2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar ben bugünlerde çok iştahsızım içim almıyo hiçbişey yiyemiyorum zorlasam da midem bulanıyo 1 kilo vermişim niye böyle oldum ayrıca ishal rahatsızlığım da var noldu bana anlamadım benim gibi olanınız var mı

Ya epidural ile normal doğum araştıran düşünen dr ile konuşan var mı acaba mantıklı geliyor
Canım ben ilk çocuğumu epidural normal yaptım. Şöyle oldu. 40+3 te biraz kan geldi. Gece 3 gibi hastaneye gittik. Sabah 9 gibi anestezi uzmanı geldi. Epidural istiyorum ama baş ağrısı, kolda boyunda uyuşma oluyormuş. Sizin hastalarınızda yaşanıyor mu dedim. Hiç yaşanmadığını garanti etti. Beline iğne takıp serum hortumuyla koluma kadar getirdiler. Sancılarım arttı rahim açıldı. İşte bu aşamada yani doğuma çok az kala sancılar beni rahatsız edince uyuşturabilirsiniz dedim. Ondan sonra hiç acı yok. Makineye bağlıyorlar kasılmaya göre doktor şimdi ıkın çocuğu alcaz dedi ve bitti. Gerçekten güzel. Lağman narkoz falan yok. Benim tek korkum anestezi doktorunun hata yapmasıydı. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Tavsiye ederim. Acısız normal doğum

ishal önemli bişey doktora gitmişmiydin canım bende iştah aynı. zerre kdr azalma da yok çoğalmada. ama kendimi zorluyorum. benimde toplam 10 kilo oldu şimdilik. 15le gitsem yeter. doktorda normal gidiyosun dedi.

kızlar bunların haricinde benim bebek yazmıştım biliyosunuz kordonunu boynuna dolamış iki kez. doktor sorun yok desede annem beni delirtiyo aklına takılmış bi gidelim doktora diyip duruyo.

ayrıca sol elimde azcık yukarı kaldırsam (mesela şuan pcde yazı yazarken) şişiyo patlıcak gibi oluyo ve uyuşma başlıyor. bu beni korkutmaya başladı. doktora gidicem ama nörolojimi yoksa kalp damar mı bilemiyorum. fikri olan varmı ?

Teşekkürler ya çok güzel olmuş ben yetişememeken korkuyorum evet o risk var ama sezeryandada var ben bir buçuk saatlik yola gidicem serin kanlı olabilir miyim bilmiyorum kimden duyduysam doğumu hemen gerçekleşen görmedim çok güzel bir yöntem bence de.

ben senin yerinde olsam bebeğin hareketlerini çok iyi takip ederdim canım. eğer dinlenir pozisyonda olduğun halde 2-3 saat kıpırdamazsa o zaman doktora giderdim.annene de böyle anlat istersen; panik yapacak bişey olsaydı doktorun önlemini alırdı emin ol. diğer rahatsızlığın için sanırım nörolojiye gitmek gerekiyor. hamile olmadan önce benim ayak parmağımda hissislik ve karıncalanma vardı nörolojiye gitmiştim EMG diye bişey çekmişlerdi. temiz çıkmıştı şükür; inşallah seninki de normal bir durumdur

Canim benim de en son kontrolde dolanmisti hatta burda da yazdım sonra ben rahat etmedim doktora gittim doktor kızdı resmen :) dolanir çıkar o dedi boynunda kordon olunca bişey olmaz kordonda düğüm olursa sıkıntı olur onu da ultrasondan göremeyiz dedi.ya olursa dedim o da yolda yürürken çatıdan başıma bişey düşer mi diye düşünüyo musun dedi :) özetle ben de hala korkuyorum aklıma geldikçe ama Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasicaz sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.

canım zaten hareketleri bırak 2 saati bi saat bile hareketsiz kaldığını görmedim. aşırı hareketliliğinden geldi başıma muhtmelen. bu da aklıma takılıyo normalüstü hareketli. ve karnım sürekli göbek dansı yapar gibi. bu c.tesiye aldım randevu artık nörolojiye gidicem zaten bi saat öncesindede kadın doğuma aldım annemide aliyimde gidiyim. ücret vs ödemiyorum nası olsa. ben rahatım doktoruma çok güvendiğimdende annem ve başkaları tedirgin ediyo.

çok sağol canımm. aynen benim doktorumda dediğin gibi konuştu.

Kordon dolanması durumu bende de var.geçen haftaki kontrolde gördü doktorum.Bu sene çok var bu durum dedi.endişelenme yapabileceğimiz bişey yok sadece hareketlerimi takip et dedi.ben rahat olamadım tabi pazartesi gittim tekrar.baktı ultrasondan.herşeyi gayet normal kordon hala boynunda ama korkacak birşey yok dedi.Tek yapmamız gereken hareketlerini kontrol etmek canım endişelenme

cnm ben kuzenimden aldım. oğlu 3 yaşında ve 2 yıl bile kullanamadı. pusete sığmamaya başlayınca (ana kucağına) direkt baston arabalara geçiyorsun dedi. Travel sistem arabaların birçoğu neticede ağır oluyor ve üst katlarda oturuyor bir de asansör yoksa indirip çıkarması tek başına çok zor oluyor her seferinde biriyle sışarı çıkacak değilsin, boşuna 2000 3000 tl verip alma ben sana benm arabayı vereyim dedi ve 500 TL ye aldım. ( Pierre Cardin ps 570 siyah) pusetin kumaşı hafif kirliydi elde yıkadık yep yeni oldu. Diğer parçasını zaten 1 kere bile kullanamamış . dediğim gibi çıkarıp indirmesi zormuş. Çelik gövde bir de, ağırmış. ben 1 merdiven inip çıktığım için kabul ettim. apartman içi de geniş olunca hiç eve taşımam zaten. Bi heves alıyorsun 2 yıl bile kullanamıyorsun dedi. Kuzenim 2.000 TLye almış. Maalesef travel sistem arabalar çok çok gzel ama kullananları dinleyip almak gerekiyor. benm aldığım da ağır ama 2. el o kdr çok para vermedim. en ufak bir çiziği bile yok.
Aşağıdaki linke bulunan model.

http://www.annelutfen.com/urun/pierre-cardin-ps-570-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah

Kasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?

Kasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?

canım benimde kasılmam oluyor ben uzun zamandır magnezyum kullanıyorum günde 1 tane . 1 bardakda soda içiyorum her gün. llk başta günde 3 tane kullanmıştım o da bağırsaklarımı bozmuştu, ishal istenmeyen bir durum , şimdi kaslmam artsa da 2 tane doktora sormadan magnezyum içemem gibi geliyor

benimde sağ kasığım yürürken acıyo sanki çektiriyo, dün gece saat 3 te sağ kasık ağrısıyla uyandım çok acıdı. normal mi acaba?

Canım ben içmedim ama sabah akşam içenler var bir sorun olmaz içebilirsin bence çoğu kişi içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…