- 31 Ağustos 2013
- 339
- 57
- 73
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.341
Kızlar aksamdan beri yani öğleden beri.. midem çok kötüydü yanma bulantı vs. Neyse çıkardım derken. Elim ayağım boşaldi gibi oldu. Belim çok ağrıdi. Bebis baya hareketlendi. O hareket ettikçe kasiklarimà ağrı girdi . Ağladım nefes darlığı çok fazla oluo birazda psikolojik galiba . İçim daraldı etti . Bu normal mi ya
Bi tek ben mı böyle nefes darlığı içi içine sigamama yaşıyorm
Mrb ben de öğretmenim. Doğumum yuzDe doksan 18 haziran. Tabi erken doğum söz konusu olmazsa. Sezaryan olacağı için önceden belirlendi. Bende 32 hafta dolunca izne ayrılsam mi ki. Bilemedim bir türlü hesapta edemedim. Yoksa bende tatile geldiği için ekleyemiyor muyum? Su izin konusuna bir türlü aklım basmıyor.Hadi inşaallah tatlım en hayırlı zamanda ayrıl...ben öğretmenim so raya aktarsam kullanamıyordum...o yüzden ayrıldım..kullansam bende giderdim
Aynen canım tatile denk gelio bizim izinler. Bendé öğretmenim. Hala calisabilio musun yahu valla ben 10 günlük de önden sağlık raporu aldım simdi izindeyim.Mrb ben de öğretmenim. Doğumum yuzDe doksan 18 haziran. Tabi erken doğum söz konusu olmazsa. Sezaryan olacağı için önceden belirlendi. Bende 32 hafta dolunca izne ayrılsam mi ki. Bilemedim bir türlü hesapta edemedim. Yoksa bende tatile geldiği için ekleyemiyor muyum? Su izin konusuna bir türlü aklım basmıyor.
Ben de senin mesajını eşime okudum. Yazık çok endişelendi o da bu gün. Bak endişe etme benim gibj olan çok dedim rahatladık biz deCanim daha bu akşam sandığın şeyleri yasadim hatta acaba ben mi yazdim dedim o derece :) bi nefes alamama ardından hizli kalp atimi bulanti kusma derken yavrum öyle hareketlendi ki. Ben de çıkarınca yer açıldı ondan hareketlendi saniyorum hic o kadar kipirdamamisti. emy0364 Teşekkürler aciklaman icin ben de rahatladim
İyi bari doktor öyle dediyse dogrudur.telaslandim ama aramak da istemedim doktoru.çok Sağol cevabın için rahatladım biraz.O bıçak saplanmasını ben de Zaman Zaman yaşıyorum ayakta kaldıysam özellikle, yorgunluktan olabilir. Rahmi'n büyümesi de bence sebep oluyor doktoruna sor bakalım sen. Benimki olacak böyle şeyler dinleneceksin diyor
Ben de ağrı sancı sizi olsa açılma mi var kasılma mi bu paranoyak oldumBazen acayip sancılar hissediyorum bebek geliyo mu yoksa diyorumonceden her agrı ve sancıya normaldir normaldir derken simdi acaba doğum sancısı mı?? Diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Sanirim psikolojik bende de oluyor çünkü aniden mide bulantısı kalp çarpıntısı tansiyon düşmesi nefes alamama sanırım stres yaptık biraz ondan.Canim daha bu akşam sandığın şeyleri yasadim hatta acaba ben mi yazdim dedim o derece :) bi nefes alamama ardından hizli kalp atimi bulanti kusma derken yavrum öyle hareketlendi ki. Ben de çıkarınca yer açıldı ondan hareketlendi saniyorum hic o kadar kipirdamamisti. emy0364 Teşekkürler aciklaman icin ben de rahatladim
Allah razi olsun canim. Suan iyiyz evdeyz baklim ins tekrarlamazzeyzey3428 geçmiş olsun canım ben daha yeni gördüm. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canim
Bende öğretmenim yaz tatiline denk gelen izinleri aktaramıyoruz. Ben bu hafta 10günlük rapor aldım. 32.haftada da normal doğum öncesi raporumu alicam.zaten yaza denk gelip kullanamıyoruz en axindan önce dinlene yim dedi mMrb ben de öğretmenim. Doğumum yuzDe doksan 18 haziran. Tabi erken doğum söz konusu olmazsa. Sezaryan olacağı için önceden belirlendi. Bende 32 hafta dolunca izne ayrılsam mi ki. Bilemedim bir türlü hesapta edemedim. Yoksa bende tatile geldiği için ekleyemiyor muyum? Su izin konusuna bir türlü aklım basmıyor.
Bio oil bnde kullaniyorm ama kasinti yapmadi canim kullanmayo birakmissndr muhtelemen inun yerine uni vazelin kullan nemlendirmek icin birebr. Yag belki hassas gelmistir sanki ustnde okumustum yada icindeki kagitta kasinti yapabilr diyeBen kaşıntıdan ölmek üzereyim bugün dayanılmayacak hale gedi bi oil yağ sürmüştüm tüm bacaklar ve sadece o kısımlarda var ya başka bir şey diycem hatta kolestaz bile ama onun üstüne oldu geçmedi iki üç gündür hatta yok iki ay önce baktırdım karaciğer enzimlerine falan bu yağ yapar mı bu kadar ya ne zaman geçer bi ilacı falan vardır umarım belaymış bu kaşıntı. Allah kimseye vermesin doğuma kadar geçmiyomuş bazen ama ben alerji olduğunu düşünüyorum karşılaşan oldu mu fazla yağ sürünce
Doktor seçmek için çok geç kalma diyorlar canım. Hastane de önemli. Bir de normal olacaksa nasıl gideceksin uzağa? Neresi hayırlıysa o olsun.Canım ben oraya gidip artık dr değiştirmek istiyorum daha yöntem belirlenmedi ama normal istiyorum.
Benim bebeğimde ters canım .. Aynı senin doktorumda 38 e kadar bekleriz dedi ama ben nette dönmeyen bebekler için bazı şeyler yapıyorlarmış yemekten sonra secde pozisyonunda beklemek gibi vs. Onları uyugulayacağım.. Ayrıca 40 a kadar bekleseler nplacak sanki valla benim bebeğim 38 haftada kilosu az olursa yapmam sezaryan 40 a kadar beklerim sancım gelirse giderim doğuma hala dönmemişse alsınlar sezaryana .. Erkenden almanın mantıgı ne acaba
Muhakkak doktora git canım ihmal etme. En azından sen kaşıntının sebebini biliyosun, doktor seni rahatlatacak birşey muhakkak verir. Benimki gebelik alerjisi, doğurana kadar çekeceğim malesef.Ben kaşıntıdan ölmek üzereyim bugün dayanılmayacak hale gedi bi oil yağ sürmüştüm tüm bacaklar ve sadece o kısımlarda var ya başka bir şey diycem hatta kolestaz bile ama onun üstüne oldu geçmedi iki üç gündür hatta yok iki ay önce baktırdım karaciğer enzimlerine falan bu yağ yapar mı bu kadar ya ne zaman geçer bi ilacı falan vardır umarım belaymış bu kaşıntı. Allah kimseye vermesin doğuma kadar geçmiyomuş bazen ama ben alerji olduğunu düşünüyorum karşılaşan oldu mu fazla yağ sürünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?