2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Normal dogumda sarmak diye bisey var ama sezeryanda hic bsy kullanilmaz dye biliyorum.ztn normal dogumda rahim kapandikca karin toplaniyomus
Vajinada batma varsa mtlaka doktoruna syle bn bu sebepten suan rahim agzi yetmezligini ogrendim

Gül'e Gül'e kullansın Bebişin , bu modelde guzel görünüyor , 2. Ele cesaret edemiyorum , yakın akrabadan yada görerek dokunarak almak başka tabi , benim pek öyle bir imkanda yok , zaten hep söylerim tek çocuk aile bütçesine zarar, 2 çocuk zarardan kara dönüş , 3 çocuk direk kar bazı arkadaşlar çok güzel kampanyalar yakalamışlar neredeyse yarı fiyatından daha uygun hale gelmiş , bugun eşim Afyon'un diğer 2 bebek mağazasında gezdi hiçbirşey beğenememiş , heralde bize Ankara yada İzmir yolu bebek doğduktan sonra göründü :))) zaten böyle şeyleri bakıp almak Lazım , bizim sülalede en büyük ablam sonra ben geliyorum, ablam zaten yeğenimin hiç kullanamadığı etiketi dahi sökülmemiş kıyafetleri yolladı, ana kucağını ve Hamağı yolladı :)) daha 1 Yaşında arabayı isteyemedim

Sağol canım tesekkur ederim bilgiler için. Doktoruma gidince bilgi vericem. Sık olmuyor Allahtan günde 5 den az sanırım.

İki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.
Ben ilk doğumumd ahiç göbeğim kalmadı diye takmadım ama hata etmişim. Beyonce shakira bile çift korse giydik demişlerdi:))) ödem yaptı vüxudum ve kilo aldıkça çabucak yerleşti göneğime bormalde göbeğim hiç yoktu bu sefer iki korse aldım sıkıntıya gelemesem de giymeyi denicdm inş..

Normal dogumda sarmak diye bisey var ama sezeryanda hic bsy kullanilmaz dye biliyorum.ztn normal dogumda rahim kapandikca karin toplaniyomus
Vajinada batma varsa mtlaka doktoruna syle bn bu sebepten suan rahim agzi yetmezligini ogrendim
İkisinde de takılıyor karın korsesi canım. Sezaryon sonrası da takılıyor hatta dikişleri acımıyormuş daha rahat ettiklerini söyleyenler var...

Kızlar kaçar kilo aldınız?
Ben 50 ile basladim suanda 57 kiloyum. Boyumda 1.63
Ama istahim hic acilmadi hatta bazen kapandi denebilir mecburiyetten yedigim oldu yani.. İstahi acik olan arkadaslar hic caninizi sıkmayin bence cunku yemen lazim bebegin icin ama hic istemiyosun zor oluyo oda

KizlRar bu korse bildiğimiz korse mi özellikli bişey felan mi

KizlRar bu korse bildiğimiz korse mi özellikli bişey felan mi

Kasılma var diye magnezyuma başlamıştım. Dün akşamdan beri 10u geçti kasılmam sanırım. Bende ters etki yaptı galiba :/ doktor devam ederse iki tane iç demişti. İçeyim mi iki tane içen var mı?
Progestana başlatabilir doktoruna söyle hemen magnezyum yetersi gelio demekki

kızlar günaydın, aranızda dışarıdan omega takviyesi alanlar varsa hangisini kullanıyor söyleyebilir mi, bu aralar balığı düzenli tüketemiyorum dışarıdan alıcam
Merhaba,

Benim de doktorum imom verdi ve gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Son trimasterla da osteocare'le birlikte dönüşümlü kullanıyorum. Imomda yalnızca omega değil birçok vitamin ve demir dahil diğer takviyeler de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…