2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım Sanırım kan tekiklerine (karaciğer böbrek vs) bakmışlardır baktılar dimi?
Bakildi canim, hepsi olmasi gerektigi gibi cikti. Benim durumumda bebegi ya da annenin genel sagligini etkileyen bir durum soz konusu olmuyor ama kasinti ve dokuntu gercekten sinir bozucu.. Dun aksam avil yapildi gunlerdir ilk kez deliksiz uyumusum :)

Yok canim, butun degerlerim guzel cok sukur. Neden sordun??
Bilmiyorumki eaim kan suruplarini duzenli icince biseyin olmuyo diyo bana dikkatini cekmis serum yedikten sonra bi kasindim ama ogundur bidaha olmadi acaba gercekten ondan olabilirmi diyorum iste insan bi sebep ariyo. Bakalim pzrtsi ikinci serumu yicem sonrasi nasil olcak. Seninde hafiflemesine cok sevindim. Allahtan senide bebegide etkileyen bi durum degil

Doğum iznine ayrıldınız sanırım.. Geçmiş olsun böbrek büyümesi varmış sanırım.. Sizde de mi gestasyonel diyabet var.. İnsilün oluyormusunuz.. Ben akşam yaptım.. Sabah açlık yine 123
Salı günü izne ayrılıyorum canım böbrekte şişme var rahim baskısından dolayı daha da şişerse tel takılacak böbreğime. Gestasyonel diyabet var canım şimdilik diyet ve evde kan şekeri takibi ile idare ediyorum arada bir sınırı aşıyor bebekte etkilenme de yok şükür. Tabi yükselirse insülin başlanır. Senin insülinle yüksek gidiyor galiba yazdığın değerler yüksek. Kontrolün ne zaman? Böyle devam ederse insülün dozu ve sıklığı artar muhtemelen. Bebişlerimiz iyi olsun da biz gerekeni yaparız artık

İnş canım çok saol

Hemsire serumu takmadan once bitane igne yapti canim alerji yapmasin diye doktorun yazmis dedi senin dedigin sey o mu ki acaba yinede yaparmiki alerji bidaha olmadi ama Allaha şükür ogunden sonra kasinti yok
İlaca rağmen allerji yapmış olabilir ben sağlıkçı olduğum için ondan allerji olduğunu zannediyorum. Bence 2. Kan serumunu almadan önce kesinlikle ve kesinlikle doktorunla görüş canım

bebek arabasına karar veremedim kafayı yicem yaa
Ben benetto marka aldım pusetiyle birlikte indirimli 450 liraya. Puseti ilk dönem oto koltuğu da oluyor. 4 tekerlekli (her teker tek) kullanışlı gibi geldi bana. Tabi sürekli kullanınca anlıycaz asıl

Doktorlar da fl yi 7yle çarpıp buluyor galiba. Rahmin baskısı nedeniyle idrar aşağıya inemiyor böbrek şişiyor canım. 2 aydır takipteyim inş daha da şişmez şişmeye devam eder de belli bi boyutu aşarsa böbreğime tel (katater) takılacak idrar aşağı inebilsin diye

İçin rahat etmediyse duyduğun bildiğin iyi bi doktora daha görün bence canım. Boyu kaçmış?

Bana 29+6 1532 demişlerdi banada çok d geldi şimdi seninki duyunca ben zaten sezeryan olucam ilk iki doğumum sezeryan olduğu için ama şeker var bende acaba bebek etkilendimi ac si de 1 hafta önde gidiyo
Benim de 29+2 de 1500 grdı ac 3-4 gün öndeydi 30+4 de 1650 gr günüyle uyumlu dedi doktor. Bende de gebelik şekeri var doktor etkilenme yok dedi

Kızlar yaa şimdi normal doğumu araştırdım biraz (daha önce hiç bakmamıştım cesaretim yoktu ) genelde kesi yapıyolar o yüzden dikiş çok oluyomuş sonradan dikiş izi kalmıyo mu peki baya baya kesiyorlar

Degil cok sukur de yine de icim hic rahat degil ilac kullandigim icin.. Sabahtan beri bekliyorum ki oglum hareket etsin diye. Cok hafif hareketleri var ama ben tatmin olmuyorum sanirim :) kuvvetli bi tekme yiyene kadar icim rahat etmeyecek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…