2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay aynı şey ki gerek yok bi on günlük raporu da ozaman alırız .ben de öyle yapcam okul başlayınca doğum izni bitmiş oluo ben de 10 gün falan daha uzatcam

Evet aynı mima değil mi. Kullanışlı olur inşallah. Gri olacakmış benimki de Can'ım paketlisi öyle imiş ben de henüz görmedim siz de güle güle kullanın

Anladim cnm grisini de gormustum cok guzeldi her rengi guzel zaten :) mima xari evet sen ana kucagi aldin mi peki? Ben be safe izi sleep aldim. Bebisim dogsa da su arabasiyla parka gitaek yuruyus yapsak dolansak gezsek diye cok hevesleniyorum olur insallah bende 40 gun evde kalma dusuncesi yok dikisim alindiktan sonra (sezaryen) yaz bebegi de oldugu icin her gu disari yuruyuse vs cikmayi istiyorum bebegimle

1 saattir arabayı inceliyorum aşık oldum remen sanırım camel rengini alacağım :)) işte bu dedim resmen, görsel harika sanki altın oran kuralları uygulanmış, bebişleriniz güle güle kullansın ... bende 1. ayını doldurur doldurmaz sürekli dışarı çıkarız gibime geliyor...

Kızlar bende çok begendim ama fiyatı ne kadar ? Ben netten baktım 3000 falan yazıyor fazla geldi

aaaa doğum tahminlerimiz aynı normal doğum mu sezeryan mı olcak belli mi ? doktor da bana 5 haziran dedi ama burda 6 haziran çıkıyor :)
Normal istiyorum en başından beri canım inşallah ta ole olur cuma doktor ne dicek bakalım sen ne istiosun[/QUOTE]
ben de normal istiyorum aama korkular sarıyo bi yandan .. nerde muayene olcaksın şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…