- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.721
Bana tombiş değil de iri bi bebek dedi canımSeninle tarihlerimiz aynı bugün bnde baktirdim 40 cm 1600 gr yiyom iciyom yine de tombik olmuyo bu ogluş
Bana biraz ufakmis gibi geliyo hergün yumurta yiyorum muzu bırakmak zorunda kaldım kabızlık yapıyo çok fena peynir yoğurt et allah ne verdiyse artık :) ama tabiki çok şukur önemli olan sağlıklı olmalarıBana tombiş değil de iri bi bebek dedi canım
Yumurtanı hergün ye muzunu falan ki ayrıca 1600 de düşük değilki olması gereken bu :)
Günaydın canım Bebeğin dönüp dönmemesine takılma , benimki 2 hafta önce Ayakları göbeğimdeydi Kafası aşağıda , şimdi Kafası mideme bası yapıyor Ayakları aşağıda , Dönüyor veletler :)) daha en az 6-7 haftan var , 36. Haftadan itibaren belli olur , 38 de dönem arkadaşlarumı biliyorum ... Yatak olayınada üzülme canım , ilk yıl sorun olmaz zaten sonrasındada yaratıklarla veya yan destek minareleriyle desteklersin , biz daha beşiği de almadık :)) herşey hallolur , bunlara Sıkma Canını :)Kızlar günadın. Ya ben bebeğin ters olmasına çok takıldım. Normal doğumu çok istiyordum. Bazen dönecek gibi geliyor ama bir kaç gün sonra yine kafasını kaburgamda hissediyorum. Sağlıklı olması her şeyden önemli ama sezaryan bana ürkütücü geliyor. Bir kere ameliyat oldum ve iyileşmesi kolay olmamıştı. Bir kere de erken dönemdi ama doğum yaptım, doğurduğum andan itibaren iyiydim hiç bir şey olmamış gibi.
Bir de beşiğin içine özel ölçü yatak yaptırmıştım. 1.5 cm kısa gelmiş. Buna da taktım. Ya eli ayağı araya girerse. Araya tampon görevi görecek bir şey koymam gerekiyor. O zamanda neden bunca para verdim özel ölçüye diye içime sinmiyor. BRN yataktan yaptırdık. Organik. Yatak güzel gibi ama sizin de bilginiz olsun eğer böyle bir işe girişirseniz mutlaka sözleşmeye ölçü tam olmadığı takdirde kabul etmeyeceğinizi ekleyin.
Bugünlerde her şeye takıyorum
Yok aynı kaldıKüçülmedi demi kıyafetler
Cybex callisto hakkında canmConcord neo hakkında mı ?
Bilmiyorumki cnm. Markası mamas papas dı. iyi bir araba aldı ama dediğim gibi çok kullandı arabayı ve kullandıkça eskiyo doğal olarak yollarda. BilemedimTüm 3 tekerliler aynı mıdır acaba, kalite farkı yok mudur?
http://www.nurturia.com.tr/question...a-9efd00e5f413/1/cybex-callisto-bebek-arabasi birde kadınlar kulubünde A arim diye birisinin yorumu var canım , onun dışındakiler reklam gibi geldi , Alman malıymış , bi kaç yorumdada başka sitelerde ağırlığının fazla olduğundan bahsetmiş , eğer bakma şansın varsa mağazadan bak olmazsa ... Genelde iyi yorumlar var... Bu da Alman malıymış.Cybex callisto hakkında canm
Aynen tatlım benimde sermet hoca ile doğum 6000 tl yi geçecekti. Doğum için ayırdığımız bütçenin çok üzerinde olduğu için. Perinatologu bırakmak durumunda kaldım. Ozel hastanelerde sgk anlaşmalı fiyatlardan yararlanabilmek için hastanenin kadrolu doktorlarına gitmek gerekiyor. Bende o yüzden melek hanımı seçtim. Su hospital da geçen ay arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı. Son tercihim orası oldu. İnşallah kararlarımız hepimiz için en doğru olandır canım. Sağlıklı doğumlar dilerim :)Gökalp beyden ben de memnunum canım ama sabahattin bey peeinatolog profesör o da egepolde doğum yaptırıyor egepolde yogun bakım da var ama.fiyatlar uçuk o yüzden kararsız kalıyorum bazen muayenesi 300 lira doğum da egepolde 1600 istiyor sabahattin bey de 3500 istiyor yani 5100 oluyo
Yok canım bakmadım , ben internette yorumlara bakarak karar vermeye çalışıyordum , Concord neo yuda hiç duymamıştım, kumaşını alüminyum alaşımını tekerleklerini çok beğenmiş ama bi düğmesinde takılı kalmıştı :)) Mina'yı gösterdim çok Pahalı dedi 4 bin liraya geliyor set halinde , onun yerine oda kurarız dedi :)) HAKLI şimdi:)) hayırlı olsun canım seninde ben birde o modeli inceleyeyim :))) zaten şu beşikle arabayı halletsem bi çocuğu doğurmak kalıyor :)))
Orda nasıl bilmiyorum ama yurtdışında kolay kolay epidural vermiyorlar.. İnş gönlüne göre bir doğum olur..
Geçen sene beni da etken doğum riskiyle yatırdılar ve ebebğim 40. Haftasonda geldi.. Kzımın adı serra.. Serrralar nazlı olur koktma annesi vaktinde gelir bebişin inş.. Bir de öutlaka hamile yastığı al sağını solunu destekle yoksa dayak yemiş givi ağrır sırtın..
Başa geldikçe çğreniyor insan canım inş sağlıkla aylatırız o günleri..
İnş canım sağlıkla kolaylıkla vaktinde doğuralım kuzuları da:)
Canım yazdın mı görmedm normalde kaç kiloydun? Ben de 1.5 kg almışım hiç yiyemiyorum 32. Haftamdayım o kiloyu da yeni aldım ama bından sonra hızla alırız diyr tahmin ediyorım..
69 dum su an 70 71 oynuyor canim cok kotkuyorum ya cocuk onden gidiyor ben kilo almiyorum :sOrda nasıl bilmiyorum ama yurtdışında kolay kolay epidural vermiyorlar.. İnş gönlüne göre bir doğum olur..
Geçen sene beni da etken doğum riskiyle yatırdılar ve ebebğim 40. Haftasonda geldi.. Kzımın adı serra.. Serrralar nazlı olur koktma annesi vaktinde gelir bebişin inş.. Bir de öutlaka hamile yastığı al sağını solunu destekle yoksa dayak yemiş givi ağrır sırtın..
Başa geldikçe çğreniyor insan canım inş sağlıkla aylatırız o günleri..
İnş canım sağlıkla kolaylıkla vaktinde doğuralım kuzuları da:)
Canım yazdın mı görmedm normalde kaç kiloydun? Ben de 1.5 kg almışım hiç yiyemiyorum 32. Haftamdayım o kiloyu da yeni aldım ama bından sonra hızla alırız diyr tahmin ediyorım..
İnşallah canım cumlemize :)Aynen tatlım benimde sermet hoca ile doğum 6000 tl yi geçecekti. Doğum için ayırdığımız bütçenin çok üzerinde olduğu için. Perinatologu bırakmak durumunda kaldım. Ozel hastanelerde sgk anlaşmalı fiyatlardan yararlanabilmek için hastanenin kadrolu doktorlarına gitmek gerekiyor. Bende o yüzden melek hanımı seçtim. Su hospital da geçen ay arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı. Son tercihim orası oldu. İnşallah kararlarımız hepimiz için en doğru olandır canım. Sağlıklı doğumlar dilerim :)
Bende de horlama başladı canım hem de kendi sesime uyanıyorum :)Kızlar, eşim geceleri horladığımı söylüyor. Halbuki burun tıkanıklığım vs. yok. bir kaç haftadır var diyor. Sizde de horlama söz konusu mu. Bana sorsan geceleri saat başı uyanıyorum, ne ara horluyorum anlamadım
Aslında hepimizin odaklandığı nokta hafif olması, Afyon'da yaşıyoruz canım burda nerede mothercare :)) Mayıs'ın ilk haftası eşim İzmir'de olacak , kardeşimde İzmir'de okuyor , bakalım oradan kardeşimle beraber bakacaklar , bende istedikleri kafandaki modeli Belirle , isimlerini not al biz onlara bakalım seçelim birisini diyorlar :)) ablamda Kafamı karıştırdı ilk 6-7 ay en çok kullanacağın şey puset , hatta ablam pusette uyutuyordu , puset arabadan daha kaliteli olsun diyorcanım ben arabayı ve beşiği mothercare den aldım. evden çıkarken düşüncem sadece beşiği mothercareden alırım diyordum ama 1890 tl lik arabaya 1000 tl hediye çeki verdiler beğendiğim beşikde 1500den 1200 e inmişdi
toplamda 2100 tl ye hem beşik hem araba almış olduk arabaya ana kucağıda dahil yani oto koltuğu. mothercare in arabalarının farklı modelleri var ben bilerek en hafif olanın tercih ettim gerçi ben kaldıramadım eşime sordum o söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?