2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bn hic bsy takmayi dusunmuyorum ya dusunsene orayi zorluyosun icerde yara var koca bi kesik kac kat ve bn orayi sikistirirsam yanlis bisey olabilir ya kafamda kuruyorum tabiki bunlari bn biraz panik atagim :)
Zaten ilk 1 hafta takamam ben de. Sonrasında takarım diyorum. Pamuklu kilodun üstüne, çok sıkı olmamak kaydıyla tabii. Takan sezeryanlı arkadaşlarım var çok rahat etmişler oturup kalkarken, öksürürken. Yoksa elin hep karnında dediler. O nedenle aldım, bakalım nasıl olacak :)

Bn hic bsy takmayi dusunmuyorum ya dusunsene orayi zorluyosun icerde yara var koca bi kesik kac kat ve bn orayi sikistirirsam yanlis bisey olabilir ya kafamda kuruyorum tabiki bunlari bn biraz panik atagim :)
Ben korse takmam gerektiğini düşünüyorum ama annem eşim falan takamazsın diyorlar. Bilemiyorum ki neyle karşılaşacağız

ben 57 kilo ile başladım şuan 70 kiloyum.13 kilo aldım daha da 8 haftam var.tahminim 18 kilo ile bitiririm gibime geliyor.sonra nasıl vericem bu kiloları kara kara düşünüyorum (

bu arada ben de en az 12 kilo aldım 54.4 le hamile kaldım. şu an aç karnına 66.4 üm. tokken tabi biraz artıyor. boyumda 1.55 falan

benim boy da 1.67.karnım çok şişmedi yani bebekten başka fazlalık yok ama bütün kiloları basenden aldım maalesef (

Sezaryan olunca korse takmak daha iyi oluyor zaten, ben sıkıntıy gelemedim acısı falan yok ama ben de pişmanım bu sefer hastane çanfama koyduğjm ilk şey korse oldu takacağım allah nasip ederse:))

Evet korse mevzusu var değil mi ama o yaz sıcağında o korse nasıl giyilecek. Hem benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Sezaryenlilerde Sezaryenlilerde giyebiliyor mu? İlk doğumda giymemiştim ilk olmasının acemiliği işte

Sıcakta nasi durucaz kızlar o sıkı korse ile. Ben izmirdeki malum izmir sıcaktan yanar.
Sıcakta nasi durucaz kızlar o sıkı korse ile. Ben izmirdeki malum izmir sıcaktan yanar.

Valla canım geçen dene ocakta doğurdum gene ateşler bastı takamadım ama sıfır göbekli biriydim pişman oldum bundan sonra takıcam.. Yoksa löp löp yağ kalıyor ((

Evet normal doğumlular kendi rızasıyla toparlanmak için giyiyor.
Sezaryanlılara doktor öneriyor dikiçleri tutması için ve hareket ederken dikişler acımıyormu sıkı tuttuğu için.. Yani sezaryanlıların gitmesi hem sağlık hem estetik açıdan iki kere iyi oluyor diyorlar..

Doğum sezwryan olursa HK77 çok güzel açıklamış giymek daha doğru oluyor, saha rahat ediyor anne sağlık açısında da doktotlar tavaiye ediyor zagrn..

Kızlar korseyi ne için takmak istiyorsunuz çatlak için mi? Ben çatlak kremi kullanıyorum mustela çatlak önleyici krem.Çok şükür şuana kadar henüz hiç çatlağım oluşmadı.İnşallah da oluşmaz.Yanlız kremi doğumdan sonra 3 ay boyunca kullanmaya devam etmek gerekiyormuş çatlak oluşmaması için

Bugün Sağlık ocağında kontrolüm vardı
Catlamamissin dedi, b3nde dedim ki krem sürüyorum. Ne surersen sur catlayacagin varsa catlarsin dedi.krem sadece yumuşatır dedi

Giyilebilir değil de cırt cirtli olanlar daha kullanışlı sezeryan sonrası. Giymek zor olur çünkü.

Benim doktor bi hafta sonra dikiş yerime bakmak için çağırmıştı o zaman dedi 2 ay korse tak diye.nasıl bi korse dedim.hiç önemi yok,eskiler çabut (bez) baglarmis dedi.ben de 1 ay takabildim iyi ki takmisim.bi sure sonra cırt cırt bol gelmeye başladı. Eşim terziye götürüp darlastirdi.(cırt cırt diktirdi)
Ne şekilde olursa olsun dogum doktora sorarak takilmali bence

Yok canım doğum sonrasıntoparlanmak için diyoruz. Brn de mustela kullanıyorum sma çatlaıdm bu yapıyla alakalı benim vüxudum öok müsait gerçi düzebli de kullanamadım... Kaşındıkça sürdüm :)

Bugün Sağlık ocağında kontrolüm vardı
Catlamamissin dedi, b3nde dedim ki krem sürüyorum. Ne surersen sur catlayacagin varsa catlarsin dedi.krem sadece yumuşatır dedi
Kesinlikel katılıyorum..

Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı bebek 2 hafta önden gidiyor hiç hoşuma gitmedi bu durum doktor normal dedi ama ben doğru düzgün beslenmiyorum bile buara. nası büyüdü anlamadım aceba bende gizli şeker felan olabilir mi ya. Bide bu haftaki hasta halim endişelendirdi doktoru bi sürü tahlil istedi sağ kaburga taraflari ndaki ağrı felan normal olmayabilirmis. Yüzünü göstermedi gene sipa bi dogsun o yüzü isiracam Bi güzel

Valla canım geçen dene ocakta doğurdum gene ateşler bastı takamadım ama sıfır göbekli biriydim pişman oldum bundan sonra takıcam.. Yoksa löp löp yağ kalıyor ((
Senin de ikinci bebiş değil mi. İkinci de daha çok göbek kalıyor diyorlar. Özellikle evde klimalı karşısında takarız artik. El mahkum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…