- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.581
Canım boy öyle ölçülmez ki. Femur uzunluğu ölçülüyor oradan hesaplanıyor. Senin doktorun bana çok garip geldi. Madem 10 cm kısa o zaman bunun sebebini bulmalı. 10 cm kısa diyip seni evine gönderemez. Bu 6-7 hafta geriden geliyor demek. Bence mutlaka doktorunu değiştirmelisin ve bir perinatoloji uzmanına git canım.Baş popo popodan diz ve dizden topuga top 29 cm dedi normal dedi ki haftasına göre 39 cm olmalıydı
Selam,kızlaaar concord neo alan var mı şu an e bebekte indirimde, 1499 liraya düşmüş 2199 dan. ama oto koltuğu dahil değil. oto koltuğu da 1199. her 150 tl ye 50 tl hediye çeki kampanyası da var. onla beraber 850 tl de hediye çeki vermiş olacak. ona da anne yanı yatağı alayım diyorum. nasıl sizce?
Mesela ben,sezeryanli olaraktan korse olunca daha rahat oturup kalkiyordum.inş. takabilirim yineİki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.
Ben ilk doğumumd ahiç göbeğim kalmadı diye takmadım ama hata etmişim. Beyonce shakira bile çift korse giydik demişlerdi:))) ödem yaptı vüxudum ve kilo aldıkça çabucak yerleşti göneğime bormalde göbeğim hiç yoktu bu sefer iki korse aldım sıkıntıya gelemesem de giymeyi denicdm inş..
İkisinde de takılıyor karın korsesi canım. Sezaryon sonrası da takılıyor hatta dikişleri acımıyormuş daha rahat ettiklerini söyleyenler var...
Bende de batma oldu dün bi kaç defa rahim büyürken olur diyorlar sorucam doktora kontrolü bekliyorum bakalım umarım önemli bişey değildirMerhaba arkadaşlar
30+4 olduk ve son günlerde sıkıntılarım arttı.Dediğiniz gibi karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bir kaç hafta sonrası beni korkutuyor.Ayrıca afedersiniz vajinada batma oluyor hatta bildiğiniz ağrıyor.Ben magnezyum içmiyorum.Doktorum henüz vermedi.
Kilomsa günden güne artıyor.Nasıl zayıflarım bilmiyorum.
Bir de sizlere sormak istediğim bir sorum var :)
Doğumdan sonra karnımızın toplanması için ne yapacağız?Korse giymeli miyiz? İnternette c-panty diye bir ürün gördüm ama sizlere de sormak istedim.
Canim batma nasıldı sende benim dün oldu bi kaç kez başlarda da olmuştu o zaman doktor rahim büyüyor demişti daha bunu da sormadım doktora senin sürekli mi oluyodu uzun mu sürüyorduNormal dogumda sarmak diye bisey var ama sezeryanda hic bsy kullanilmaz dye biliyorum.ztn normal dogumda rahim kapandikca karin toplaniyomus
Vajinada batma varsa mtlaka doktoruna syle bn bu sebepten suan rahim agzi yetmezligini ogrendim
Kalçadan canım , birgün sağ , bir gün sol kalçadan , bügünde yaptık bitti Aşlaha şükÜr:))
Bn hep sezeryan sonrasi takilmaz dye blirm ama demekki o duruma ozel de var :) ablam hic bsy takmadi ama bsyide kalmadi sezeryanliydi gobek olayi bnce dogumdan once olanda gene klair olmyanda kalmazİki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.
Ben ilk doğumumd ahiç göbeğim kalmadı diye takmadım ama hata etmişim. Beyonce shakira bile çift korse giydik demişlerdi:))) ödem yaptı vüxudum ve kilo aldıkça çabucak yerleşti göneğime bormalde göbeğim hiç yoktu bu sefer iki korse aldım sıkıntıya gelemesem de giymeyi denicdm inş..
İkisinde de takılıyor karın korsesi canım. Sezaryon sonrası da takılıyor hatta dikişleri acımıyormuş daha rahat ettiklerini söyleyenler var...
Ara ara oluyodu gun icinde belki 4 belki 5 di ama bn geceleri tuvalete kalkinca bacagimi basamiyodum ic vacaklarm yaniyoduCanim batma nasıldı sende benim dün oldu bi kaç kez başlarda da olmuştu o zaman doktor rahim büyüyor demişti daha bunu da sormadım doktora senin sürekli mi oluyodu uzun mu sürüyordu
Tamam canım Sağol ben de bi sorayım bakalımAra ara oluyodu gun icinde belki 4 belki 5 di ama bn geceleri tuvalete kalkinca bacagimi basamiyodum ic vacaklarm yaniyodu
cnm 3 tekerlekli arabaların kullanımı zamanla zorlaşıyor. Eltim almıştı kızı için. kullandıkça tekerlekler yetmemeye başlıyor. bebek büyüdükçe.Haftavta sonu " joie literal 3 tekerlekli" bebek arabasını inceledim,fena değildi, alan var mı bu markadan, fiyatı da pek çok arabaya göre uygun
bnm annem ikiz doğurdu. benim ikizim var yani. Sezeryan ile doğum yaptı ve gece gündüz 40ı çıkana kadar takmış. 40ı çıkınca geceleri takmamaya başlamış ve annem çok fit bir kadın. yani korsenin faydaları olmuş muhakkak. bana da takacaksın normal veya sezeryan olsa bile dedi. bana bir tane korse almış bile. Çok sıkıntıya gelemeyen bayanlarda ilk zamanlarda göbek bölgesine bir ağırlık koyup baş örtüsü ile bağlayabilir ayrıca. o da çözüm veriyor. arkadaşım öyle yaptı. ama önemli olan dayanmak. ay acıyo çıkarıyım sonra takarım dersek sonu hiç iyi değil, örnek eltim :) 5 yaşında kızı var kocaman hamile göbeği duruyo ki zayıf olmasına rağmen mıngıl mıngıl sarkıyo. kayın validem ona yurt dışından korse aldı 1 hafta bile takamadı. dayanamıyorum dedi sürekli. Şimdi çok pişman.İki doğum çeşidinden sonra da karın korsesi veriyorlar. Mutlaka rakılmalı bence.
Bu gerginlik bende de oluyor aradaCanım bazı günler benim de öyle oluyor. Bugün de öyle mesela. Derim yırtılacak sanıyorum resmen. Ben çok ayakta durursam yorulursam oluyor.
Pusetiyle beraber 1500 e mi aldınız ? Tek araba miSelam,
Biz geçtiğimiz haftasonu aldık arabamızı. Uzuun süredir araştırmaktan dert olmuştu artık bana. Aslında concord neoyu 2200 civarı fiyatından dolayı düşünmüyordum ama 1500'e indiğini görünce aldık. Mamas papas düşünüyodum ama ikisinin sürüşünü kıyaslayınca Concord Neo'ya karar verdik. Süspansiyonu mükemmel, sürüş çok çok rahat. Tek kusuru kapatınca biraz ağır ama onu da eşim koyacak arabaya zaten. Sürekli merdiven çıkma durumunuz yoksa bence yorumları da okuyunca kesin alınabilecek en iyi arabalardan biri. Gerisini inşallah bebiş gelince kullanıp göreceğiz. Alman markası öncelikle.. Bu arada e-bebekte 150 tl'ye 50 tl concord neo için geçerli değil maalesef
Bir adamın youtube da sarımsaklı nasır tedavisi videosunu izlemiştim. Bulabilir misin acaba, yabancıydı ama. Bulamazsan ingilizce arat canım. Böyle kalıp gibi çıkıyorduAhh beybiler 3 aylık gebeliğimden beri bu nasırla ugraşıyorum bebek oldgu in doğru düzgün ilaç veremediler bugün doktr aldıralım ameliyatla dedi..
Basamıyorum topallıyorum
Bn hic bsy takmayi dusunmuyorum ya dusunsene orayi zorluyosun icerde yara var koca bi kesik kac kat ve bn orayi sikistirirsam yanlis bisey olabilir ya kafamda kuruyorum tabiki bunlari bn biraz panik atagim :)Korse olayını doktora sordum farketmez ama gerekli değil dedi. Ben yine de salı pazarından kaliteli kilot gibi giyilenlerden aldım. Mecburi sezeryan olduğu için bir beden küçük almadım. Normalde korse küçük alınıyor ya. Çok da sıkmasın ama lömbür lömbür de göbeğim oynamasın istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?