2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım kafasını oraya dayamış olabilir. Benim de öyleydi doktor kafasını dayamış ağrın olması normal dedi

Kuzenin çok doğru söylemiş malesef öyle( hevesle alınıyor ben kimseyi dinlemeyip aldım nerdeyse bi oda kaplıyor

Haftavta sonu " joie literal 3 tekerlekli" bebek arabasını inceledim,fena değildi, alan var mı bu markadan, fiyatı da pek çok arabaya göre uygun

İyi akşamlar kızlar sabahtan beri karnım çok gergin ve ne yaptıysam geçmedi nefes aldırmıyor resmen sizde de oluyor mu ?

29 cm dedi boyuna

Baş popo popodan diz ve dizden topuga top 29 cm dedi normal dedi ki haftasına göre 39 cm olmalıydı
Normal diyorsa sıkıntı yoktur o zaman, ama insan ister istemez ortalamalara bakıp kıyaslama yapıyor, eskiden böyle ölçümler yokken daha iyiymiş sanırım, şimdi sürekli tetikteyiz
Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Amin

Merhaba arkadaşlar
30+4 olduk ve son günlerde sıkıntılarım arttı.Dediğiniz gibi karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bir kaç hafta sonrası beni korkutuyor.Ayrıca afedersiniz vajinada batma oluyor hatta bildiğiniz ağrıyor.Ben magnezyum içmiyorum.Doktorum henüz vermedi.
Kilomsa günden güne artıyor.Nasıl zayıflarım bilmiyorum.
Bir de sizlere sormak istediğim bir sorum var :)
Doğumdan sonra karnımızın toplanması için ne yapacağız?Korse giymeli miyiz? İnternette c-panty diye bir ürün gördüm ama sizlere de sormak istedim.

Kalçadan canım , birgün sağ , bir gün sol kalçadan , bügünde yaptık bitti Aşlaha şükÜr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…