- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.701
Orda nasıl bilmiyorum ama yurtdışında kolay kolay epidural vermiyorlar.. İnş gönlüne göre bir doğum olur..Ben 2 hafta sonra kontrole gitigimde konusacagim bende epidural normal dusunuyorum
Geçen sene beni da etken doğum riskiyle yatırdılar ve ebebğim 40. Haftasonda geldi.. Kzımın adı serra.. Serrralar nazlı olur koktma annesi vaktinde gelir bebişin inş.. Bir de öutlaka hamile yastığı al sağını solunu destekle yoksa dayak yemiş givi ağrır sırtın..Bn bide yatistayim dusun ne sagima ne soluma donemiyorum. Ne tahlili yapti cnm bndende belki yr .Isterse biliyim
Başa geldikçe çğreniyor insan canım inş sağlıkla aylatırız o günleri..Diyrm ya hep kulaktan dolmalari bliyrm ama konustugumz iyi oldu bnm gbi blmeyen vardr okumus oldukar
İnş canım sağlıkla kolaylıkla vaktinde doğuralım kuzuları da:)Pinking Tree
Bulgaristandan ım ben ....
Yani normal dogum cok daha iyi bencede.
Ki zaten turkiye haric surekli zorluyorlar normal olmasi icin.
Korse sezeryan olursa 1 hafta sonra kullanılıyormus.... insallah gerek kalmaz :) gider göbusler
Canım yazdın mı görmedm normalde kaç kiloydun? Ben de 1.5 kg almışım hiç yiyemiyorum 32. Haftamdayım o kiloyu da yeni aldım ama bından sonra hızla alırız diyr tahmin ediyorım..Bende bilmiyorum istahim hamilelikte bayada kesilmisti ama cocuk her sekilde anne yemese bile kilo alirmis
Kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?hangi programda kaç derecede yıkadınız yada yıkamayı düşünüyorsunuz
Hassas programda 30 derecede dalan roxy ile yıkadım canım birde deterjan artıgi kalmasın diye +1 durulma yaptırdım hepsini utuledim mis gibi oldular:)Kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?hangi programda kaç derecede yıkadınız yada yıkamayı düşünüyorsunuz
Orda nasıl bilmiyorum ama yurtdışında kolay kolay epidural vermiyorlar.. İnş gönlüne göre bir doğum olur..
Yurt dışında en normalin den normal doğum galiba popüler dimi
E-bebekte arabayı tanıtan görevli öyle dedi diye hatırlıyorum. Birtek extra kartuş almak gerekiyormuş. Birkaç marka daha var uyumlu olabilen. Ama yine de bi ara arayıp tekrar teyit edicem..Joie uyumlu olduğundan emin misin canım açıklamalarında yazmıyor o marka
İnşallah çok iyi geçer, Allah yardimcin olsun canımHaftasonu acıkögretim vizeleri var koca göbeğimle pek çalışamadım amabakalım sınav esnasında çok zorlanacak mıyım
Finaller için hic umudum kalmadı ama
Onu eşim sormuş bi adaptör almak gerekiyormuş , adaptörde 250 lira :))) @ m_rv_ , eşimde takım olarak almak daha mantıklı dedi... Çünkü araba e bebeğim mağazasında 1500 lira , ana kucağı (oto koltuğu) 850 lira imiş ama indirimle 600 e geliyormuş , zaten orta halli bir pusette 500 lira 250 lira adaptörü 750 e geliyor :))E-bebekte arabayı tanıtan görevli öyle dedi diye hatırlıyorum. Birtek extra kartuş almak gerekiyormuş. Birkaç marka daha var uyumlu olabilen. Ama yine de bi ara arayıp tekrar teyit edicem..
Ay çok sağol canım merak ediyordum bu ayrıntıyı, sen cybex callisto ya baktinmiOnu eşim sormuş bi adaptör almak gerekiyormuş , adaptörde 250 lira :))) @ m_rv_ , eşimde takım olarak almak daha mantıklı dedi... Çünkü araba e bebeğim mağazasında 1500 lira , ana kucağı (oto koltuğu) 850 lira imiş ama indirimle 600 e geliyormuş , zaten orta halli bir pusette 500 lira 250 lira adaptörü 750 e geliyor :))
Onu elim sormuş bi adaptör almak gerekiyormuş , adaptörde 250 lira :))) eşimde takım olarak almak daha mantıklı dedi... Çünkü araba her bebeğim mağazasında 1500 lira , ana kucağı (oto koltuğu) 850 lira imiş ama indirimle 600 e geliyormuş , zaten orta halli bir pusette 500 lira 250 lira adaptörü 750 e geliyor :))
Yok canım bakmadım , ben internette yorumlara bakarak karar vermeye çalışıyordum , Concord neo yuda hiç duymamıştım, kumaşını alüminyum alaşımını tekerleklerini çok beğenmiş ama bi düğmesinde takılı kalmıştı :)) Mina'yı gösterdim çok Pahalı dedi 4 bin liraya geliyor set halinde , onun yerine oda kurarız dedi :)) HAKLI şimdi:)) hayırlı olsun canım seninde ben birde o modeli inceleyeyim :))) zaten şu beşikle arabayı halletsem bi çocuğu doğurmak kalıyor :)))Ay çok sağol canım merak ediyordum bu ayrıntıyı, sen cybex callisto ya baktinmi
Yıkadım. Hassas programda otuz derecede saf suyla yıkadım ilk kıyafetlerini ve ütüledm. Pisliği, tozu gitsin diye...
3-6 ay sonrasında azıcık da sabun tozu kullanmayı düşünüyorum.
Bebeklern kolayca enfeksiyon kapanileceğini söyledkler doğum kursunda yıkamamızı tavsiye eytiler diye yıkamıştım..
Hassas programda 30 derecede dalan roxy ile yıkadım canım birde deterjan artıgi kalmasın diye +1 durulma yaptırdım hepsini utuledim mis gibi oldular:)
Ben yorum bulamıyorum yaa bu ürünle ilgilide bulamadım, sen bana link at bulursan eğer, en ucuz annelutfen.com da vardı puseti dahilYok canım bakmadım , ben internette yorumlara bakarak karar vermeye çalışıyordum , Concord neo yuda hiç duymamıştım, kumaşını alüminyum alaşımını tekerleklerini çok beğenmiş ama bi düğmesinde takılı kalmıştı :)) Mina'yı gösterdim çok Pahalı dedi 4 bin liraya geliyor set halinde , onun yerine oda kurarız dedi :)) HAKLI şimdi:)) hayırlı olsun canım seninde ben birde o modeli inceleyeyim :))) zaten şu beşikle arabayı halletsem bi çocuğu doğurmak kalıyor :)))
Bebekler zaten kısmetleriyle geliyorlar maşallah :))) 28 yaşımdayım benim bu yaşıma kadar , bu kadar çok kıyafetim olmamıştır , yeğenimin hiç giyemediği ( ablam hep ayına göre almış ama Yeğenim kendi aylarındaki Çocuklardan 3 ay daha önden bir bebek :))) Arkadaşlarımın akrabalarımın hediyeleri 100 parçayı geçti :)) araba konusunda da inşaallah bende Şanslı olurum :)) yattığımdan dolayı sadece internetten bakabiliyorum , o da Zor oluyor :)Adaptörün orada pahalı olduğunu, fakat diğer sitelerde çok daha ucuza bulunabileceğini de söylemişti görevli :) Hatta 2. El olarak da satıldığından uygun fiyata bulunabilir. Benim arkadaşımda joie olduğundan bize uyguna gelecek gibi görünüyo
Concord neo hakkında mı ?Ben yorum bulamıyorum yaa bu ürünle ilgilide bulamadım, sen bana link at bulursan eğer, en ucuz annelutfen.com da vardı puseti dahil
Sabahattin bey hangi hastanede doğum yaptırıyor? Yanlışım yoksa sebahattin bey perinatolog. Doğum ücretlerini öğrendiniz mi? Bende perinatolog sermet sağol â gidiyordum ama doktor dışarıdan olunca hastane fiyatları ikiye katlanıyor diye özel hastanenin kendi doktoruna gitmeye karar verdim. Çınarlı dan güngör beye gidiyordum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmaması beni korkuttu ve biraktim. Aklımdan hiç bayan doktor geçmiyordu ama nasip olacak galiba.Ben de egepole gidiyorum gokalp beye ama onu bırakicam şimdi ozel muayenehane ye Sabahattin altinyurta
Gökalp beyden ben de memnunum canım ama sabahattin bey peeinatolog profesör o da egepolde doğum yaptırıyor egepolde yogun bakım da var ama.fiyatlar uçuk o yüzden kararsız kalıyorum bazen muayenesi 300 lira doğum da egepolde 1600 istiyor sabahattin bey de 3500 istiyor yani 5100 oluyoSabahattin bey hangi hastanede doğum yaptırıyor? Yanlışım yoksa sebahattin bey perinatolog. Doğum ücretlerini öğrendiniz mi? Bende perinatolog sermet sağol â gidiyordum ama doktor dışarıdan olunca hastane fiyatları ikiye katlanıyor diye özel hastanenin kendi doktoruna gitmeye karar verdim. Çınarlı dan güngör beye gidiyordum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmaması beni korkuttu ve biraktim. Aklımdan hiç bayan doktor geçmiyordu ama nasip olacak galiba.
Benim öğretmen arkadaşım da gökalp beye gidiyor memnunum diyor. Fakat randevu almak sıkıntılı dedi. Hastaneden memnun olan çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?