- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.321
Benim doktorum 36'da hala ters ise 38-39 gibi Sezaryan yapalım diyor. Yani beklemeyecek 40'a kadar. Hayırlısı artık ya. Ben hep normal doğum hayal ediyorum. Sen de normal için mi seyahat edeceksin?Canım benim bi arkadaşımın son saate kadar dönmemişti ama normal doğum yaptı yani kendisi evde çekmiş sancıyı sonra gitmiş cesaretli olmamız lazım ama nasıl ben de şehir dışına gitmeyi düşünüyorum doğum için bir bir buçuk saatlik yola :sS
Hiç yaşamadım canım böyle bir şey. Bel Ağrın devam ederse bence bir görün. İçin rahat ederKızlar cevap verirseniz sevinirim bugün ayaktayken vajina içine bıçak saplanmasi gibi bişey oldu ve bel ağrım var hamileliğin başlarında rahim büyürken oluyordu böyle yine rahim büyümesi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı ya da ciddiye mi almalıyım ?
Canım kustuğun zaman istemsiz olarak bebeği Aşağıya itme refleksi gerçekleşiyor kalp atım hızın artıyor , bebek bu durumdan otomatik olarak rahatsız oluyor , benimde arada kusma olayı oluyor hemen ayaklarımın altına 2 afet yastık koyup dinleniyorum,nefes alamama olayıda benim ilk gebeliğimde çok oluyordu, işim çok stresli tam yaz Döneminde 20-30 işçi çalıştırdığım 4-5 işi bi anda götürdüğüm dönemde eve geldiğimde nefes alamıyordum , dışarı çıkıp yürüyüş yapıyordum yine geçmiyordu , geceleri bi ara pencereyi açıyordum, sonra buhar makinası falan almıştım ama hep devam etti , şimdiki gebeliğimde bu sorum yok çünkü yatıyorum sürekli , stres kaynağı yok , nefes alamama olayı genelde stresten oluyor , Kafanı boşaltmaya çalış canım ..Kızlar aksamdan beri yani öğleden beri.. midem çok kötüydü yanma bulantı vs. Neyse çıkardım derken. Elim ayağım boşaldi gibi oldu. Belim çok ağrıdi. Bebis baya hareketlendi. O hareket ettikçe kasiklarimà ağrı girdi . Ağladım nefes darlığı çok fazla oluo birazda psikolojik galiba . İçim daraldı etti . Bu normal mi ya
Bi tek ben mı böyle nefes darlığı içi içine sigamama yaşıyorm
Nefes darlığı oluypr canım bende de var çok üşüyen ben şimdi elim ayağım yanıyor nefesim daralıyor .. Oluyor yaniKızlar aksamdan beri yani öğleden beri.. midem çok kötüydü yanma bulantı vs. Neyse çıkardım derken. Elim ayağım boşaldi gibi oldu. Belim çok ağrıdi. Bebis baya hareketlendi. O hareket ettikçe kasiklarimà ağrı girdi . Ağladım nefes darlığı çok fazla oluo birazda psikolojik galiba . İçim daraldı etti . Bu normal mi ya
Canım ben oraya gidip artık dr değiştirmek istiyorum daha yöntem belirlenmedi ama normal istiyorum.Benim doktorum 36'da hala ters ise 38-39 gibi Sezaryan yapalım diyor. Yani beklemeyecek 40'a kadar. Hayırlısı artık ya. Ben hep normal doğum hayal ediyorum. Sen de normal için mi seyahat edeceksin?
Acaba ne farkı var momfortta sırta takılıyor mu sling almayı düşünüyor musun içinde bebekler çok bükülüyo bana gereksiz geldi İlk altı ay her türlü zararlı falan diyorlar araştırdın mı canım 4 yaşına kadar kullanılaniliyormuş sen ayrıca bebek arabası almayanlar tercih ediyormuş daha çok sen arabada almıştın demiValla parama kiysamm ergobabby alırım. Ama ben momfortbaby alicam yenidoğan aparatli
Benim bebeğimde ters canım .. Aynı senin doktorumda 38 e kadar bekleriz dedi ama ben nette dönmeyen bebekler için bazı şeyler yapıyorlarmış yemekten sonra secde pozisyonunda beklemek gibi vs. Onları uyugulayacağım.. Ayrıca 40 a kadar bekleseler nplacak sanki valla benim bebeğim 38 haftada kilosu az olursa yapmam sezaryan 40 a kadar beklerim sancım gelirse giderim doğuma hala dönmemişse alsınlar sezaryana .. Erkenden almanın mantıgı ne acabaBenim doktorum 36'da hala ters ise 38-39 gibi Sezaryan yapalım diyor. Yani beklemeyecek 40'a kadar. Hayırlısı artık ya. Ben hep normal doğum hayal ediyorum. Sen de normal için mi seyahat edeceksin?
Ayy açıklaman için çok teşekkür ederim çok Haklsın aksam dan beri başım da agrio ki bugün gene stres yaptım. Midemé de vurdu sanırım. Ay sahi mi bilmiodum kusunca öyle olduğunu yazık yavrum nasıl tepindi durdu hiç bu kadar hareketli görmemiştikCanım kustuğun zaman istemsiz olarak bebeği Aşağıya itme refleksi gerçekleşiyor kalp atım hızın artıyor , bebek bu durumdan otomatik olarak rahatsız oluyor , benimde arada kusma olayı oluyor hemen ayaklarımın altına 2 afet yastık koyup dinleniyorum,nefes alamama olayıda benim ilk gebeliğimde çok oluyordu, işim çok stresli tam yaz Döneminde 20-30 işçi çalıştırdığım 4-5 işi bi anda götürdüğüm dönemde eve geldiğimde nefes alamıyordum , dışarı çıkıp yürüyüş yapıyordum yine geçmiyordu , geceleri bi ara pencereyi açıyordum, sonra buhar makinası falan almıştım ama hep devam etti , şimdiki gebeliğimde bu sorum yok çünkü yatıyorum sürekli , stres kaynağı yok , nefes alamama olayı genelde stresten oluyor , Kafanı boşaltmaya çalış canım ..
Valla hemen ikinciyi isterken vazgeçtim dayanamıyorum hamileligin bu zorlugunaNefes darlığı oluypr canım bende de var çok üşüyen ben şimdi elim ayağım yanıyor nefesim daralıyor .. Oluyor yani
Çok geçmiş olsun zormuş durumunuz ama sabırlı olun dua edin. Allah'ın izniyle kucağınıza alırsınız inşallahCeleston verdi canım , tamam canım Sağol bi hareket takibi yapayım 2 gün :) evde vuracağız canım...doktorların haberleri var.
Ben sana binaen söylemedim canım, üniversite hastanesinden çok çektiğim için doluyum bu konuda... Miyomlarım olmasa Doğumu özel hastanede yapardım ama sezeryanla bebek alındıktan sonra miyom ameliyat-ı Olacağım mecburen Üniversite'de Olacağım , miyomumun birisi riskli bölgede, özel hastanede çalışan doktorum onu almayabilirim dedi... Allah hepimizin evlâtlarını miadında sağlıklı sıhhatli nasip etsin ...
Canım bende doğuştan gelen 5 mm'lik açılma var ayrıca rahim ağzı yetmezliğide mevcut, ilk gebeliğim 6. Ayda sonlanmıştı herşey Güllük gülistanlıkken , şimdiki gebeliğimde 14. Haftada Dikiş atıldı , hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 3 haftalıkken yatıyorum zaten, birde 3 tane miyomum vardı bir önceki gebeliğimde 3-3.5 cm civarında toplamda 10 cm yer kaplıyordu , aldırmak istedim düşükten sonra almadı hiçbir doktor birisi riskli bölgede ve küçük dediler , şimdi o miyomlar toplamda 19 cm yer kaplıyor maalesef , o da erken doğum sebebi , inşaallah 36-37. Haftaları görürüz ...
:) inşallahHava ne güzel inşallah daha güzel havalarda kucaklarımızda bebişlerimiz olacak
Evet araba aldım da yenidoğan için oto koltuğu aparatıni henüz almadım almicam galiba. . Açıkçası çok araştırmam olmadı ama videosunu izledim. Bebişi göğsüne yatirir gibi altına bi destek koyup tasiyosun. Biraz yaz sıcakları falan die düşündüm göğsümuz de zor olur dié de. Arabadan çok daha pratik . Bi avm de ya da gezı de minnacık bebis için tatil dé araba ittirmek ten mantıklı gelio. 2 3 yaş için arabaya geçeriz gibime gelio ya da babası tasirAcaba ne farkı var momfortta sırta takılıyor mu sling almayı düşünüyor musun içinde bebekler çok bükülüyo bana gereksiz geldi İlk altı ay her türlü zararlı falan diyorlar araştırdın mı canım 4 yaşına kadar kullanılaniliyormuş sen ayrıca bebek arabası almayanlar tercih ediyormuş daha çok sen arabada almıştın demi
O bıçak saplanmasını ben de Zaman Zaman yaşıyorum ayakta kaldıysam özellikle, yorgunluktan olabilir. Rahmi'n büyümesi de bence sebep oluyor doktoruna sor bakalım sen. Benimki olacak böyle şeyler dinleneceksin diyorKızlar cevap verirseniz sevinirim bugün ayaktayken vajina içine bıçak saplanmasi gibi bişey oldu ve bel ağrım var hamileliğin başlarında rahim büyürken oluyordu böyle yine rahim büyümesi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı ya da ciddiye mi almalıyım ?
Bi de çoğu kanguru ergonun çakması mişAcaba ne farkı var momfortta sırta takılıyor mu sling almayı düşünüyor musun içinde bebekler çok bükülüyo bana gereksiz geldi İlk altı ay her türlü zararlı falan diyorlar araştırdın mı canım 4 yaşına kadar kullanılaniliyormuş sen ayrıca bebek arabası almayanlar tercih ediyormuş daha çok sen arabada almıştın demi
Bebekler artık büyüdü taşıması her gün biraz daha zorlaşıyorKızlar aksamdan beri yani öğleden beri.. midem çok kötüydü yanma bulantı vs. Neyse çıkardım derken. Elim ayağım boşaldi gibi oldu. Belim çok ağrıdi. Bebis baya hareketlendi. O hareket ettikçe kasiklarimà ağrı girdi . Ağladım nefes darlığı çok fazla oluo birazda psikolojik galiba . İçim daraldı etti . Bu normal mi ya
YA sorma büyüdükçe beni onun stresi de sardı. Yani afedersin wc de çok bi ıkındim yapamadimm. Sonra bu böyleyse bebeği nasıl doğuracam doğuramam die ağladım daraldım. Çok kotuydu bi da yaşatmasin allahım. Hamilelik zormuş. Bu iki ay hemen geçse istiorum artık . Sıkıldım hareketsizilkten ya da mağdur muhtac gibi yasamaktanBebekler artık büyüdü taşıması her gün biraz daha zorlaşıyor
Of o aciz olma hissi beni depresyonlara sürüklüyor. Her işini yardım alarak yapmak zorundasın. O eski kıpır kıpır halimi özledim ama az kaldı inşallah ah Bi otursam dediğimiz günleri göreceğizYA sorma büyüdükçe beni onun stresi de sardı. Yani afedersin wc de çok bi ıkındim yapamadimm. Sonra bu böyleyse bebeği nasıl doğuracam doğuramam die ağladım daraldım. Çok kotuydu bi da yaşatmasin allahım. Hamilelik zormuş. Bu iki ay hemen geçse istiorum artık . Sıkıldım hareketsizilkten ya da mağdur muhtac gibi yasamaktan
Hiç sıkıntı yapma,nisan annelerine bakıyorum arada.bi tanesi bebek ters diye sezeryan için gün almaya gitmis,bakmışlar bebek dönmüş, şimdi normal bekliyorKızlar 32+0 olduk ve bugün çalışabilir raporu aldım. 2 hafta daha çalışacağım.
Bebek 1.9 kg, boyu 43-44 cm.
Yalnız malesef ters dönmüş. 20. haftaların başından beri baş aşağı duruyordu. Şimdi başı yukarıda. Hala geri dönme şanıs var. Sizlerinki ne durumda? Normal doğum yapamayacağım diye moralim bozulmaya başladı(
Canım ben bugaboo bee aldım. Bir bak istersen. Çok kullanışlı.
Kilosu çok az değil canım ama boyunun 10 cm kısa olduğunu zannetmiyorum. Ölçülerin varsa yazar mısın?
Bebek arabası bugaboo bee
Beşik de mother care
Karyola İKEA
Yalnız haklısın geç kaldık. Biz de geçen hafta mobilyaları aldık. Çok yorucu oluyor
Ben de varım cnm.yatamiyorum,nefes alamıyorum.başlıyorum ağlamaya.....Kızlar aksamdan beri yani öğleden beri.. midem çok kötüydü yanma bulantı vs. Neyse çıkardım derken. Elim ayağım boşaldi gibi oldu. Belim çok ağrıdi. Bebis baya hareketlendi. O hareket ettikçe kasiklarimà ağrı girdi . Ağladım nefes darlığı çok fazla oluo birazda psikolojik galiba . İçim daraldı etti . Bu normal mi ya
El ayak yanıyor, göbek ve afedersiniz popo buz tutuyor.sağlıkla hayırlısıyla dogsaydi miniklerimizNefes darlığı oluypr canım bende de var çok üşüyen ben şimdi elim ayağım yanıyor nefesim daralıyor .. Oluyor yani
Allah'a şükür canım , Allah sabrını veriyor , âmin cümlemiz miadında evlatlarımızı kucağımıza alalım inşaallah :)))Çok geçmiş olsun zormuş durumunuz ama sabırlı olun dua edin. Allah'ın izniyle kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?