- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.401
Anladım canım. İnş sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimiziCeleston verdi canım , tamam canım Sağol bi hareket takibi yapayım 2 gün :) evde vuracağız canım...doktorların haberleri var.
Ben sana binaen söylemedim canım, üniversite hastanesinden çok çektiğim için doluyum bu konuda... Miyomlarım olmasa Doğumu özel hastanede yapardım ama sezeryanla bebek alındıktan sonra miyom ameliyat-ı Olacağım mecburen Üniversite'de Olacağım , miyomumun birisi riskli bölgede, özel hastanede çalışan doktorum onu almayabilirim dedi... Allah hepimizin evlâtlarını miadında sağlıklı sıhhatli nasip etsin ...
Canım bende doğuştan gelen 5 mm'lik açılma var ayrıca rahim ağzı yetmezliğide mevcut, ilk gebeliğim 6. Ayda sonlanmıştı herşey Güllük gülistanlıkken , şimdiki gebeliğimde 14. Haftada Dikiş atıldı , hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 3 haftalıkken yatıyorum zaten, birde 3 tane miyomum vardı bir önceki gebeliğimde 3-3.5 cm civarında toplamda 10 cm yer kaplıyordu , aldırmak istedim düşükten sonra almadı hiçbir doktor birisi riskli bölgede ve küçük dediler , şimdi o miyomlar toplamda 19 cm yer kaplıyor maalesef , o da erken doğum sebebi , inşaallah 36-37. Haftaları görürüz ...
Ben canlı görmedim henüz :) Anakucağı da almışlar ama onun fotoğrafı yok sürprizmiş. annemler getirecek bugün yarın aldıklarını ben de merakla ve heyecanla bekliyorum. Ben hamileliği yatarak geçirmek zorunda kalınca böyle oldu. Sağlık olsun. 40 diye bir şey kalmadı zaten artık 20si olunca çıkarıyorlar tabi yine önce sağlık olsun Da gezeceğiz inşallah bebeklerleAnladim cnm grisini de gormustum cok guzeldi her rengi guzel zaten :) mima xari evet sen ana kucagi aldin mi peki? Ben be safe izi sleep aldim. Bebisim dogsa da su arabasiyla parka gitaek yuruyus yapsak dolansak gezsek diye cok hevesleniyorum olur insallah bende 40 gun evde kalma dusuncesi yok dikisim alindiktan sonra (sezaryen) yaz bebegi de oldugu icin her gu disari yuruyuse vs cikmayi istiyorum bebegimle
Çok sağol Can'ım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza da gerisi teferruatÇok güzel gerçekten ya .. Güle güle kullanın ikinizde canım :))
Aminnn :))Çok sağol Can'ım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza da gerisi teferruat
Evet kulaktan ölçen philipsleri öneriyorlarkızlar ateş ölçeri ne yaptınız?aldınız mı?hangi markayı önerirsiniz?ben kararsız kaldım.temassız ateşölçer alsam ortam sıcaklığını da ölçtüğü için doğru sonuç vermeyebiliyormuş.kulaktan ölçer almayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsız kaldım.siz ne önerirsiniz?
1 saattir arabayı inceliyorum aşık oldum remen sanırım camel rengini alacağım :)) işte bu dedim resmen, görsel harika sanki altın oran kuralları uygulanmış, bebişleriniz güle güle kullansın ... bende 1. ayını doldurur doldurmaz sürekli dışarı çıkarız gibime geliyor...
kızlar ateş ölçeri ne yaptınız?aldınız mı?hangi markayı önerirsiniz?ben kararsız kaldım.temassız ateşölçer alsam ortam sıcaklığını da ölçtüğü için doğru sonuç vermeyebiliyormuş.kulaktan ölçer almayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsız kaldım.siz ne önerirsiniz?
Kızlar bende çok begendim ama fiyatı ne kadar ? Ben netten baktım 3000 falan yazıyor fazla geldi
Ben canlı görmedim henüz :) Anakucağı da almışlar ama onun fotoğrafı yok sürprizmiş. annemler getirecek bugün yarın aldıklarını ben de merakla ve heyecanla bekliyorum. Ben hamileliği yatarak geçirmek zorunda kalınca böyle oldu. Sağlık olsun. 40 diye bir şey kalmadı zaten artık 20si olunca çıkarıyorlar tabi yine önce sağlık olsun Da gezeceğiz inşallah bebeklerle
Ya gittim yağdandır dedim emin misin dedi tahlil istedim yaptırdım hemen ben de ama yağ sürdükten ertesi günü olması büyük tesadüf sırf o geliyo aklımda sadece bacaklar çünkü strese girince artıyo og kimseye vermesin ben böyle bi zulüm görmedim :)bi yaptır bakalım dedi sistral jel ve bepanthen sür dedi doğum izni için belge alcaktım bugün allahtan öyle gittim.Muhakkak doktora git canım ihmal etme. En azından sen kaşıntının sebebini biliyosun, doktor seni rahatlatacak birşey muhakkak verir. Benimki gebelik alerjisi, doğurana kadar çekeceğim malesef.
Bu özelliklerini ben de bilmiyordum sevindim az yer kaplamasına. Katlanınca çok kibarmış.Vallahi ben de aşık olmuştum kucuk bir yerde yasıyorum ben 3bucuk saatlik mesafede olan Ankaraya gittim arabayı görüp almak içincamel rengi de çok hoş :) bir de bagajda az yer kapliyor ve cok rahat acilip kapaniyor
Stokke de çok güzel çok modern duruyorBen geçen sene kızıma stıkke xplory almıştım bu sene de maclaren almak istiyorsum ama babası puset seçimini bana bırakacaksın ikinci çocukta diyor. Basit kolay hafif gir şey almak istiyor:)) stokke anamızı ağlatıı:)
Alabilir tabi ki o istirahat raporu ben raporun son günü aldım izin belgemiGünaydın arkadaşlar bir sorum olacak benim arkadaşım ağrılarından dolayı heyet raporu almış olurda ağrılarım geçerse 32. Haftada çalışabilir raporu alabilir mi bi sorun olur mu önceden heyet almış diye bana sorduda bilmediğim için bişey diyemedim
Gerçekten yağdan da olmuş olabilir, bünyen sadece alerjik reaksiyon göstermiş de olabilir, sen sakın ihmal etme doktorunun önerilerini. Ilık duş al sabun filan kullanmadan. Bir de cildini çok nazik kurula. İnşallah toparlanırsın bir an önce. Ben 1 aydır kaşınıyorum, günde sadece 2 saat uyuduğum zamanlar oldu.. herhalde benim tosbaa beni alıştırıyor uykusuz gecelere :)Ya gittim yağdandır dedim emin misin dedi tahlil istedim yaptırdım hemen ben de ama yağ sürdükten ertesi günü olması büyük tesadüf sırf o geliyo aklımda sadece bacaklar çünkü strese girince artıyo og kimseye vermesin ben böyle bi zulüm görmedim :)bi yaptır bakalım dedi sistral jel ve bepanthen sür dedi doğum izni için belge alcaktım bugün allahtan öyle gittim.
cnm bnm oğlum da hep sağ tarafımda toplanıyo yumruk gibi oluyo. karnım yuvarlaklıktan çıkıp kare şeklini bile alıyo gibi geliyo şekilden şekle giriyo yani. :) kasılma değil bunlar cnm. bebek hareket ediyo. Artık tekmeler yumruklar atmıyolarlar. Yer daraldığı için kıpırdıyo, bir yerden bir yere kayıyorlar. Geceleri soluma yatıyorum, resmen belimin orada ayaklarını ittirip çektiğini hissediyorum. Bazen enine uzanıyo karnımda, aynı anda bi sağda bi solda yuvarlak şişlikler çıkıveriyor. Dokunduğumda hemen yumuşuyo kaçıyo içeri doğru :) bnm kontrolümde 2 hafta sonra.
Canım kasılma oluyor , günde 5 ten fazla olursa magnezyum veriyor doktorlar , 10 dan fazla olursa doktorum hemen hastaneye gel Demişti , benim 18. Haftalarca başladı , magnezyum başlamıştım ben , halada kullanıyorum ...
Stokke de çok güzel çok modern duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?