2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla iyi yapmışsın canım bizim taraflarda da kız tarafı yatak uyku seti falan alıyor:) amcası arabasını ben alcam dedi ama bakalım :)

Aslinda bunlar guzel seyler, bazi insanlar yadirgiyor ama bebegi olacak aileye boyle elbirligiyle birseyler almak faydali bence cunku o kadar cok masraf var ki anne baba adayi biraz bunaliyor ve gunumuz de cok degisti cocuguna iyi bir sey alamadin mi uzuluyorsun hele ben instagramdan cok etkileniyorum ordaki fenomen annelerin aldiklari seyleri almak istiyorum hep ben de

Araba ne dusunuyorsunuz? Şöyle iyi bir kampanya denk gelse de mima xari yi tavsiye ederim aslinda hopi yi ve tokeri takip et

Şimdi gitmek istediğim dr iki hafta sonra bile randevu alamadım doğum ücretide 2500 olmuş ya iyice istanbul fiyatı çekiyorlar konfor hizmet yarısıdır eminim

Yok artık nasıl kampanya bu böyle , toker sincan yolundaki optimumdaki toker mi , acaba Mayıs Ayında kampanyaları varmıdır? Bu kampanyaları neye göre yapıyorlar acaba , hani parfümde Yılbaşı ve sevgililer Günü'nde yüzde ellinin üstünde indirim vardır ya , özel Günler'de ayrı indirim mi yapıyorlar acaba ?

Çukurambar toker idi cnm benim de kampanyadan haberim yoktu oraya gittik ve tesadufen ogrendik oyle cilgin bi kampanya yapmislar kizimin nasibiymis demek dedim

Bence arada sirada tokeri arayip kampanya fln var mi diye sorabilirsin magaza geneli bi kampanyaydi cunku urunlere ozel degil para puan veriyorlardi aldigin urunler icin 150 liraya 50 lira parapuan ebebek arabasi ztn 3500 lira olunca ordan 1150 lira hediye gelmisti

Bende aynı şekilde düşünüyorum canım .. Evet anne baba öyle ya da böyle bi şekilde eksiklerini alır ama dedeler babaanneler annennelerde destek olunca daha güzel oluyor zaten aile olmak böyle bişi bu günlerde daha şenlikli oluyor..
İki gündür arabalara bakıyorum ben hiç fikrim yok ama çift yönlü almak istiyorum aslında

Araba için acele etmiyorum bi kampanyaya denk geliriz oglusum un şansına inşallah beşiği yatağı geldi ya içim rahatladi. Haftasonu herseyini yıkayıp çantasını hazır edicem kismetse. Beşiği geldiğinden heycan yaptı benim minik kuzum tekmeleyip duruyor oda sabırsizlandı annesi gibi heralde

Canım bende ebebekten bugaboo bee bebek arabasını kampanyalı aldım. 3000 TL bebek arabası'na 1500 TL hediye çeki vardı. Onunla oto koltuğu, ev tipi anakucağı, aktivite halısı, banyo malzemeleri falan aldım. Websitelerinde kampanyaları duyuruyorlar

Benim bebek odası, anne yani yatağı ve bebek arabası duruyor hala yaa.. ve hiç birine karar veremedim henüz (

ben de normal istiyorum aama korkular sarıyo bi yandan .. nerde muayene olcaksın şimdi ?
Doktorum nurten hanim canım cuma da muayenemiz var. Ama doğumu o yaptirmayacak. Başka bi hastane düşünüyorum. Bende korkuyorum ya ama oğlumun beşiği geldi bugün zaman geçsin dogsun istedim resmen dogmamis bebeğimi özledim. Sende durum nasıl[/QUOTE]
Bende hemen doğsun istiyorum bir de hemen izne ayrılmak ist.dan bir arkadasim da 35.haftasinda doğum yapmis dün bizlerde topun agzindayiz gorunuse göre kimse 40 a kalmayacak gibi

Vakti zamanında dogsun lar ya çok korkuyorum erken doğmasından Bi yandan da hamilelikten çok sıkıldım On dakka sandalyede otursam kaburga larım batıyor duramiyorum

Vakti zamanında dogsun lar ya çok korkuyorum erken doğmasından Bi yandan da hamilelikten çok sıkıldım On dakka sandalyede otursam kaburga larım batıyor duramiyorum

Ben de skldim :/ yemek icin oturdugumda bile zor kalkiyorum geri yerimden ustelik daha 8. Ve 9. Ay var o zaman nasil dayanacagiz bakalim

Allah sabrını verir kızlar merak etmeyin.. her anından zevk almaya bakın hamileliğin

Oda hazirligi temizlk giysi yikama utuleme drkn cabuk gecer mrk etmeyin kiskoca 30 haftayi devirmisiz :)

Icinde hareket etmesi fln cok hos duygular da isteee sabirsizlik agir basiyor bi an evvel dogsa kavussak diye :) 40 hafta cok uzun yaw :)

kızlaaar concord neo alan var mı şu an e bebekte indirimde, 1499 liraya düşmüş 2199 dan. ama oto koltuğu dahil değil. oto koltuğu da 1199. her 150 tl ye 50 tl hediye çeki kampanyası da var. onla beraber 850 tl de hediye çeki vermiş olacak. ona da anne yanı yatağı alayım diyorum. nasıl sizce?

Mantıklı bence başka arabaya uyan koltuk yok mu onuda alabilirsin tek kendi markası uymuyorsa.

Hediye ceki 500 lira olmuyo mu cnm 1500 lira icin? Guzel bi kampanya concord neo da iyi diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…