2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bebek arabasına karar veremedim kafayı yicem yaa
bende çok dertliyim bu konuda , çok pahalı bir şey almak istemiyorum zaten 2-2.5 yıl kullanacak , çok özellikli birşeyde almak istemiyorum, çoğunu kullanmayacağız, benim için beşikten bile mühim , tam 5 aydır yatıyorum 2 ay dahayatacağımı varsayarsak (inşallah:)) bebeğin 40 ı çıkar çıkmaz kendimizi dışarı atarız gibime geliyor... internette 2 marka üzerinde yoğunlaştım Kraft twist rlx (360 derece dönüyormuş tek artısı bu) ki güzel bi özellik cafede otururken falan ayağa kalkmakla uğraşılmaz:)).Pierre cardin ps 405, bu 2 modele bakarak almak istiyorum kendim bakamayacağım için kocamı yollayacağım, korkum bu ikisinden birini almayıp uzay üssü gibi bir şey ya alırsa ... doğumdan sonrayada bırakmak istemiyorum çünkü Afyon da bunları kıyas edebileceğim bebek mağazası maalesef kapandı ( çok dertliyim bu araba konusunda :))

Kesiler icte oluyor ve kendiliğinden atıyormus dikisler. Ilk bir iki gün sıkıntı oluyormuş ama anormal bir durum yoksa hic iz kalmıyormus. Tabi herkeste çok buyük kesi olacak diye birseyde yok. Benim doktoruma kesi olmadan doğum yaptırdiğım cok oluyor dedi.

:)) m

mrb canım evet afyonluyum :)) 2 doktora gidiyorum ..1. prof. gülengül köken 2- uzm. hasan şahiner , senin doktorun kim canım ?
Bende afyonluyum ama esimin görevinden dolayı afyonda oturmuyorum.Hasan beyle fuardayken çalıştım harika bir doktordur, Kazasiz al bebisimin kucağına insallah

Dün gece başladım insüline bende.. Haftaya perşembe kontrolüm..

Iyiymis bidaha ki kontrolde bende ölçim kendimce

Bana 29+6 1532 demişlerdi banada çok d geldi şimdi seninki duyunca ben zaten sezeryan olucam ilk iki doğumum sezeryan olduğu için ama şeker var bende acaba bebek etkilendimi ac si de 1 hafta önde gidiyo
Benim de ac önde cnm.ben de şeker çıkmamıştı. 31+3 de 1900 Gr boy da 42 cm falandi.maşallah, doktorumuz sevilecek olmuş demişti.ben de heyecan yaptım sevmek için

Bu ay çok kilo almışım dr kızdı 1797 gr olmuş miniğim rahatladım tombiş yanakları kocaman dudaklarıyla bana bakıyodu tahmin ettiğim gibi dönmüş eşi yukarıya çıkmış tedavi gebelikleri genelde sezeryan olur dedi sezeryancı geldi bana şehir dışı gözüktü galiba :) 2 haftada 579 gr almış. Kilo önemli değil önemli oşan ölçümler dedi.

Son düzenleme:
maşallah miniğine:) Doktorlar biraz böyle yaklaşabiliyor. Ama tedavi veya normal bir farkı yok bence süreç normalse.

Kızlar hayırlı aksamlar
Bugün tartildim 1,5 kilo vermişim kötü bişeymi bu ayda kilo vermek diyet falanda yapmıyorum korktum biraz cevap verirseniz sevinirim

19gun var randevuma daha :) gidince söylerim. Seninde ayağa kalktiginda alt tarafa iğne batması gibi sizi oluyor mu ?
Benim ayaga kalktigimda degilde bazen oluyo yerimden hoplatiyo ama. Bizim ufaklik popo gelis suanda sagda kafasi solda ayaklati var yani doktorda ayaklatini altina toplarsa tam asagida hissedersin dedi ozaman oluyo galiba acitmalatida. Seninkide makat gelismi canim?

Anladim canim

Kızlar hayırlı aksamlar
Bugün tartildim 1,5 kilo vermişim kötü bişeymi bu ayda kilo vermek diyet falanda yapmıyorum korktum biraz cevap verirseniz sevinirim

Ben de kilo almiyorum aksine kilo veriyorum ben de merak ediorum kotu mu iyi mi ya bebek kilo aliyorsa bende de artis olmasi gerekmiyor mu :/

Kizlar ne kadar kilo aldiniz simdiye kadar? Merak ettim dogrusu. Ben tam 11kilo aldim simdiden. Hedefim 12kiloyla doguma gitmekti tabiki hayal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…