2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Korse konusunu ben de merak ediyodum..nasıl bi korse alınıyo canım yani bi adı var mı marka filan?
cnm ilk haftalar bel korsesi takılmalı. komşum doğum yaptı doktoru öyle demiş. google ye yaz doğum sonrası bel korsesi diye. modeller çıkar mutlaka. Komşum pazardan almış 2 aydır kullanıyo. Sezeryan oldu. İç organlarımı bastırıyo içim sallanmıyo artık dedi.

Canım celeston kan şekerini yükseltebilir. Bence 2 gün günde 6 kez (sabah öğle skşam aç tok şeklinde tokluk: ilk lokmadan tam 1 saat sonra) ölçüp doktorunla görüş canım yada direk ara doktorunu o sei yönlendirir zaten

Canım celeston kan şekerini yükseltebilir. Bence 2 gün günde 6 kez (sabah öğle skşam aç tok şeklinde tokluk: ilk lokmadan tam 1 saat sonra) ölçüp doktorunla görüş canım yada direk ara doktorunu o sei yönlendirir zaten

Bu arada bişey sorucam kızlar. bebeğim bu hafta çok hareketli bir dakika bile durmuyor. Tekme vs. değil ama kıpırdıyo. ve kıpırdadığında neresini beastırırsa o bölgem etim acıyo ya. sizin de kıpırdarken etiniz acıyomu karnınızda. aynı anda sağlı sollu uzanıyo galiba yan duruyo kesin karnımda şu anda. bebeğim dokunduğu yerler çürük gibi acıyo. kasık ağrısından falan bahsetmiyorum. direkt karın bölgesindeki hareketlerden bahsediyorum. Dün akşam göğüslerimin altında bildiğiniz yumurta gibi bişey çıktı saniyeler sonra kayboldu ve çok acıdı.

Ben hic sezeryanda korse takani duymadim hatta hep takilmaz denildigini blirm ama bnm bldigim halk agzinda dolanan dedigin gbi olablr hatta belki korumak icin daha iyidirdediginiz gbi ama bn cok skilgan biriyim corap giymek istemeyen biriyim

Ben de öyleyim sütyen askısına atlete tahammülüm yok ve geçen sene doğum yaptım sıfır göbekle öıltıl doğumdan.. Canıma minnet hiç korse takmadım ama çok çok pişman oldum. Bu sefer takmayı istiyorum...
Doktorlar tavsiye ediyor iki ablam da sezaryan oldu kendi doktorları tavsiye etti. Etrafımdan gördüğüm de o.
Aslında bunlar teferruat önemli olan sağlıkla doğmaları işte ama sonra pişman olmak da istemitorum..

oyh maşallah kuzucuğa :) ama erkek bebekler öyle 200-300 gr daha önde gidiyor benim bildiğim bencede için rahat olsun ankaradayım bir de ne dicem ank.üni. de mi çalışıyordunuz yanlış hatırlamıyosam eğer :)

A Alwayshappygirl ve emy0364 decavitle imom benzer ilaçlar kızlar. İkisinde de birçok vitamin mineral var decavitte balık yağı (omega) yok sanırım imomda o da var.

Canım o konuda bilgim yok en doğru bilgiyi doktorun verir

Cnm bnmde bebek iki hafta onde ama sekerim ckmadi. Tedrgin olma bsy olsa dktr syler
Bide bnm doktorimda sag kaburgan agrirsa bildir bana onemli orasi demisti bi hfta agrim basladi yrn kntrl var soylicem
Benimde ağrı olduğunu duyunca sırt tarafıma hafif vurdu felan bişey görünmüyor ama tahlil sonuçlarına bakalım dedi. Ama ben bi haftadır ise gidemiyorum sandalyede oturamiyorum çünkü. Hemen ağrı ve batma basliyor

Merhaba kızlar.
Acaba Ankara'da kapı süsü,bebek şekerleri, çikolataları satan bir yer var mı?
Ulus'ta Suluhan dediler ama biliyor musunuz orayı?

korse meselesi için sezeryan doğumlarda dikiş atılan yerlerde yapışma yapabileceği kullanılmaması gerektiğini duymuştum
Dikisin şekline de bağlı demek ki...
Benim yapıştırmaydı,bi hafta sonra kontrole gittim ve doktor korse tak 2 ay dedi.doktor tak dedigine gore her şey yolundaydı demek ki

Öff kalcadan igneyi de hiç sevmem Allah yardımcın olsun
Sağol canım , ben iğneyi dahi görmeye tahammül edemeyen bi insandım, bebek için katlanıyoruz:)))
Pinking Tree aslında çok önemli bir konuya değinmişsin, benimde hep merak ettiğim bir konu, bende sezeryan Olacağım inşaallah , korse olayını 25 nisanda kontrolüm var bi sorayım bakalım ne diyecek doktorum ..

Merhaba kızlar.
Acaba Ankara'da kapı süsü,bebek şekerleri, çikolataları satan bir yer var mı?
Ulus'ta Suluhan dediler ama biliyor musunuz orayı?

birlik mahallesinde bir yer varmış ne ararsan varmış bir arkadaşım herşeyi ordan almışş euro flora diye bir yer bende ordan süs püs birşeyler bakıcam fiyatlarıda uygunmuş internet sitesi var bir bak istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…