2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canim daha bu akşam sandığın şeyleri yasadim hatta acaba ben mi yazdim dedim o derece :) bi nefes alamama ardından hizli kalp atimi bulanti kusma derken yavrum öyle hareketlendi ki. Ben de çıkarınca yer açıldı ondan hareketlendi saniyorum hic o kadar kipirdamamisti. emy0364 Teşekkürler aciklaman icin ben de rahatladim

Bazen acayip sancılar hissediyorum bebek geliyo mu yoksa diyorum onceden her agrı ve sancıya normaldir normaldir derken simdi acaba doğum sancısı mı?? Diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Hadi inşaallah tatlım en hayırlı zamanda ayrıl...ben öğretmenim so raya aktarsam kullanamıyordum...o yüzden ayrıldım..kullansam bende giderdim
Mrb ben de öğretmenim. Doğumum yuzDe doksan 18 haziran. Tabi erken doğum söz konusu olmazsa. Sezaryan olacağı için önceden belirlendi. Bende 32 hafta dolunca izne ayrılsam mi ki. Bilemedim bir türlü hesapta edemedim. Yoksa bende tatile geldiği için ekleyemiyor muyum? Su izin konusuna bir türlü aklım basmıyor.

Aynen canım tatile denk gelio bizim izinler. Bendé öğretmenim. Hala calisabilio musun yahu valla ben 10 günlük de önden sağlık raporu aldım simdi izindeyim.

Ben de senin mesajını eşime okudum. Yazık çok endişelendi o da bu gün. Bak endişe etme benim gibj olan çok dedim rahatladık biz de

Bu arada saat 1 oluo ve ben debelenip duruyorum. Evlendigimiz günden beri güle oynaya yatağa koşan ben. Uykusu gelmiş ama huysuzluk edip oyun peşinde olan çocuk yaramazligiyla onu bunu bahane edıyorum. Yatağa girmek istemiyorum. Çünkü gece zor geçio yatınca oram buram yamuluo resmen uykudan uyanınca hele ki wc seanslar ı ... Neyse allah rahatlık versin tüm hamislere

İyi bari doktor öyle dediyse dogrudur.telaslandim ama aramak da istemedim doktoru.çok Sağol cevabın için rahatladım biraz.

Sanirim psikolojik bende de oluyor çünkü aniden mide bulantısı kalp çarpıntısı tansiyon düşmesi nefes alamama sanırım stres yaptık biraz ondan.

Ben kaşıntıdan ölmek üzereyim bugün dayanılmayacak hale gedi bi oil yağ sürmüştüm tüm bacaklar ve sadece o kısımlarda var ya başka bir şey diycem hatta kolestaz bile ama onun üstüne oldu geçmedi iki üç gündür hatta yok iki ay önce baktırdım karaciğer enzimlerine falan bu yağ yapar mı bu kadar ya ne zaman geçer bi ilacı falan vardır umarım belaymış bu kaşıntı. Allah kimseye vermesin doğuma kadar geçmiyomuş bazen ama ben alerji olduğunu düşünüyorum karşılaşan oldu mu fazla yağ sürünce

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bende öğretmenim yaz tatiline denk gelen izinleri aktaramıyoruz. Ben bu hafta 10günlük rapor aldım. 32.haftada da normal doğum öncesi raporumu alicam.zaten yaza denk gelip kullanamıyoruz en axindan önce dinlene yim dedi m

Bio oil bnde kullaniyorm ama kasinti yapmadi canim kullanmayo birakmissndr muhtelemen inun yerine uni vazelin kullan nemlendirmek icin birebr. Yag belki hassas gelmistir sanki ustnde okumustum yada icindeki kagitta kasinti yapabilr diye

Günaydın anneler
Uyumak gerçekten çok zor oldu. Ve artık sürekli doğum rüyaları görüyorum. Zaten derin uyku haram. Sürekli uyanıyorum. Hep benim bu kuzu sebep oluyor ama kendinin keyfi yerinde masallah. Bide siz siz olun hasta olmayın 3 gündür mahvoldum kemik kas ağrısından ateşten

Kızlar günaydın! Benim kızım yine ters döndü :) Geçen sefer baş aşağıdan baş yukarı dönüşünü hissetmiştim. 1 saatte dönmüştü. Çok hareketliydi ve ne yaptığını anlayamıyordum. Her yerde hareket hissetmiştim. Ertesi günü kaburgam ağırmaya başladı ve hıçkırıklarını yukarıda hissettim. Sonra doktora gittik ve kafasını kaburgama yasladığını gördük. Dün gece uyurken de bazı hareketler hissettim sabah hıçkırıklar yine çok aşağıdaydı, bikini bölgesinde. Demek ki yine döndü ve 32. haftada hala dönebilecek yeri varmış.

Canım ben oraya gidip artık dr değiştirmek istiyorum daha yöntem belirlenmedi ama normal istiyorum.
Doktor seçmek için çok geç kalma diyorlar canım. Hastane de önemli. Bir de normal olacaksa nasıl gideceksin uzağa? Neresi hayırlıysa o olsun.

Canım benimki dün döndü tekrar :) Demek ki seninki de dönebilir. Yerleri var. Erken almanın mantığını ben de hiç anlamadım ve aynen senin gibi düşünüyorum. Demek ki bilmediğimiz bir şey var. Ters gelen bebeklerde normal doğum riskli onu biliyorum. Muhtemelen ters bebeklerde planlamamış, doğum başladıktan sonra yapılan sezeryanlar daha risklidir. 38-39'da doğum başlamadan planlı bir şekilde almak istiyorladır.

günaydın herkese.. 32.haftamızı bitirdik doktor 5 hafta daha çalışabilir diye rapor verdi 17 mayısta işi bırakıcam inşallah. benim bebiş de hala ters hiç de dönmeye niyeti yok gibi kafaya takmaya başladım ben de 1.760 gram olmuşuz çok şükür her şey yolunda. bu arada özeli bıraktım doktorum gitti diye artık devlet hastanesine gidiorum. kullandığım haplara baktı doktor kalsiyum magnezyum d vitamini bunların hepsini birden içme dedi hiç mi bişey yiyip içmiyosun dedi güzel beslendiğin sürece bu haplara gerek yok dedi

Muhakkak doktora git canım ihmal etme. En azından sen kaşıntının sebebini biliyosun, doktor seni rahatlatacak birşey muhakkak verir. Benimki gebelik alerjisi, doğurana kadar çekeceğim malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…