Kızlar günaydın! Benim kızım yine ters döndü :) Geçen sefer baş aşağıdan baş yukarı dönüşünü hissetmiştim. 1 saatte dönmüştü. Çok hareketliydi ve ne yaptığını anlayamıyordum. Her yerde hareket hissetmiştim. Ertesi günü kaburgam ağırmaya başladı ve hıçkırıklarını yukarıda hissettim. Sonra doktora gittik ve kafasını kaburgama yasladığını gördük. Dün gece uyurken de bazı hareketler hissettim sabah hıçkırıklar yine çok aşağıdaydı, bikini bölgesinde. Demek ki yine döndü ve 32. haftada hala dönebilecek yeri varmış.
Doktor seçmek için çok geç kalma diyorlar canım. Hastane de önemli. Bir de normal olacaksa nasıl gideceksin uzağa? Neresi hayırlıysa o olsun.
Canım benimki dün döndü tekrar :) Demek ki seninki de dönebilir. Yerleri var. Erken almanın mantığını ben de hiç anlamadım ve aynen senin gibi düşünüyorum. Demek ki bilmediğimiz bir şey var. Ters gelen bebeklerde normal doğum riskli onu biliyorum. Muhtemelen ters bebeklerde planlamamış, doğum başladıktan sonra yapılan sezeryanlar daha risklidir. 38-39'da doğum başlamadan planlı bir şekilde almak istiyorladır.