- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.521
kızlar ben bugünlerde çok iştahsızım içim almıyo hiçbişey yiyemiyorum zorlasam da midem bulanıyo 1 kilo vermişim niye böyle oldum ayrıca ishal rahatsızlığım da var noldu bana anlamadım benim gibi olanınız var mıcanım benimkide boyu ve kilosu geriden geliyodu hep. 27+3kend gitmiştim.sonrasında 3 hafta beslenmeme protein ( et süt balık yumurta ) ağırlıklı devam ettim. peyniri aerttırdım. 30+3ken gittiğimde 3 haftada boyu 12 cm uzamış kilosuda 600 gr artmıştı. etkisi oldu sanırım.doktor protein ağırlıklı beslen biraz daha demişti.
Canım ben ilk çocuğumu epidural normal yaptım. Şöyle oldu. 40+3 te biraz kan geldi. Gece 3 gibi hastaneye gittik. Sabah 9 gibi anestezi uzmanı geldi. Epidural istiyorum ama baş ağrısı, kolda boyunda uyuşma oluyormuş. Sizin hastalarınızda yaşanıyor mu dedim. Hiç yaşanmadığını garanti etti. Beline iğne takıp serum hortumuyla koluma kadar getirdiler. Sancılarım arttı rahim açıldı. İşte bu aşamada yani doğuma çok az kala sancılar beni rahatsız edince uyuşturabilirsiniz dedim. Ondan sonra hiç acı yok. Makineye bağlıyorlar kasılmaya göre doktor şimdi ıkın çocuğu alcaz dedi ve bitti. Gerçekten güzel. Lağman narkoz falan yok. Benim tek korkum anestezi doktorunun hata yapmasıydı. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Tavsiye ederim. Acısız normal doğumYa epidural ile normal doğum araştıran düşünen dr ile konuşan var mı acaba mantıklı geliyor
Sütü artırıyım biraz daha o Zaman canım sağol faydası olur umarımHergun iki bardak buyuk sutte tuketmeye calis yada tekli minik al iki tane onlardan tuket inan bn faydasini gordum hatta 6 gun diyim 300 gr almasi okdr surdu
ishal önemli bişey doktora gitmişmiydin canım bende iştah aynı. zerre kdr azalma da yok çoğalmada. ama kendimi zorluyorum. benimde toplam 10 kilo oldu şimdilik. 15le gitsem yeter. doktorda normal gidiyosun dedi.kızlar ben bugünlerde çok iştahsızım içim almıyo hiçbişey yiyemiyorum zorlasam da midem bulanıyo 1 kilo vermişim niye böyle oldum ayrıca ishal rahatsızlığım da var noldu bana anlamadım benim gibi olanınız var mı
Canım ben ilk çocuğumu epidural normal yaptım. Şöyle oldu. 40+3 te biraz kan geldi. Gece 3 gibi hastaneye gittik. Sabah 9 gibi anestezi uzmanı geldi. Epidural istiyorum ama baş ağrısı, kolda boyunda uyuşma oluyormuş. Sizin hastalarınızda yaşanıyor mu dedim. Hiç yaşanmadığını garanti etti. Beline iğne takıp serum hortumuyla koluma kadar getirdiler. Sancılarım arttı rahim açıldı. İşte bu aşamada yani doğuma çok az kala sancılar beni rahatsız edince uyuşturabilirsiniz dedim. Ondan sonra hiç acı yok. Makineye bağlıyorlar kasılmaya göre doktor şimdi ıkın çocuğu alcaz dedi ve bitti. Gerçekten güzel. Lağman narkoz falan yok. Benim tek korkum anestezi doktorunun hata yapmasıydı. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Tavsiye ederim. Acısız normal doğum
ben senin yerinde olsam bebeğin hareketlerini çok iyi takip ederdim canım. eğer dinlenir pozisyonda olduğun halde 2-3 saat kıpırdamazsa o zaman doktora giderdim.annene de böyle anlat istersen; panik yapacak bişey olsaydı doktorun önlemini alırdı emin ol. diğer rahatsızlığın için sanırım nörolojiye gitmek gerekiyor. hamile olmadan önce benim ayak parmağımda hissislik ve karıncalanma vardı nörolojiye gitmiştim EMG diye bişey çekmişlerdi. temiz çıkmıştı şükür; inşallah seninki de normal bir durumdurishal önemli bişey doktora gitmişmiydin canım bende iştah aynı. zerre kdr azalma da yok çoğalmada. ama kendimi zorluyorum. benimde toplam 10 kilo oldu şimdilik. 15le gitsem yeter. doktorda normal gidiyosun dedi.
kızlar bunların haricinde benim bebek yazmıştım biliyosunuz kordonunu boynuna dolamış iki kez. doktor sorun yok desede annem beni delirtiyo aklına takılmış bi gidelim doktora diyip duruyo.
ayrıca sol elimde azcık yukarı kaldırsam (mesela şuan pcde yazı yazarken) şişiyo patlıcak gibi oluyo ve uyuşma başlıyor. bu beni korkutmaya başladı. doktora gidicem ama nörolojimi yoksa kalp damar mı bilemiyorum. fikri olan varmı ?
Canim benim de en son kontrolde dolanmisti hatta burda da yazdım sonra ben rahat etmedim doktora gittim doktor kızdı resmen :) dolanir çıkar o dedi boynunda kordon olunca bişey olmaz kordonda düğüm olursa sıkıntı olur onu da ultrasondan göremeyiz dedi.ya olursa dedim o da yolda yürürken çatıdan başıma bişey düşer mi diye düşünüyo musun dedi :) özetle ben de hala korkuyorum aklıma geldikçe ama Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasicaz sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.ishal önemli bişey doktora gitmişmiydin canım bende iştah aynı. zerre kdr azalma da yok çoğalmada. ama kendimi zorluyorum. benimde toplam 10 kilo oldu şimdilik. 15le gitsem yeter. doktorda normal gidiyosun dedi.
kızlar bunların haricinde benim bebek yazmıştım biliyosunuz kordonunu boynuna dolamış iki kez. doktor sorun yok desede annem beni delirtiyo aklına takılmış bi gidelim doktora diyip duruyo.
ayrıca sol elimde azcık yukarı kaldırsam (mesela şuan pcde yazı yazarken) şişiyo patlıcak gibi oluyo ve uyuşma başlıyor. bu beni korkutmaya başladı. doktora gidicem ama nörolojimi yoksa kalp damar mı bilemiyorum. fikri olan varmı ?
Dene bak canim inan faydasini gorursunSütü artırıyım biraz daha o Zaman canım sağol faydası olur umarım
ben senin yerinde olsam bebeğin hareketlerini çok iyi takip ederdim canım. eğer dinlenir pozisyonda olduğun halde 2-3 saat kıpırdamazsa o zaman doktora giderdim.annene de böyle anlat istersen; panik yapacak bişey olsaydı doktorun önlemini alırdı emin ol. diğer rahatsızlığın için sanırım nörolojiye gitmek gerekiyor. hamile olmadan önce benim ayak parmağımda hissislik ve karıncalanma vardı nörolojiye gitmiştim EMG diye bişey çekmişlerdi. temiz çıkmıştı şükür; inşallah seninki de normal bir durumdur
Canim benim de en son kontrolde dolanmisti hatta burda da yazdım sonra ben rahat etmedim doktora gittim doktor kızdı resmen :) dolanir çıkar o dedi boynunda kordon olunca bişey olmaz kordonda düğüm olursa sıkıntı olur onu da ultrasondan göremeyiz dedi.ya olursa dedim o da yolda yürürken çatıdan başıma bişey düşer mi diye düşünüyo musun dedi :) özetle ben de hala korkuyorum aklıma geldikçe ama Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasicaz sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
Dene bak canim inan faydasini gorursun
Pierre cardin hangi modelini aldın canım, Büyüklüğü nasıl yani eski tip 110 cm lik asansörlere sığabilir mi ? Bende ps 405 modeline odaklanmıştım... Birde Kraft Twist rlx modeli , Krafta çok Hantal muhabbeti yaptı Arkadaşlarım , hatta baya ileri gidip sakın alma diyende oldu.. Mecburen baston pusetlere geçmişler , 3 sene kullananayacaksam 1500-2000 lira para vermemin anlamı yok
Son adetim 22 eylül 2015 canım. Sana zahmet olacak ama bu izin olayına hiç aklım basmadı :)
Sagol canim benim daha iyiyim kanama vs yok ama sag kaburgam cok agriyo yatmaktan mi bebektenmi anlamadm gece uykularim bitticanım nasıl oldun sen iyimisin?
Bn gunde iki tane iciyrm cnmKasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?
Kasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?
Canım ben içmedim ama sabah akşam içenler var bir sorun olmaz içebilirsin bence çoğu kişi içiyorKasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?
Sagol canim benim daha iyiyim kanama vs yok ama sag kaburgam cok agriyo yatmaktan mi bebektenmi anlamadm gece uykularim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?