- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.501
Güzeldir de fiyatı yüksek ya( şimdi düşününce yüksek geldi. Bide cybex callisto ya baktım onun hakkında bilgisi olan var mi?
Canım decaviti alıyor musun ? Birde tahin pekmez,kaşar peyniri , yumurta, muz-bal mutlaka kahvaltı öğününde olsun , ben sürekli yattığımdan ve kilo kesinlikle istenmediğinden diyet gidiyordum 2 aydır bıraktım bunları tüketiyorum , geçen haftaki kontrolde normal haftasından 4-5 gün önde çıktı, 22. Haftaya kadar kilosu 1 hafta geriden geliyordu.
Şöyle ucuz ürün bulan insanlara bayılıyorum :))) hiç bana denk gelmiyor , ya çok aceleciliğimden kazık yiyorum yada çok bekleyip kararsız kalıp son dakikaya kalmaktan kazık yiyorum , eşimde hiç pazarlık yapmaz, işle alakalı malzeme alacağım zaman babamı sokuyorum devreye , bari bu işlerde de onu devreye sokayım...:))))canım hep aynı şeylere bakıyoruz sanırım. ben bebek arabası concord neo travel set aldım. yine bebecruzdan buldum tertemiz. çizik dahi yok. pazarlıkla 650tl.ye aldım pusetide dahil. kullanımı konusuna gelince hiç bi zorluğunu göremedim ben. çok pratik. tekerlekleri vs çok kolay çıkıyo. yandaki düğmesinide bikez görsen zaten unutcağın karmaşık bişey değil. ilk çocuğum olduğu ve daha sonrada kullanırım düşüncesiyle iyi bişey almak istyedim. çok araştırmıştım. sağlam bi araba
Çok ilginç tüm doktorlar 16. Haftadan sonra veriyorlar diye biliyordum , hem senin için hem bebek için , decavit 10-15 vitaminin toplanıp verildiği bir hap,20. Haftaya kadar bende kullanmadım (çok iştah Açıyor) 20. Haftada dudaklarımda dökülmeler olunca başladım , geçti ...hamilelikten sonrada benim ÇOĞU arkadaşım demir hapı ve decaviti kullanmaya devam etti, 3 ay.Decavit ne hiç kullanmadım. Söylediklerinden sadece yumurtayı her gün tüketiyorum. Diğerlerini çok nadir. İmom omega kullanıyorum. Gynoferon kan hapı içiyorum
Pierre cardin hangi modelini aldın canım, Büyüklüğü nasıl yani eski tip 110 cm lik asansörlere sığabilir mi ? Bende ps 405 modeline odaklanmıştım... Birde Kraft Twist rlx modeli , Krafta çok Hantal muhabbeti yaptı Arkadaşlarım , hatta baya ileri gidip sakın alma diyende oldu.. Mecburen baston pusetlere geçmişler , 3 sene kullananayacaksam 1500-2000 lira para vermemin anlamı yokcnm çok çok güzel araba. Ben pierre carden aldım daha uygun bir fiyata. arkadaşım puseti ile birlikte aldığında 4,500 TLye aldı. Karamel rengini. Ben de çok beğeniyorum bu arabaları ama o kdr pahalı birşey almaya da gerek yok cnm 2 - 3 yıl kullanacak sadece. Tabi bütçesi olan için birşey diyemem. Sadece bnm düşüncem. Benzer daha uygun arabalar var. onlara bakabilirsin.
Benim kız duymasın ama ben de çok skıldım oturmak kalkmak Bi mesele eğilemiyorsun hiçbir iş yapamıyorsun. Ayak tırnaklarımı Nasıl kessem diye kara kara düşünüyorum bir haftadır
Evet canım öyleymiş dün gece ben birde hareket etmiyor diye 2 tane probis, 1 Dido , birde yarım kase dondurma yemiştimçok pişmanım ( ama adet döngüme denk geldi galiba :))şimdi light kahvaltı Yaptım 1 hafta dikkat edeceğim :))
Kuaförlere giremiyorum ben boya kokusu mahvediyorBen pediküre gidiyorum bunun için..
Cnm bndd bi sikinti olmadi hareketle ilgili sekerli bsyler ic ye. Ama sekerin icin bsy diyemem prospektusunu oku bi bilgi bulamazsan doktoruna danis ikinci icin onlem alirsin. Bana doktorum yan etkisi vs bsy ddmedi bn nette okumustum ama sukur hareketkeri hep ayniydiGünaydın arkadaşlar, buralarda Güneş hat safhada gezebilen tüm arkadaşlar kıymetini bilsin bu Havaların :))) benim bir sorum olacak dün celeston Ciğer geliştirici iğnemin ilkini yaptık (2 doz), Bebeğin hareketlerinde bariz bir yavaşlama olduama doktorlarım 2-3 gün hareketleri Yavaşlar endişelenme Demişti , her Perşembe sabahları açlık kan şekerimi ölçüyorum, hep 74-76 çıkan kan Şekerim 116 çıktı bugun sebebi celestondan olabilir mi? 116 çıkınca dopler cihaziyla kalp atışlarını dinledim , şükür 138 zaten hep 138-140 Arasında geziniyor...
Cnm aslnda gunu icin normal bide bu degerler -200 +200 oynuyo birebir ultrasnla ayni doganlar nadir. Minik bebekler daha cabuk buyuyo :) saglikli olsun kuzular kilo hoc onmli dgl.Günaydın haziran anneleri. Bugün kontrolümüz vardı. 31+3 te 1500 gramız. Normal dedi doktor ama küçük tabi farkındayım. Minik bir kız olacak napalım artık kabullendim.
Imom bnde iciyorum canim o cok iyi bi vitamin decavit devletn karsiladigi vitamin. Kilo problemin varsa sadece pekmez tuket tatli olrak bali cok tuketme en cok et sut yogurt ve yumurta ye. Bn erken dgm olur diye bi hafta hergun sabah yumirta, gun icinde iki bardak sut. Bi kase yogurt yedim bi haftada 300.gr almisti. Hala devam ediyorum bu tuketimeDecavit ne hiç kullanmadım. Söylediklerinden sadece yumurtayı her gün tüketiyorum. Diğerlerini çok nadir. İmom omega kullanıyorum. Gynoferon kan hapı içiyorum
İnşaallah canım , bi arkadaşım gebelikte 10 kilo Aldı , seviniyordu , sütüm gelmiyor diye 3 ayda 15 kilo Aldı hala 20 kilo fazlalığı var. Dikkat etmek Lazım :)Hateket etmiyor diyr tarlı ye sütün olsun diye tatlı ye.. İşte böyle başlıyor bu kırılmaz döngü ühühü( umarım aynı hatalara yekrar düşmem ben
Bende normalde şeker düşüklüğü var canım , normal hayatımda bile çantamda elma, piko Tarzı Şeyler bulundururdum, o yüZdrn 3 saate bir bişeyler atıştırırım hep, dün bebek hareket etmeyince 8-10 arası (7 de vurduk ilacı ) 10 da birsürü iğrenç şey yedim , sonra hareket etti baya, sabahta her Perşembe günü açlık tokluk Kontrolü yapıyorum bi baktım normaldeki tokluğun üstüne çıkmış , açlık Şekerim.. Çok korktum sabah ama normalmiş 1 hafta dikkat et düzelir dediler ...Cnm bndd bi sikinti olmadi hareketle ilgili sekerli bsyler ic ye. Ama sekerin icin bsy diyemem prospektusunu oku bi bilgi bulamazsan doktoruna danis ikinci icin onlem alirsin. Bana doktorum yan etkisi vs bsy ddmedi bn nette okumustum ama sukur hareketkeri hep ayniydi
Her gün yumurta yiyorum 7 aydır hiç aksatmadım. 10 günde 100 gram almış çok yavaş büyüyor.Imom bnde iciyorum canim o cok iyi bi vitamin decavit devletn karsiladigi vitamin. Kilo problemin varsa sadece pekmez tuket tatli olrak bali cok tuketme en cok et sut yogurt ve yumurta ye. Bn erken dgm olur diye bi hafta hergun sabah yumirta, gun icinde iki bardak sut. Bi kase yogurt yedim bi haftada 300.gr almisti. Hala devam ediyorum bu tuketime
Bide dusunmemeye calis tatlim ne zmn yan etki okusam basima gelir ama bu sefer ck aukur olmadi kendimi dinlemedim ama disardan gozukuyodu vuruslari.Bende normalde şeker düşüklüğü var canım , normal hayatımda bile çantamda elma, piko Tarzı Şeyler bulundururdum, o yüZdrn 3 saate bir bişeyler atıştırırım hep, dün bebek hareket etmeyince 8-10 arası (7 de vurduk ilacı ) 10 da birsürü iğrenç şey yedim , sonra hareket etti baya, sabahta her Perşembe günü açlık tokluk Kontrolü yapıyorum bi baktım normaldeki tokluğun üstüne çıkmış , açlık Şekerim.. Çok korktum sabah ama normalmiş 1 hafta dikkat et düzelir dediler ...
Hergun iki bardak buyuk sutte tuketmeye calis yada tekli minik al iki tane onlardan tuket inan bn faydasini gordum hatta 6 gun diyim 300 gr almasi okdr surduHer gün yumurta yiyorum 7 aydır hiç aksatmadım. 10 günde 100 gram almış çok yavaş büyüyor.
Canım 10 gün önce başka bir doktora mı gittin ultrason cihazından farkeder, aynı doktora gidip , 100 gr aldıysan 10 günde başka bir doktora daha bakın derim... Birde sürekli gittiğin doktor cetvel tutmuyor mu? Şu hafta gelmiş Bebeğin baş -boy-kilo-mide ölçüleri şu şu diye , beni hep o şekilde kontrol ediyorlar ...Her gün yumurta yiyorum 7 aydır hiç aksatmadım. 10 günde 100 gram almış çok yavaş büyüyor.
İnşaallah canım , bi arkadaşım gebelikte 10 kilo Aldı , seviniyordu , sütüm gelmiyor diye 3 ayda 15 kilo Aldı hala 20 kilo fazlalığı var. Dikkat etmek Lazım :)
Benim kız duymasın ama ben de çok skıldım oturmak kalkmak Bi mesele eğilemiyorsun hiçbir iş yapamıyorsun. Ayak tırnaklarımı Nasıl kessem diye kara kara düşünüyorum bir haftadır
Günaydın arkadaşlar, buralarda Güneş hat safhada gezebilen tüm arkadaşlar kıymetini bilsin bu Havaların :))) benim bir sorum olacak dün celeston Ciğer geliştirici iğnemin ilkini yaptık (2 doz), Bebeğin hareketlerinde bariz bir yavaşlama olduama doktorlarım 2-3 gün hareketleri Yavaşlar endişelenme Demişti , her Perşembe sabahları açlık kan şekerimi ölçüyorum, hep 74-76 çıkan kan Şekerim 116 çıktı bugun sebebi celestondan olabilir mi? 116 çıkınca dopler cihaziyla kalp atışlarını dinledim , şükür 138 zaten hep 138-140 Arasında geziniyor...
Günaydın haziran anneleri. Bugün kontrolümüz vardı. 31+3 te 1500 gramız. Normal dedi doktor ama küçük tabi farkındayım. Minik bir kız olacak napalım artık kabullendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?