- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.561
Normal dogumda sarmak diye bisey var ama sezeryanda hic bsy kullanilmaz dye biliyorum.ztn normal dogumda rahim kapandikca karin toplaniyomusMerhaba arkadaşlar
30+4 olduk ve son günlerde sıkıntılarım arttı.Dediğiniz gibi karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bir kaç hafta sonrası beni korkutuyor.Ayrıca afedersiniz vajinada batma oluyor hatta bildiğiniz ağrıyor.Ben magnezyum içmiyorum.Doktorum henüz vermedi.
Kilomsa günden güne artıyor.Nasıl zayıflarım bilmiyorum.
Bir de sizlere sormak istediğim bir sorum var :)
Doğumdan sonra karnımızın toplanması için ne yapacağız?Korse giymeli miyiz? İnternette c-panty diye bir ürün gördüm ama sizlere de sormak istedim.
Gül'e Gül'e kullansın Bebişin , bu modelde guzel görünüyor , 2. Ele cesaret edemiyorum , yakın akrabadan yada görerek dokunarak almak başka tabi , benim pek öyle bir imkanda yok , zaten hep söylerim tek çocuk aile bütçesine zarar, 2 çocuk zarardan kara dönüş , 3 çocuk direk karcnm ben kuzenimden aldım. oğlu 3 yaşında ve 2 yıl bile kullanamadı. pusete sığmamaya başlayınca (ana kucağına) direkt baston arabalara geçiyorsun dedi. Travel sistem arabaların birçoğu neticede ağır oluyor ve üst katlarda oturuyor bir de asansör yoksa indirip çıkarması tek başına çok zor oluyor her seferinde biriyle sışarı çıkacak değilsin, boşuna 2000 3000 tl verip alma ben sana benm arabayı vereyim dedi ve 500 TL ye aldım. ( Pierre Cardin ps 570 siyah) pusetin kumaşı hafif kirliydi elde yıkadık yep yeni oldu. Diğer parçasını zaten 1 kere bile kullanamamış . dediğim gibi çıkarıp indirmesi zormuş. Çelik gövde bir de, ağırmış. ben 1 merdiven inip çıktığım için kabul ettim. apartman içi de geniş olunca hiç eve taşımam zaten. Bi heves alıyorsun 2 yıl bile kullanamıyorsun dedi. Kuzenim 2.000 TLye almış. Maalesef travel sistem arabalar çok çok gzel ama kullananları dinleyip almak gerekiyor. benm aldığım da ağır ama 2. el o kdr çok para vermedim. en ufak bir çiziği bile yok.
Aşağıdaki linke bulunan model.
http://www.annelutfen.com/urun/pierre-cardin-ps-570-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah
Şimdiye kadar 6 kilo aldım cnmKızlar kaçar kilo aldınız?
canım braxton hicks kasılmaları diye adlanfırılıyor, zaten ilk gebeliğini geçirenlerde 5. ayın sonlarında 2. gebeliklerini geçirenlerde 5. ayın başlarında başlar , olması gereken bir şey bu, arttığı zaman sıkıntı verir. zaten magnezyum onu minumum a indiriyor
Braxton Hicks kontraksiyonlarını tetikleyebilen durumlar?
Nasıl baş edilebilir?
- Bebeğiniz ya da siz çok hareketli ve aktifseniz
- Birisi karnınıza sertçe dokunursa
- Mesaneniz çok dolu ise
- Cinsel ilişki sonrasında
- Uzun süre susuz kalmışsanız
Braxton Hicks kasılmaları genelde zararsız ve ağrısız kasılmalardır ancak yine de bu durum sizi rahatsız ediyorsa önüne geçmek için bazı basit öneriler işe yarayabilir.
Bu bast önlemler ile kasılmlar geçmiyor, sıklığı, şiddeti ve yarattığı rahatsılık giderek artıyorsa mutlaka zaman kaybetmeden doktorunuza haber verin.
- Pozisyon değiştirin. Eğer uzun süredir ayakta ve dolaşıyorsanız uzanın ya da eğer kasılmalar siz oturur ya da uzanırken başlamışsa kısa bir yürüyüşe çıkın.
- Ilık bir duş yapın
- 4-5 bardak su için. Eğerkasılmaları başlatan durum dehidratasyon ise su içmek çok işe yarayacaktır.
O nasıl oluyor yahu. Boy ve başlangıç kilon kaç. Şimdi kacsin. Valla bravo. 17 kilo ile ben nerelere gidemmmmmŞimdiye kadar 6 kilo aldım cnm
O nasıl oluyor yahu. Boy ve başlangıç kilon kaç. Şimdi kacsin. Valla bravo. 17 kilo ile ben nerelere gidemmmmm
Ben 7,5 kilo aldım. Diyete uymasaydım daha farklı olurdu tabii. Gebelik diyabetinin olumlu tarafı diyip eyliyorum kendimi :)Kızlar kaçar kilo aldınız?
Hımm bak şimdi olducnm 64 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum boy 165 cm
10 kilo normal cnm çok değil bundan sonrası önemli tabiÇok iyi kızlar maşallah, ben 10 aldım 73 oldum
Adet fiyatlari 75 krs ve 2 lira arasi degisiyor annelerAnneler merhabalar.. Bebek sekeri yaptirdiniz mi uygun fiyata bebek sekeri yapiyorum ilgilenirseniz ozelden görüşelimEki Görüntüle 1814660 Eki Görüntüle 1814661 Eki Görüntüle 1814666 Eki Görüntüle 1814667
İki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.Merhaba arkadaşlar
30+4 olduk ve son günlerde sıkıntılarım arttı.Dediğiniz gibi karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bir kaç hafta sonrası beni korkutuyor.Ayrıca afedersiniz vajinada batma oluyor hatta bildiğiniz ağrıyor.Ben magnezyum içmiyorum.Doktorum henüz vermedi.
Kilomsa günden güne artıyor.Nasıl zayıflarım bilmiyorum.
Bir de sizlere sormak istediğim bir sorum var :)
Doğumdan sonra karnımızın toplanması için ne yapacağız?Korse giymeli miyiz? İnternette c-panty diye bir ürün gördüm ama sizlere de sormak istedim.
İkisinde de takılıyor karın korsesi canım. Sezaryon sonrası da takılıyor hatta dikişleri acımıyormuş daha rahat ettiklerini söyleyenler var...Normal dogumda sarmak diye bisey var ama sezeryanda hic bsy kullanilmaz dye biliyorum.ztn normal dogumda rahim kapandikca karin toplaniyomus
Vajinada batma varsa mtlaka doktoruna syle bn bu sebepten suan rahim agzi yetmezligini ogrendim
Ben 50 ile basladim suanda 57 kiloyum. Boyumda 1.63Kızlar kaçar kilo aldınız?
Aynı ürünü haftasonu bende inceledim ebebek te baya da hoşuma gitti aslında ama işte kaliteli bi marka mi hiç bir fikrim yokHaftavta sonu " joie literal 3 tekerlekli" bebek arabasını inceledim,fena değildi, alan var mı bu markadan, fiyatı da pek çok arabaya göre uygun
65 le başladım 74 kilo oldum , 5 aydır yatıyorum... Son 2 aya kAdar diyet gidiyordum ama artık saldımKızlar kaçar kilo aldınız?
KizlRar bu korse bildiğimiz korse mi özellikli bişey felan miİki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.
Ben ilk doğumumd ahiç göbeğim kalmadı diye takmadım ama hata etmişim. Beyonce shakira bile çift korse giydik demişlerdi:))) ödem yaptı vüxudum ve kilo aldıkça çabucak yerleşti göneğime bormalde göbeğim hiç yoktu bu sefer iki korse aldım sıkıntıya gelemesem de giymeyi denicdm inş..
İkisinde de takılıyor karın korsesi canım. Sezaryon sonrası da takılıyor hatta dikişleri acımıyormuş daha rahat ettiklerini söyleyenler var...
KizlRar bu korse bildiğimiz korse mi özellikli bişey felan miİki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.
Ben ilk doğumumd ahiç göbeğim kalmadı diye takmadım ama hata etmişim. Beyonce shakira bile çift korse giydik demişlerdi:))) ödem yaptı vüxudum ve kilo aldıkça çabucak yerleşti göneğime bormalde göbeğim hiç yoktu bu sefer iki korse aldım sıkıntıya gelemesem de giymeyi denicdm inş..
İkisinde de takılıyor karın korsesi canım. Sezaryon sonrası da takılıyor hatta dikişleri acımıyormuş daha rahat ettiklerini söyleyenler var...
Progestana başlatabilir doktoruna söyle hemen magnezyum yetersi gelio demekkiKasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?
Merhaba,kızlar günaydın, aranızda dışarıdan omega takviyesi alanlar varsa hangisini kullanıyor söyleyebilir mi, bu aralar balığı düzenli tüketemiyorum dışarıdan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?