2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben ilk Dogumumda tam tersini duymuştum. O yüzden takmamıştım ama bu sefer takicam. Canım hangi model almalıyız kimi külotlu oluyor. Kimisi yalnız beli sarıyor. Hangisi iyi olur acaba bilgin var mi?

kilosu boyu falan nasıl çıktı söyledi mi ? bana da bir hafta önde demişti dr fakat söylemiş olduğu boy kilo benim haftamla aynı oranda gidiyordu. Demek sende benim gibi bekleyip bekleyip muayene günü yüzünü göremedin ben çok gıcık olmuştum bi daha ki muayeneye kadar nasıl zaman geçicek de görücem diye yine başladım gün saymaya :)

Canim zaten bundan sonra 2 haftaya bir kontrol var. Ben artık yüzünü görmekten umudu kestim. Her yerini comert ce gösteren yüzünü saklayan bi sipa benimki. Bi tek yanımızda teyzesi olunca az biraz yandan tadımlik gösteriyor yüzünü. Boyu haftasında görünüyor ama kilosu fazla geldi bide baya iri bi bebek ayakları bile büyük dedi. Senin kinin ölçümleri nasil

Pusetiyle beraber 1500 e mi aldınız ? Tek araba mi

Araba 1500 Tl. Anakucağı ayrıca satılıyor ama concord neonun kendi anakucağı yanlış hatırlamıyorsam 600 Tl. Onun yerine uyumlu diğer marka anakucakları var daha ucuz. Orneğin joie uyumluymuş ve arkadaşım verecek bize de..

Senin de ikinci bebiş değil mi. İkinci de daha çok göbek kalıyor diyorlar. Özellikle evde klimalı karşısında takarız artik. El mahkum canım.
Evet canım ikinci olacak allah nasip ederse ama inş göbek nöbek kalmaz ilkindeki hatalara düşmicem inşşş:))

Ben ilk Dogumumda tam tersini duymuştum. O yüzden takmamıştım ama bu sefer takicam. Canım hangi model almalıyız kimi külotlu oluyor. Kimisi yalnız beli sarıyor. Hangisi iyi olur acaba bilgin var mi?
Yine doktoruna sorarsın canım ama sezaryanlılara veriyorlar dikişleri tıtsun diye.
Yalnız beli saran cırtcırtlı ya da agraflı modelleri öneriyorlar böylede külotlı model olmadığı için giyerken kollarınla çekip zorlanmıyorsun. Biri beline sarar oldu da bitti maşallah..

Ben külotlı model aldım ama bormal doğum olur diye bir kere giyip çıkartmyyım diye:))

geçen hafta cumartesi gittim ben boy 42 cm kilo 1861 di..doğru düzgün beslenmiyorum bende...et balık yumurta da yemem :) dr beni 3 haftada bir muayene edio şimdi 30 nisanda gidicem nst başlicaz dedi

Sezaryan olunca korse takmak daha iyi oluyor zaten, ben sıkıntıy gelemedim acısı falan yok ama ben de pişmanım bu sefer hastane çanfama koyduğjm ilk şey korse oldu takacağım allah nasip ederse:))
Korse konusunu ben de merak ediyodum..nasıl bi korse alınıyo canım yani bi adı var mı marka filan?

Sağol canım. Benim korseler konusunda hiç bilgim yoktu iyi oldu

kızlar ya benim doktor 30.haftamda olmama rağmen (son kontrolümde) 34.hafta gelicen dedi. bende şaşırdım.2haftada bire düşmüyomuydu kontroller?

geçen hafta cumartesi gittim ben boy 42 cm kilo 1861 di..doğru düzgün beslenmiyorum bende...et balık yumurta da yemem :) dr beni 3 haftada bir muayene edio şimdi 30 nisanda gidicem nst başlicaz dedi
Ben balık yemiyorum da yumurta her sabah. Ette tüketiyorum.annem le konuştum da sen hep bebeğe faydali şeyler yiyosun normal bebeğin büyümesi dedi içim rahatladi. Bende nst bakmadı. Rahim ağzı geyet uzun ve kapalı dedi. Benim oglusum 2150 gram olmuş teyzesi boyu da 44 cm gibi. Bende gizli şeker yoksa ki ben şeker yüklemesi yaptirmadim iri bi bebek olcak galiba. Buarada sen hangi şehirdesin canım

Sezaryan olunca korse takmak daha iyi oluyor zaten, ben sıkıntıy gelemedim acısı falan yok ama ben de pişmanım bu sefer hastane çanfama koyduğjm ilk şey korse oldu takacağım allah nasip ederse:))
Yan komşu ocak ayında doğum yaptı. sezeryan ile. sağından soluna dönerken için sallanıyo tüm organların bir yana kayıyor dedi ve doktoru 1 hafta sonra korse takmalısın demiş. veya karnına kum torbası bağlaki organların bir tafa kaymasın demiş. tabiki çok çok sıkı küçük beden alıp takmamamız gerekiyor. ben de azimliyim takacağum :):)

Aabak o dgru sonucta gerilmeyide onluyo ama ne bilim ben sikilmaya gelen biri degilim hic hamile kaldigindan beri karnimin ustune atletim siksin cikartip atiyrm onu ustumden sutyen bile takmiyorum bi disari cikarken

Dün doktor bana 3 hafta sonraya randevu verdi. 2 haftada bir gitmemiz gerekmiyor mu artık. Bi de benim riskli gebelik. Plasenta previa. Gerçi iki tane doktora gidiyorum

Doğum sezwryan olursa @HK77 çok güzel açıklamış giymek daha doğru oluyor, saha rahat ediyor anne sağlık açısında da doktotlar tavaiye ediyor zagrn..
Ben hic sezeryanda korse takani duymadim hatta hep takilmaz denildigini blirm ama bnm bldigim halk agzinda dolanan dedigin gbi olablr hatta belki korumak icin daha iyidirdediginiz gbi ama bn cok skilgan biriyim corap giymek istemeyen biriyim

Cnm bnmde bebek iki hafta onde ama sekerim ckmadi. Tedrgin olma bsy olsa dktr syler
Bide bnm doktorimda sag kaburgan agrirsa bildir bana onemli orasi demisti bi hfta agrim basladi yrn kntrl var soylicem

Hep halk arasnda bn farkli duymustm bunu blmek iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…