oluyor sanırım..
Yok cnm kansizlik vs. Yok
Tum degerlerim.cok iyi masallah. Su heyecanim olmasa belki 100lerde kalirda. O yataga yattigim an makine karnima deger degmez kalbim firliyo hwyecndan

Biz hepsiburada dan Yoyko markali bebek arabasi aldik cok memnunuz. 898tl ye dusmus fiyati. Suspansiyonlu travelsistem cok hafif ve kaliteli araba tavsiye ederim:).

Reactions: zkm
Kizlar acidan yuruyemedigimi yazmistim.. doktora gittim.. nst de minik bir sanci cikti ve serum verdiler.. benkabizlik sebebiyle vitamin icemiyordum sadece kan ilaci iciyordum. Meger bu aci vitam8n ve magnezyum eksikligindenmis.. baska bir vitamin verdi doktor bu sefer kabizlik olmadi ve ayrica magnezyum iciyorum. Yatarkenki kalca acilarim da daha azaldi.. 48 gun kaldi doguma.. zaman gecmiyor sanki

İnsülin kullanıyormusun cnm benimki gebelik şekeri değil ikinci hamilelik de gebelik şekeriydim ondan sonra kaldı bende şeker tip 2 diyabetli yim yani
Yok canım şimdilik diyetle idare ediyorum arada bir sınırı aşıyor bebekte etkilenme yok. Ama yükselişe geçerse tabi mecburen kullanıcam

Anladim canim

Ben de kilo almiyorum aksine kilo veriyorum ben de merak ediorum kotu mu iyi mi ya bebek kilo aliyorsa bende de artis olmasi gerekmiyor mu :/
1 aydır aynı kilodaydım birde üstüne kilo verdiğimi görünce korktum açıkçası doktora kontrolde sormak lazım bakalim ne diyecek..

Canım Sıvı kaybı falanda olabilir yada daha önceki haftalarda tuzlu yediysen ödemde olabilir , ama yinede kadın doğum acile gidip bi bebeğine bakabilirsin ... Için rahat etsin en azından
Bilmiyorum canım aslında biraz yediklerime dikkat ediyorum önceki ata göre belkide ondan oldu..Bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür ama doktora gidince sorulan mutlaka

Bende bugunlerde duygusala bagladim herseye cok duygusal yaklasiyorum istemsizce kederleniyorum agliyorum kafama biseyler takmaktan aah aah .

Oda zor olsa gerek hergun igne olmak Allah kolaylik versin cnm

Zor ama mecbur olunca iste bebegin cani soz konusu olunca oyle ya da boyle katlaniyosun :/

Kızlar, yikanabilir bebek bezi almayı düşünen, bunu araştıran var mi aranızda?

Ben arastirdim bebekform da bulmustum o bezlerden ama almaya niyetlenemedim cunku ben oyle ugrasamam bez yikamakla :)

1 aydır aynı kilodaydım birde üstüne kilo verdiğimi görünce korktum açıkçası doktora kontrolde sormak lazım bakalim ne diyecek..

Benim randevuma 2 hafta var senin randevun ne zaman?

seker000 cnm normal dogumda da dikis oluyor evet dikisi olanlar oturmakta fln zorlaniyor

Aynen korkular başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…