2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Gunaydin anneler nasilsiniz? Cok fazla yazamiyorum ama ara sira okuyorum. Zeyzey cok gecmis olsun iyimisin suan cnm?
 
senin bebiş bizimkilere tur bindirmiş
 
zeyzey3428
Canım çok geçmiş olsun, şimdi gördüm yaşadıklarını. Allah yardım etsin. Bebek ve senin için en sağlıklısı ne ise o olsun inşallah.
 
Kızlar bir de benim dün gece inanılmaz şiddetli bir baş ağrım tuttu. Bugün işe gidemedim ve hala devam ediyor. 8 aydır ikinci kere ağrı kesici alıyorum o bile tam kesmiyor.
 
CANIM BEN DE ÖĞRETMENİM. BİZİM DOĞUM İZNİ 32 HAFTADAN SONRA ÇALIŞSAN DA TATİLDE KAYNIYOR.BENCE BOŞ YERE ÇALIŞIP BEBEĞİNİ VE KENDİNİ YORMA. ZATEN DOĞUM İZNİNE AYRILDIĞIMIZ ZAMANDA DERSLERİN KONULARININ ÇOĞU DA BİTMİŞ OLUYOR ZATEN ÇOCUKLARIN DA ÇOK FAZLA ETKİLENECEKLERİNİ SANMIYORUM. GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAZ YANİ :)
 
ben de aktaramıyorum ama bu hafta da çalışıyorum bakalım....gönüllü :)
Oooo hem de gönüllü:)..valla tatlım ben gidemiyordum daha nefes nefese kalıyordum..maşaallah size ne deyim:)

Canım sen bana son adet tarihini söyle ben hesaplayim ne zaman alabileceğini...kullanamiyorsan boşuna gitme..kimse bize başka zaman böyle izin vermez:)..bebisinle keyfini çıkar hamileliğin..
 
Günaydın arkadaşlar bir sorum olacak benim arkadaşım ağrılarından dolayı heyet raporu almış olurda ağrılarım geçerse 32. Haftada çalışabilir raporu alabilir mi bi sorun olur mu önceden heyet almış diye bana sorduda bilmediğim için bişey diyemedim
 
zeyzey3428
Canım çok geçmiş olsun, şimdi gördüm yaşadıklarını. Allah yardım etsin. Bebek ve senin için en sağlıklısı ne ise o olsun inşallah.
Bu sene herkes cok skntili geciriyo rabbim herkese kolaylik versin. Dualarimiz kabul olsun. Saglikli dogsunlarda insallah gerisi artik teferruat. Ama bi saglikla dogsun. Elini ayagini isircam onun. Pamuklarda bakcam.
 
Aynen canım tatile denk gelio bizim izinler. Bendé öğretmenim. Hala calisabilio musun yahu valla ben 10 günlük de önden sağlık raporu aldım simdi izindeyim.
Canım daha 32 hafta dolmadı. 3,5 haftam var. Evde birde 6,5 yaşında oğlum da var. Ama allah gayret veriyor galiba ilk hamileliğime göre daha iyiyim. İlk hamileliğimde bu haftalarımda hışım çıkıyordu. Halbuki neredeyse ilk hamileligime göre 7 yıl daha yaşlıyım :)
Peki bir şeyi merak ettim. Doğum büyük ihtimal 18 haziran da. 37 ye kadar çalışsam eylüle kalan 12 günümü kullanabiliyor muyum acaba. Yoksa 12 gün için kasmaya değmez mi bilemedim ki
 
Haklisin vallahi. Bende izne çıkana kadar son üniteyi de bitirmiş olucam. Yerime gelen öğretmen test çözdürur artık.
 
Kızlar bir de benim dün gece inanılmaz şiddetli bir baş ağrım tuttu. Bugün işe gidemedim ve hala devam ediyor. 8 aydır ikinci kere ağrı kesici alıyorum o bile tam kesmiyor.
Cnm ensene ve alnina buz torbasi koy isiktan uzak dur bnde adalata basladigimdan beri basim catliyo doktor olck dedi koca agri kesici verdiler serumla gecmedi kafami sagdan sola ceviremiyorum ama katlancam mecbur bnm bide migrenim var olduruyo beni
 
Reactions: 9ay
Son adetim 22 eylül 2015 canım. Sana zahmet olacak ama bu izin olayına hiç aklım basmadı :)
 
Kesinlikle :) ayrıcalıklı olduğumuz tek dönem. Tadını çıkaralım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…