2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok zor canım allah yardım etsin benimde ilk aylarda vardı ama geçti ama bu başka bi şey sanki bi anda milyonlarca böcek bi anda ısırıyor güleyim mi ağlayım mı bilemedim :S seninde inşallah geçer az kaldı zaten banyo konusunda sağol haklısın ben yıkanıyorum her gün ama geçmiyo diyodum duş jeliyle yıkıyodum ama akla bak sadece ılık su ile yıkanayım bi daha bir şey kullanmadan bakalım seni çok iyi anlıyorum

Baby 2 go 6025 carrier puset arkadaşlar ben bebek arabasından hiç anlamıyorum ya siz bi bakabilir misiniz fiyatı 500 tl.civarı olabilir çift yönlüler hoşuma gidiyor ama bu nasıl sizce??

Eklentiler

• 6025-siyah.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 64
Bio oil bnde kullaniyorm ama kasinti yapmadi canim kullanmayo birakmissndr muhtelemen inun yerine uni vazelin kullan nemlendirmek icin birebr. Yag belki hassas gelmistir sanki ustnde okumustum yada icindeki kagitta kasinti yapabilr diye
Ya ben türk mantığı işte fazla sürüyüm fazla dedim çok çatladığını görünce karın çevreme falan az sürmüştüm orda yok ama bacaklarım dayak yemiş gibi yara bere içinde her yer çatlasın valla canıma tak dedi hiç bi şey sürmüyorum yeter ki kaşınmasın zaten her nemlendirici daha çok kaşındırıyor iyice hassas oldu sağolasın ben de bir okuyayım onu.

Ayyy çok yoruldum bugün. Beşik kurduk çamaşırı ütüsü yordu. Bitmiyor bitmiyor :) bitti derken bir sürü iş çıkıyor sanki. Henüz alacaklarım bitti sayılmaz. Yani hastane çantama koyacak birkaç eksiğim var. Henüz o hazır değil. Şifonyerimiz yapılmadı henüz. O gelecek sonra Çamaşırlar yerleşecek. Teyzemiz de bize bu babynestten alacak :) gündüzleri aşağı katta bunda uyuturum diye düşünüyorum :)

Ya başka şansın yokki adam sezeryancı diyo herkes göz göre göre nasıl ameliyatı kabul edeyim inşallah siz sorun yaşamazsınız bu konuda hele son zamanlar bi gelsin o dr dan eminim baya duydum adını güvenirim ama uzak işte.

Ay çok güzelmiş ya hayırlı olsun şimdiden

Ben de bebek arabasını macleren tekno xt aldım.Bakalım inşallah memnun kalırım. beni cezbeden tarafı hafif olması, kolay katlanabilir olması ve sürüşünün çok kolay olması oldu

En doğru puset canım gittiğin her yere götürür ve beebğin büyüyüne kadar kullanırsın güle güle kullan...

Çokk güzel. Annem de aynısından yapmış kendi elleriyle. Bu gece yatağa yanına yatırdığında yanlışlıkla eZmemek içinmiş güzel günlerde kullanalım inşallah. Artık heyecanlar katlanarak artıyor ya Zaman Nasıl geçecek :)

Yaa bayıldım buna :))))

Yaa bayıldım buna :))))
Evet çok tatlı. Evim dubleks olduğu için yatak odamda yukarda her seferinde yukarı aşağı yapamam diye gündüz uykularına alternatif bunu düşündüm. Hem bir yere yatılı gidilecek olursa da götürülebilir.

Senin bebeğin de içinde mışıl mışıl uyusun inşallah canım. Heyecanlar artıyor ama zaman da hızla geçiyor gibi geliyor bana sanki yetişmicek hiçbir şey gibi :/

Bu arada hala lohusa pijaması almayan varsa.
Ben relaxmode un sitesinden bundan aldım. Hem yarı fiyatına oldu. Hem de gayet kaliteliymiş. Bugün geldi yumuş yumuş :) Pembe bebe mavisi ve ekrunun dışında bir renk buldum diye hemen aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…