2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ahh beybiler 3 aylık gebeliğimden beri bu nasırla ugraşıyorum bebek oldgu in doğru düzgün ilaç veremediler bugün doktr aldıralım ameliyatla dedi..
Basamıyorum topallıyorum

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86
Baş popo popodan diz ve dizden topuga top 29 cm dedi normal dedi ki haftasına göre 39 cm olmalıydı
Canım boy öyle ölçülmez ki. Femur uzunluğu ölçülüyor oradan hesaplanıyor. Senin doktorun bana çok garip geldi. Madem 10 cm kısa o zaman bunun sebebini bulmalı. 10 cm kısa diyip seni evine gönderemez. Bu 6-7 hafta geriden geliyor demek. Bence mutlaka doktorunu değiştirmelisin ve bir perinatoloji uzmanına git canım.

Selam,

Biz geçtiğimiz haftasonu aldık arabamızı. Uzuun süredir araştırmaktan dert olmuştu artık bana. Aslında concord neoyu 2200 civarı fiyatından dolayı düşünmüyordum ama 1500'e indiğini görünce aldık. Mamas papas düşünüyodum ama ikisinin sürüşünü kıyaslayınca Concord Neo'ya karar verdik. Süspansiyonu mükemmel, sürüş çok çok rahat. Tek kusuru kapatınca biraz ağır ama onu da eşim koyacak arabaya zaten. Sürekli merdiven çıkma durumunuz yoksa bence yorumları da okuyunca kesin alınabilecek en iyi arabalardan biri. Gerisini inşallah bebiş gelince kullanıp göreceğiz. Alman markası öncelikle.. Bu arada e-bebekte 150 tl'ye 50 tl concord neo için geçerli değil maalesef

Mesela ben,sezeryanli olaraktan korse olunca daha rahat oturup kalkiyordum.inş. takabilirim yine

Bende de batma oldu dün bi kaç defa rahim büyürken olur diyorlar sorucam doktora kontrolü bekliyorum bakalım umarım önemli bişey değildir

Normal dogumda sarmak diye bisey var ama sezeryanda hic bsy kullanilmaz dye biliyorum.ztn normal dogumda rahim kapandikca karin toplaniyomus
Vajinada batma varsa mtlaka doktoruna syle bn bu sebepten suan rahim agzi yetmezligini ogrendim
Canim batma nasıldı sende benim dün oldu bi kaç kez başlarda da olmuştu o zaman doktor rahim büyüyor demişti daha bunu da sormadım doktora senin sürekli mi oluyodu uzun mu sürüyordu

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bn hep sezeryan sonrasi takilmaz dye blirm ama demekki o duruma ozel de var :) ablam hic bsy takmadi ama bsyide kalmadi sezeryanliydi gobek olayi bnce dogumdan once olanda gene klair olmyanda kalmaz

Canim batma nasıldı sende benim dün oldu bi kaç kez başlarda da olmuştu o zaman doktor rahim büyüyor demişti daha bunu da sormadım doktora senin sürekli mi oluyodu uzun mu sürüyordu
Ara ara oluyodu gun icinde belki 4 belki 5 di ama bn geceleri tuvalete kalkinca bacagimi basamiyodum ic vacaklarm yaniyodu

Haftavta sonu " joie literal 3 tekerlekli" bebek arabasını inceledim,fena değildi, alan var mı bu markadan, fiyatı da pek çok arabaya göre uygun
cnm 3 tekerlekli arabaların kullanımı zamanla zorlaşıyor. Eltim almıştı kızı için. kullandıkça tekerlekler yetmemeye başlıyor. bebek büyüdükçe.

bnm annem ikiz doğurdu. benim ikizim var yani. Sezeryan ile doğum yaptı ve gece gündüz 40ı çıkana kadar takmış. 40ı çıkınca geceleri takmamaya başlamış ve annem çok fit bir kadın. yani korsenin faydaları olmuş muhakkak. bana da takacaksın normal veya sezeryan olsa bile dedi. bana bir tane korse almış bile. Çok sıkıntıya gelemeyen bayanlarda ilk zamanlarda göbek bölgesine bir ağırlık koyup baş örtüsü ile bağlayabilir ayrıca. o da çözüm veriyor. arkadaşım öyle yaptı. ama önemli olan dayanmak. ay acıyo çıkarıyım sonra takarım dersek sonu hiç iyi değil, örnek eltim :) 5 yaşında kızı var kocaman hamile göbeği duruyo ki zayıf olmasına rağmen mıngıl mıngıl sarkıyo. kayın validem ona yurt dışından korse aldı 1 hafta bile takamadı. dayanamıyorum dedi sürekli. Şimdi çok pişman.

Pusetiyle beraber 1500 e mi aldınız ? Tek araba mi

Ahh beybiler 3 aylık gebeliğimden beri bu nasırla ugraşıyorum bebek oldgu in doğru düzgün ilaç veremediler bugün doktr aldıralım ameliyatla dedi..
Basamıyorum topallıyorum
Bir adamın youtube da sarımsaklı nasır tedavisi videosunu izlemiştim. Bulabilir misin acaba, yabancıydı ama. Bulamazsan ingilizce arat canım. Böyle kalıp gibi çıkıyordu

Korse olayını doktora sordum farketmez ama gerekli değil dedi. Ben yine de salı pazarından kaliteli kilot gibi giyilenlerden aldım. Mecburi sezeryan olduğu için bir beden küçük almadım. Normalde korse küçük alınıyor ya. Çok da sıkmasın ama lömbür lömbür de göbeğim oynamasın istedim :)

kızlaaarrr slm. yorgun günlerin sonunda tezimi jüri üyelerine kargoladım vee dün itibarı ile doğum iznim başladı. sabah raporumu verdiğim gibi arkama bakmadan uzaklaştım akşam uçağı ile İstanbul a geldim. Eşim gelip aldı, Çorlu da evimdeyim şuan. Allah ım bu ne büyük saadet.

geriye bi sunum hazırlayıp tezimi sunmak ve evrak işlerini halledip trabzondan da bağımı koparmak kaldı.
yarın bi arkadaşa kahvaltıya davetliyiz, sonrada bana sunumumda giymek üzere birşeyler bir de kızıma cicişlerini almaya gitceezz.

bu süreçte hem gündüz hasta bakıp, akşamları da tezle uğraşınca çok okuyamadım okuduklarıma da cevap yazamadan çıktım.
newmoon142 hayırlı olsun bebeği. yelser in bebeğininde durumu iyi sanırım. rahatsız olan kızlar geçmiş olsun hepinize, zeyzey3428 ve diğer kızlar dayanın azcık daha hadi sıkıntılı zamanlar bitmek üzere inş.
Hepinizi öpüyorum

Bn hic bsy takmayi dusunmuyorum ya dusunsene orayi zorluyosun icerde yara var koca bi kesik kac kat ve bn orayi sikistirirsam yanlis bisey olabilir ya kafamda kuruyorum tabiki bunlari bn biraz panik atagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…