2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bir arkadaş da olmuyor dedi anlamadım yine. Magnezyum bende içiyorum ama benim geceleri ayaklarım çok agirdigi için doktorum verdi.
canım braxton hicks kasılmaları diye adlanfırılıyor, zaten ilk gebeliğini geçirenlerde 5. ayın sonlarında 2. gebeliklerini geçirenlerde 5. ayın başlarında başlar , olması gereken bir şey bu, arttığı zaman sıkıntı verir. zaten magnezyum onu minumum a indiriyor
Braxton Hicks kontraksiyonlarını tetikleyebilen durumlar?

• Bebeğiniz ya da siz çok hareketli ve aktifseniz
  • Birisi karnınıza sertçe dokunursa
  • Mesaneniz çok dolu ise
  • Cinsel ilişki sonrasında
  • Uzun süre susuz kalmışsanız
Nasıl baş edilebilir?
Braxton Hicks kasılmaları genelde zararsız ve ağrısız kasılmalardır ancak yine de bu durum sizi rahatsız ediyorsa önüne geçmek için bazı basit öneriler işe yarayabilir.

• Pozisyon değiştirin. Eğer uzun süredir ayakta ve dolaşıyorsanız uzanın ya da eğer kasılmalar siz oturur ya da uzanırken başlamışsa kısa bir yürüyüşe çıkın.
  • Ilık bir duş yapın
  • 4-5 bardak su için. Eğerkasılmaları başlatan durum dehidratasyon ise su içmek çok işe yarayacaktır.
Bu bast önlemler ile kasılmlar geçmiyor, sıklığı, şiddeti ve yarattığı rahatsılık giderek artıyorsa mutlaka zaman kaybetmeden doktorunuza haber verin.

Teşekkürler canım güzel bilgiler

Vakti zamanında dogsun lar ya çok korkuyorum erken doğmasından Bi yandan da hamilelikten çok sıkıldım On dakka sandalyede otursam kaburga larım batıyor duramiyorum

Benim kız duymasın ama ben de çok skıldım oturmak kalkmak Bi mesele eğilemiyorsun hiçbir iş yapamıyorsun. Ayak tırnaklarımı Nasıl kessem diye kara kara düşünüyorum bir haftadır

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın arkadaşlar, buralarda Güneş hat safhada gezebilen tüm arkadaşlar kıymetini bilsin bu Havaların :))) benim bir sorum olacak dün celeston Ciğer geliştirici iğnemin ilkini yaptık (2 doz), Bebeğin hareketlerinde bariz bir yavaşlama oldu ama doktorlarım 2-3 gün hareketleri Yavaşlar endişelenme Demişti , her Perşembe sabahları açlık kan şekerimi ölçüyorum, hep 74-76 çıkan kan Şekerim 116 çıktı bugun sebebi celestondan olabilir mi? 116 çıkınca dopler cihaziyla kalp atışlarını dinledim , şükür 138 zaten hep 138-140 Arasında geziniyor...

Kızlar bende çok begendim ama fiyatı ne kadar ? Ben netten baktım 3000 falan yazıyor fazla geldi
cnm çok çok güzel araba. Ben pierre carden aldım daha uygun bir fiyata. arkadaşım puseti ile birlikte aldığında 4,500 TLye aldı. Karamel rengini. Ben de çok beğeniyorum bu arabaları ama o kdr pahalı birşey almaya da gerek yok cnm 2 - 3 yıl kullanacak sadece. Tabi bütçesi olan için birşey diyemem. Sadece bnm düşüncem. Benzer daha uygun arabalar var. onlara bakabilirsin.

Canım geçenlerde Concord neo yu bende sordum , eşim pazar günü AVM'leri gezmişti , bi onu beğendim dedi , Salı günü tekrar gitti , sol yanda bir düğmesi varmış katlamak için baya zorlaman gerekiyor sen yapamazsın dedi , ama aluminyum alaşım kısmı tekerlekleri çok kaliteliymiş , o Yüzden biz şimdilik eledik Concord neoyu

canım hep aynı şeylere bakıyoruz sanırım . ben bebek arabası concord neo travel set aldım. yine bebecruzdan buldum tertemiz. çizik dahi yok. pazarlıkla 650tl.ye aldım pusetide dahil. kullanımı konusuna gelince hiç bi zorluğunu göremedim ben. çok pratik. tekerlekleri vs çok kolay çıkıyo. yandaki düğmesinide bikez görsen zaten unutcağın karmaşık bişey değil. ilk çocuğum olduğu ve daha sonrada kullanırım düşüncesiyle iyi bişey almak istyedim. çok araştırmıştım. sağlam bi araba

Canım o celestondan şekerini ve tansiyonunu artirabilir, tuzlu ve şekerli yeme

Yaa çok iyi bulmussun ben cesaret edemiyirum 2. El almaya özellikle pahalı parçaları, kötü çıkarsa diye korkuyorum. Bide kayseri de yaşıyorum kargo parası da fazla olacaktır diye.

Yaa çok iyi bulmussun ben cesaret edemiyirum 2. El almaya özellikle pahalı parçaları, kötü çıkarsa diye korkuyorum. Bide kayseri de yaşıyorum kargo parası da fazla olacaktır diye.

bizim avantajımız istanbulda olmak tabi. bende görmeden almam asla. gidip baktık öyle aldık. dediğin gibi özellikle pahalı ürünlerde görmeden olmaz. kayseride de belki bulabilirsin ama tabi düşük ihtimal ama bebek arabası olarak bi endişen olmasın ürünü gidip gör bi kullan kesinlikle. herkesin beklentisi beğenisi farklıdır tabiki.

Güzeldir de fiyatı yüksek ya ( şimdi düşününce yüksek geldi. Bide cybex callisto ya baktım onun hakkında bilgisi olan var mi?

Günaydın haziran anneleri. Bugün kontrolümüz vardı. 31+3 te 1500 gramız. Normal dedi doktor ama küçük tabi farkındayım. Minik bir kız olacak napalım artık kabullendim.
Canım decaviti alıyor musun ? Birde tahin pekmez,kaşar peyniri , yumurta, muz-bal mutlaka kahvaltı öğününde olsun , ben sürekli yattığımdan ve kilo kesinlikle istenmediğinden diyet gidiyordum 2 aydır bıraktım bunları tüketiyorum , geçen haftaki kontrolde normal haftasından 4-5 gün önde çıktı, 22. Haftaya kadar kilosu 1 hafta geriden geliyordu.

Günaydın haziran anneleri. Bugün kontrolümüz vardı. 31+3 te 1500 gramız. Normal dedi doktor ama küçük tabi farkındayım. Minik bir kız olacak napalım artık kabullendim.

canım benimkide boyu ve kilosu geriden geliyodu hep. 27+3kend gitmiştim.sonrasında 3 hafta beslenmeme protein ( et süt balık yumurta ) ağırlıklı devam ettim. peyniri aerttırdım. 30+3ken gittiğimde 3 haftada boyu 12 cm uzamış kilosuda 600 gr artmıştı. etkisi oldu sanırım.doktor protein ağırlıklı beslen biraz daha demişti.

Canım o celestondan şekerini ve tansiyonunu artirabilir, tuzlu ve şekerli yeme
Evet canım öyleymiş dün gece ben birde hareket etmiyor diye 2 tane probis, 1 Dido , birde yarım kase dondurma yemiştim çok pişmanım ( ama adet döngüme denk geldi galiba :))şimdi light kahvaltı Yaptım 1 hafta dikkat edeceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…