2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet o Zaman aşağıda yatırmak için minder gibi bir şeye ihtiyacın var. Babynesti kullanırsın 6 aylık olana kadar falan. Dubleks problemi bizde de tam tersi var. Benim yatak odam da aşağıda ama aşağıda bebek odası yapabilecek oda yok. İyice büyüyene kadar bizim odamızda kalacak mecburen. Bi de merdivenlerin iniş çıkış yerlerine korkuluk şeklinde kapı yaptırmamız gerekecek

Bizim yatak odaları yukarıda. Salon oturma odası mutfak aşağıda. O yüzden artık aşağıda yatcam diye söylenmeye başladım in çıktan bıktım :) bizim yukarıda bebek için oda var ama yanımızda yatacak yine de. Bir sene sonra filan odasını yaparız yavaş yavaş. evet korunak şart ama bazı çocuklara o da fayda etmiyor :) inşallah uslu çocuklar olurlar :)

Sağlıklı olsunlar da napalım. Allah korusun herkesin evladını.

Ya epidural ile normal doğum araştıran düşünen dr ile konuşan var mı acaba mantıklı geliyor
Ben sordum canım hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta :)) doktorum bence tercihinin epidural olması iyi , böyle bir teknoloji ve imkan varken değerlendirmek gerekir elbette anestezi doktorumuzda bu konuda uzman zaten bizimle alakalı değil anestesi doktorunun uzmanlığıyla alakalı dedi .. Bir keresinde de bir doktor demişti kendi doktorum mu hatırlamıyorum ama ağrıyan bir dişi imkan varken uyuşturarak çekmek var birde uyuşturmadan acı çektirerek çekmek var , uyuşturmak varken acı çektirmemek lazım dedi.doğumuma yakın bebişimde dönerse anestezi uzmanıylada konuşcam bunu .. Yani ben sıcak bakıyorum ve doktorumda benimle aynı görüşte

Bence pijama çok güzel tam olarak lohusa pijaması gibide durmuyor.. Bende normal pijama aldım buna benzer .. Güle güle kullan canım

Daha sık yapılmayan bir yöntem ben pek cesaet edeceğini sanmıyorum küçük bi yer zaten ama senin için çok iyi aynı fikirde olmanız ve mantıklı iyi bi yöntem bence doğru yapıldığı sürece

Ben geçen haftaki randevumda doğumu sordum doktorun henüz konuşmak için çok erken dedi. Burada bir arkadaş sancı hissedilmediğinden açılma çok olmuyor ve kesiyorlar demişti.
Canım zaten hepimizn ilk doğumları ben epizyosuz yani kesilmeden olacağını pek sanmıyorum umarum öyle olur ama

Daha sık yapılmayan bir yöntem ben pek cesaet edeceğini sanmıyorum küçük bi yer zaten ama senin için çok iyi aynı fikirde olmanız ve mantıklı iyi bi yöntem bence doğru yapıldığı sürece
Canım aslında epidural normal doğum yapm çok fazla anne var artık .. Bak kk da doğum öyküleri sayfası var orada epidural olan anneler hikayelerini neler yaşadıklarını yazmışlar bi bak istersen

Normal istiyorum en başından beri canım inşallah ta ole olur cuma doktor ne dicek bakalım sen ne istiosun
ben de normal istiyorum aama korkular sarıyo bi yandan .. nerde muayene olcaksın şimdi ?[/QUOTE]
Doktorum nurten hanim canım cuma da muayenemiz var. Ama doğumu o yaptirmayacak. Başka bi hastane düşünüyorum. Bende korkuyorum ya ama oğlumun beşiği geldi bugün zaman geçsin dogsun istedim resmen dogmamis bebeğimi özledim. Sende durum nasıl

Bak bn karnoma uni vazelin surdum o cok guzl geldi ama bacagima surmemistim. Artk birktm bsy surmuyrm ztn surememde ayakta durmak yasak :) soguk su beyaz sabunla iyice citile backlafini

Baya baya uyguna gelmiş hatta :))

Bak bn karnoma uni vazelin surdum o cok guzl geldi ama bacagima surmemistim. Artk birktm bsy surmuyrm ztn surememde ayakta durmak yasak :) soguk su beyaz sabunla iyice citile backlafini
Olsun sürme canım minik serra melis iyi olsunda çatlaklara bakarız sonra sen kendine dikkat et ben de bir öyle deneyim bakalım

Boyle olmasa alamazdim icimde ukte kalirdi ya daha dogrusu aldiramazdim diyeyim babam aldi da bizim adetlerde kizin ailesi aliyor boyle seyleri
Valla iyi yapmışsın canım bizim taraflarda da kız tarafı yatak uyku seti falan alıyor:) amcası arabasını ben alcam dedi ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…