2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar hastanede gelenlere ikram vs ne yapılması lazım beynim durdu resmen
:) ben de yarın alışveriş moduna gircem iyi oldu bak bu ama çok fazla bir şeye gerek yok sanırım ağız tatlandırmak maksat şeker çikolata vs. bunlardan biri olsa lohusa şerbeti ile yeterli olmaz mı ki yoksa kurabiye + şeker + çikolata+ süs + püs + vs. vs. derkenn anammmmm gözümde büyüdülerrr

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım 2 gündür bakıyorum , dün gecede vurundum celestonu , bende yan etki yaptı biraz , hafiften şiştim :)) bebek az hareket ediyor, yokluk Şekerim ilk defa 132 çıktı (2 saat sonraki ölçümüm) kahvaltıdan 4 saat sonra ölçtüm 85 e düşmüş , ilk defa Başıma geliyor böyle birşey çok kötüymüş 2 gündür 5 lt su içiyorum bana mısın demiyor , normalde kan şekeri düşük bi insan olunca bünyem sarsıldı, doktora gideceğim Bebeğin hareketlerini görmek için bugun akşam

Mima güzel :) bende kahverengini aldım. Yengemde beyazi var cok ta kullanışlı güle güle kullanın sizde

Herkes aldığını güle güle kullansın kızlar:))

Yurtdışında doğum yapan var mı aramızda peki?

Ya da normal doğum kursuna giden, suda doğuracak olan???

Arada soruyorum ama sanırım yok..:
Ben normal dogum duşünüyorum Turkiyede degilim. Ama suda dogum olmaz :) alırım pilates topunu fln standart :) instagramda guzel sayfalae var dogum koclari fln onlar bilgiler paylasiyor bayag bur faydali takip edebilirsin

Cok guzelmis :)

Dogumdan hemen sonra mı takılıyor o korseler :)

kızlar ya benim doktor 30.haftamda olmama rağmen (son kontrolümde) 34.hafta gelicen dedi. bende şaşırdım.2haftada bire düşmüyomuydu kontroller?
Benimkide ayda 1 kez çagıriyor.
Bence riskli genelil degilse normali de bu.
Turkiyede abartıyorlar bu kontrol muhabetino dotkorlar cogu ticarete cevirmis islerini.

Bizde de oyle eşimle benim iğne fobimiz var biz evlenirken bile saglik raporu icin kan vermeye cok cok zor gittik resmen kolumuzdan tutup surukleyerek goturduler bizi artik dugune 3 gun kalmisti ve daha nikah tarihi almamistik kan verecez diye

Simdi benim ignelerimi Esim yapiyor diyoruz evlat icin neler yapiyoruz vay be :)

Benim ignelerim gebeligim basindan beri kan sulandirici igne her gun oluyorum hibor 5000 adi bir de kan degerim dusuk oldugu icin serum oluyorum fln eee tum anne adaylari hepimiz her ay en az 1 kere tahlil yaptiriyoruz meselaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…