- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.621
Ben ilk Dogumumda tam tersini duymuştum. O yüzden takmamıştım ama bu sefer takicam. Canım hangi model almalıyız kimi külotlu oluyor. Kimisi yalnız beli sarıyor. Hangisi iyi olur acaba bilgin var mi?Evet normal doğumlular kendi rızasıyla toparlanmak için giyiyor.
Sezaryanlılara doktor öneriyor dikiçleri tutması için ve hareket ederken dikişler acımıyormu sıkı tuttuğu için.. Yani sezaryanlıların gitmesi hem sağlık hem estetik açıdan iki kere iyi oluyor diyorlar..
kilosu boyu falan nasıl çıktı söyledi mi ? bana da bir hafta önde demişti dr fakat söylemiş olduğu boy kilo benim haftamla aynı oranda gidiyordu. Demek sende benim gibi bekleyip bekleyip muayene günü yüzünü göremedin ben çok gıcık olmuştum bi daha ki muayeneye kadar nasıl zaman geçicek de görücem diye yine başladım gün saymaya :)Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı bebek 2 hafta önden gidiyor hiç hoşuma gitmedi bu durumdoktor normal dedi ama ben doğru düzgün beslenmiyorum bile buara. nası büyüdü anlamadım aceba bende gizli şeker felan olabilir mi ya. Bide bu haftaki hasta halim endişelendirdi doktoru bi sürü tahlil istedi sağ kaburga taraflari ndaki ağrı felan normal olmayabilirmis. Yüzünü göstermedi gene sipa bi dogsun o yüzü isiracam Bi güzel
Canim zaten bundan sonra 2 haftaya bir kontrol var. Ben artık yüzünü görmekten umudu kestim. Her yerini comert ce gösteren yüzünü saklayan bi sipa benimki. Bi tek yanımızda teyzesi olunca az biraz yandan tadımlik gösteriyor yüzünü. Boyu haftasında görünüyor ama kilosu fazla geldi bide baya iri bi bebek ayakları bile büyük dedi. Senin kinin ölçümleri nasilkilosu boyu falan nasıl çıktı söyledi mi ? bana da bir hafta önde demişti dr fakat söylemiş olduğu boy kilo benim haftamla aynı oranda gidiyordu. Demek sende benim gibi bekleyip bekleyip muayene günü yüzünü göremedin ben çok gıcık olmuştum bi daha ki muayeneye kadar nasıl zaman geçicek de görücem diye yine başladım gün saymaya :)
Pusetiyle beraber 1500 e mi aldınız ? Tek araba mi
Evet canım ikinci olacak allah nasip ederse ama inş göbek nöbek kalmaz ilkindeki hatalara düşmicem inşşş:))Senin de ikinci bebiş değil mi. İkinci de daha çok göbek kalıyor diyorlar. Özellikle evde klimalı karşısında takarız artik. El mahkum canım.
Yine doktoruna sorarsın canım ama sezaryanlılara veriyorlar dikişleri tıtsun diye.Ben ilk Dogumumda tam tersini duymuştum. O yüzden takmamıştım ama bu sefer takicam. Canım hangi model almalıyız kimi külotlu oluyor. Kimisi yalnız beli sarıyor. Hangisi iyi olur acaba bilgin var mi?
geçen hafta cumartesi gittim ben boy 42 cm kilo 1861 di..doğru düzgün beslenmiyorum bende...et balık yumurta da yemem :) dr beni 3 haftada bir muayene edio şimdi 30 nisanda gidicem nst başlicaz dediCanim zaten bundan sonra 2 haftaya bir kontrol var. Ben artık yüzünü görmekten umudu kestim. Her yerini comert ce gösteren yüzünü saklayan bi sipa benimki. Bi tek yanımızda teyzesi olunca az biraz yandan tadımlik gösteriyor yüzünü. Boyu haftasında görünüyor ama kilosu fazla geldi bide baya iri bi bebek ayakları bile büyük dedi. Senin kinin ölçümleri nasil
Korse konusunu ben de merak ediyodum..nasıl bi korse alınıyo canım yani bi adı var mı marka filan?Sezaryan olunca korse takmak daha iyi oluyor zaten, ben sıkıntıy gelemedim acısı falan yok ama ben de pişmanım bu sefer hastane çanfama koyduğjm ilk şey korse oldu takacağım allah nasip ederse:))
Sağol canım. Benim korseler konusunda hiç bilgim yoktu iyi olduEvet canım ikinci olacak allah nasip ederse ama inş göbek nöbek kalmaz ilkindeki hatalara düşmicem inşşş:))
Yine doktoruna sorarsın canım ama sezaryanlılara veriyorlar dikişleri tıtsun diye.
Yalnız beli saran cırtcırtlı ya da agraflı modelleri öneriyorlar böylede külotlı model olmadığı için giyerken kollarınla çekip zorlanmıyorsun. Biri beline sarar oldu da bitti maşallah..
Ben külotlı model aldım ama bormal doğum olur diye bir kere giyip çıkartmyyım diye:))
Hoşgeldin canım. Doğum tarihlerimiz aynıymışMerhaba kızlar.Böyle bir grup kurulduğunu yeni öğrendim:) Ben de Allah nasip ederse 2016 Haziran ayında oğluşumu kucağıma alacağım.
Ben balık yemiyorum da yumurta her sabah. Ette tüketiyorum.annem le konuştum da sen hep bebeğe faydali şeyler yiyosun normal bebeğin büyümesi dedi içim rahatladi. Bende nst bakmadı. Rahim ağzı geyet uzun ve kapalı dedi. Benim oglusum 2150 gram olmuş teyzesigeçen hafta cumartesi gittim ben boy 42 cm kilo 1861 di..doğru düzgün beslenmiyorum bende...et balık yumurta da yemem :) dr beni 3 haftada bir muayene edio şimdi 30 nisanda gidicem nst başlicaz dedi
Yan komşu ocak ayında doğum yaptı. sezeryan ile. sağından soluna dönerken için sallanıyo tüm organların bir yana kayıyor dedi ve doktoru 1 hafta sonra korse takmalısın demiş. veya karnına kum torbası bağlaki organların bir tafa kaymasın demiş. tabiki çok çok sıkı küçük beden alıp takmamamız gerekiyor. ben de azimliyim takacağum :):)Sezaryan olunca korse takmak daha iyi oluyor zaten, ben sıkıntıy gelemedim acısı falan yok ama ben de pişmanım bu sefer hastane çanfama koyduğjm ilk şey korse oldu takacağım allah nasip ederse:))
Benimkide ole yapmıştı canım hersey normal gidio süreyi kısaltmaya gerek yok demişti.kızlar ya benim doktor 30.haftamda olmama rağmen (son kontrolümde) 34.hafta gelicen dedi. bende şaşırdım.2haftada bire düşmüyomuydu kontroller?
evet canım sat 5 eylül :)) Bakalım 40 haftaya kadar durursa bebişimiz 12 haziranda kavuşacağızHoşgeldin canım. Doğum tarihlerimiz aynıymış
Aabak o dgru sonucta gerilmeyide onluyo ama ne bilim ben sikilmaya gelen biri degilim hic hamile kaldigindan beri karnimin ustune atletim siksin cikartip atiyrm onu ustumden sutyen bile takmiyorum bi disari cikarkenZaten ilk 1 hafta takamam ben de. Sonrasında takarım diyorum. Pamuklu kilodun üstüne, çok sıkı olmamak kaydıyla tabii. Takan sezeryanlı arkadaşlarım var çok rahat etmişler oturup kalkarken, öksürürken. Yoksa elin hep karnında dediler. O nedenle aldım, bakalım nasıl olacak :)
Ben hic sezeryanda korse takani duymadim hatta hep takilmaz denildigini blirm ama bnm bldigim halk agzinda dolanan dedigin gbi olablr hatta belki korumak icin daha iyidirdediginiz gbi ama bn cok skilgan biriyim corap giymek istemeyen biriyimDoğum sezwryan olursa @HK77 çok güzel açıklamış giymek daha doğru oluyor, saha rahat ediyor anne sağlık açısında da doktotlar tavaiye ediyor zagrn..
Cnm bnmde bebek iki hafta onde ama sekerim ckmadi. Tedrgin olma bsy olsa dktr sylerMerhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı bebek 2 hafta önden gidiyor hiç hoşuma gitmedi bu durumdoktor normal dedi ama ben doğru düzgün beslenmiyorum bile buara. nası büyüdü anlamadım aceba bende gizli şeker felan olabilir mi ya. Bide bu haftaki hasta halim endişelendirdi doktoru bi sürü tahlil istedi sağ kaburga taraflari ndaki ağrı felan normal olmayabilirmis. Yüzünü göstermedi gene sipa bi dogsun o yüzü isiracam Bi güzel
Hep halk arasnda bn farkli duymustm bunu blmek iyi olduGiyilebilir değil de cırt cirtli olanlar daha kullanışlı sezeryan sonrası. Giymek zor olur çünkü.
Benim doktor bi hafta sonra dikiş yerime bakmak için çağırmıştı o zaman dedi 2 ay korse tak diye.nasıl bi korse dedim.hiç önemi yok,eskiler çabut (bez) baglarmis dedi.ben de 1 ay takabildim iyi ki takmisim.bi sure sonra cırt cırt bol gelmeye başladı. Eşim terziye götürüp darlastirdi.(cırt cırt diktirdi)
Ne şekilde olursa olsun dogum doktora sorarak takilmali bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?