2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladım canım. İnş sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi

Ben canlı görmedim henüz :) Anakucağı da almışlar ama onun fotoğrafı yok sürprizmiş. annemler getirecek bugün yarın aldıklarını ben de merakla ve heyecanla bekliyorum. Ben hamileliği yatarak geçirmek zorunda kalınca böyle oldu. Sağlık olsun. 40 diye bir şey kalmadı zaten artık 20si olunca çıkarıyorlar tabi yine önce sağlık olsun Da gezeceğiz inşallah bebeklerle

kızlar ateş ölçeri ne yaptınız?aldınız mı?hangi markayı önerirsiniz?ben kararsız kaldım.temassız ateşölçer alsam ortam sıcaklığını da ölçtüğü için doğru sonuç vermeyebiliyormuş.kulaktan ölçer almayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsız kaldım.siz ne önerirsiniz?

Evet kulaktan ölçen philipsleri öneriyorlar

Vallahi ben de aşık olmuştum kucuk bir yerde yasıyorum ben 3bucuk saatlik mesafede olan Ankaraya gittim arabayı görüp almak için camel rengi de çok hoş :) bir de bagajda az yer kapliyor ve cok rahat acilip kapaniyor

Alından ve kulaktan ölçer aldım ama bebeğim hiç kullandırmadı ölçeneidm hiç. Ancak yeni doğmuş bebekken kolyuk alından ölçerdim.. Ne alsak boş..

Kızlar bende çok begendim ama fiyatı ne kadar ? Ben netten baktım 3000 falan yazıyor fazla geldi

Cnm ben kampanya ile aldim bebek arabasini alinca Tokerde epey para puan kazandim ve o para puan ile sepet beşik (500 lira civar), formoms mamaroo uyku koltugu(1200lira civar), anakucagi (900lira), bakim cantasi(200lira) vs bunlari beleş almış oldum hepsini toplayinca araba cok uyguna gelmis oldu boylece

Allah razi olsun onlardan bizim de arabamizi besigimizi anakucagimizi babam aldi sagolsun

Herkes aldığını güle güle kullansın kızlar:))

Yurtdışında doğum yapan var mı aramızda peki?

Ya da normal doğum kursuna giden, suda doğuracak olan???

Arada soruyorum ama sanırım yok..:

Ben geçen sene kızıma stıkke xplory almıştım bu sene de maclaren almak istiyorsum ama babası puset seçimini bana bırakacaksın ikinci çocukta diyor. Basit kolay hafif gir şey almak istiyor:)) stokke anamızı ağlatıı:)

Muhakkak doktora git canım ihmal etme. En azından sen kaşıntının sebebini biliyosun, doktor seni rahatlatacak birşey muhakkak verir. Benimki gebelik alerjisi, doğurana kadar çekeceğim malesef.
Ya gittim yağdandır dedim emin misin dedi tahlil istedim yaptırdım hemen ben de ama yağ sürdükten ertesi günü olması büyük tesadüf sırf o geliyo aklımda sadece bacaklar çünkü strese girince artıyo og kimseye vermesin ben böyle bi zulüm görmedim :)bi yaptır bakalım dedi sistral jel ve bepanthen sür dedi doğum izni için belge alcaktım bugün allahtan öyle gittim.

Vallahi ben de aşık olmuştum kucuk bir yerde yasıyorum ben 3bucuk saatlik mesafede olan Ankaraya gittim arabayı görüp almak için camel rengi de çok hoş :) bir de bagajda az yer kapliyor ve cok rahat acilip kapaniyor
Bu özelliklerini ben de bilmiyordum sevindim az yer kaplamasına. Katlanınca çok kibarmış.

Alabilir tabi ki o istirahat raporu ben raporun son günü aldım izin belgemi

Gerçekten yağdan da olmuş olabilir, bünyen sadece alerjik reaksiyon göstermiş de olabilir, sen sakın ihmal etme doktorunun önerilerini. Ilık duş al sabun filan kullanmadan. Bir de cildini çok nazik kurula. İnşallah toparlanırsın bir an önce. Ben 1 aydır kaşınıyorum, günde sadece 2 saat uyuduğum zamanlar oldu.. herhalde benim tosbaa beni alıştırıyor uykusuz gecelere :)
çok şükür iğnelerimden sonra daha iyiyim ama tamamen geçmedi.

Anladım canım çok sağol cevabın için. Bende korktum bu kasilmalar erken mi başladı diye. Benimki kiz ama cadı olacak biraz sanırım :) çok toplanıyor bir yere kaskati kalıyor. Sonra geçiyor.

Bir arkadaş da olmuyor dedi anlamadım yine. Magnezyum bende içiyorum ama benim geceleri ayaklarım çok agirdigi için doktorum verdi.

Ben de bebek arabasını macleren tekno xt aldım.Bakalım inşallah memnun kalırım. beni cezbeden tarafı hafif olması, kolay katlanabilir olması ve sürüşünün çok kolay olması oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…