2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlaaar doktordan geldik
Oğluşumun baş cevresi 3 hafta ilerde çıktır doopler ultrasona soktu beni allaha şükür vi sıkıntı yok sadece koca kafalı bi oğlum olcakmş
Boy 42 cm civarı kilo 1778 gram maşallah koca kafama

Güzel soru bende netten bakiodum onlara

bende ank.üni de taşeronum :) koru da yapcam ödemeyi falan da hallettim hayırlısı artık :)

kızlar hastanede gelenlere ikram vs ne yapılması lazım beynim durdu resmen

A nerdesin peki taşeron tam ne oluo onuda bilmiyorum. Hayırlı olsun koru güzel yer tabi. Ama ben daha hesaplı hastane düşünüyorum ya protesto amaçlı

Ben haftasonu şu Ulus'taki yere bir bakayım, beğenirsem size de tavsiye ederim, fikirlerimi yazarım buraya.
Ben sadece çikolata dağıtmayı düşünüyorum. Düğünümde nikah şekeri yaptırmadım, doğumda da öyle şeyler yaptırmam herhalde.

Bu arada herkes korucu galiba. Ben de büyük ihtimal koru da doğum yapacağım

kızlar hastanede gelenlere ikram vs ne yapılması lazım beynim durdu resmen
Hahah favori konum:))
Kapı süsü vs tamamsa hediyelik mini süsler çikolata ve de şeker vs tamamdır. Lobısa şerbetini hastanede dağıtınca kimse içmiyor çocuklar oynuyor.
Ben kızımda bir şey yapmadım kimsem yok diye.
Ama yeğenimde süslü konsepte uygun mumlar çikolatalar şekerler sabublar vs dağıtmıştık gelenlere..
Ama normali isme özdl çikplata kutusunı başucunda tutabilir, gelenlere ikram edebilirain.

Ben normal dogum duşünüyorum Turkiyede degilim. Ama suda dogum olmaz :) alırım pilates topunu fln standart :) instagramda guzel sayfalae var dogum koclari fln onlar bilgiler paylasiyor bayag bur faydali takip edebilirsin
Sen nerdesin canım? Ben de yurtdışındayım inş sağlıkşa doğururuz ben ilk doğumumu doğal doğum kursuna giderek yapmıştım bir sene önce..

Dogumdan hemen sonra mı takılıyor o korseler :)
Benim kesim yoktu, normal doğumdum doktorum hemen takabilirsin demişti hastaneden çıkarken giyip evde çılarmıştım:))) sezaryanda birkaç gün sonra takılıyor diye biliyorum..

hadi göZünüz aydın canım inş..

Seninle tarihlerimiz aynı bugün bnde baktirdim 40 cm 1600 gr yiyom iciyom yine de tombik olmuyo bu ogluş

Bn bide yatistayim dusun ne sagima ne soluma donemiyorum. Ne tahlili yapti cnm bndende belki yr .Isterse biliyim

Diyrm ya hep kulaktan dolmalari bliyrm ama konustugumz iyi oldu bnm gbi blmeyen vardr okumus oldukar

Joie uyumlu olduğundan emin misin canım açıklamalarında yazmıyor o marka

Pinking Tree
Bulgaristandan ım ben ....
Yani normal dogum cok daha iyi bencede.
Ki zaten turkiye haric surekli zorluyorlar normal olmasi icin.
Korse sezeryan olursa 1 hafta sonra kullanılıyormus.... insallah gerek kalmaz :) gider göbusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…