2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Bana tombiş değil de iri bi bebek dedi canım
Yumurtanı hergün ye muzunu falan ki ayrıca 1600 de düşük değilki olması gereken bu :)
Bana biraz ufakmis gibi geliyo hergün yumurta yiyorum muzu bırakmak zorunda kaldım kabızlık yapıyo çok fena peynir yoğurt et allah ne verdiyse artık :) ama tabiki çok şukur önemli olan sağlıklı olmaları
 
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size
 
Reactions: 9ay
Kızlar günadın. Ya ben bebeğin ters olmasına çok takıldım. Normal doğumu çok istiyordum. Bazen dönecek gibi geliyor ama bir kaç gün sonra yine kafasını kaburgamda hissediyorum. Sağlıklı olması her şeyden önemli ama sezaryan bana ürkütücü geliyor. Bir kere ameliyat oldum ve iyileşmesi kolay olmamıştı. Bir kere de erken dönemdi ama doğum yaptım, doğurduğum andan itibaren iyiydim hiç bir şey olmamış gibi.

Bir de beşiğin içine özel ölçü yatak yaptırmıştım. 1.5 cm kısa gelmiş. Buna da taktım. Ya eli ayağı araya girerse. Araya tampon görevi görecek bir şey koymam gerekiyor. O zamanda neden bunca para verdim özel ölçüye diye içime sinmiyor. BRN yataktan yaptırdık. Organik. Yatak güzel gibi ama sizin de bilginiz olsun eğer böyle bir işe girişirseniz mutlaka sözleşmeye ölçü tam olmadığı takdirde kabul etmeyeceğinizi ekleyin.

Bugünlerde her şeye takıyorum
 
Günaydın canım Bebeğin dönüp dönmemesine takılma , benimki 2 hafta önce Ayakları göbeğimdeydi Kafası aşağıda , şimdi Kafası mideme bası yapıyor Ayakları aşağıda , Dönüyor veletler :)) daha en az 6-7 haftan var , 36. Haftadan itibaren belli olur , 38 de dönem arkadaşlarumı biliyorum ... Yatak olayınada üzülme canım , ilk yıl sorun olmaz zaten sonrasındada yaratıklarla veya yan destek minareleriyle desteklersin , biz daha beşiği de almadık :)) herşey hallolur , bunlara Sıkma Canını :)
 
Aynen tatlım benimde sermet hoca ile doğum 6000 tl yi geçecekti. Doğum için ayırdığımız bütçenin çok üzerinde olduğu için. Perinatologu bırakmak durumunda kaldım. Ozel hastanelerde sgk anlaşmalı fiyatlardan yararlanabilmek için hastanenin kadrolu doktorlarına gitmek gerekiyor. Bende o yüzden melek hanımı seçtim. Su hospital da geçen ay arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı. Son tercihim orası oldu. İnşallah kararlarımız hepimiz için en doğru olandır canım. Sağlıklı doğumlar dilerim :)
 

canım ben arabayı ve beşiği mothercare den aldım. evden çıkarken düşüncem sadece beşiği mothercareden alırım diyordum ama 1890 tl lik arabaya 1000 tl hediye çeki verdiler beğendiğim beşikde 1500den 1200 e inmişdi
toplamda 2100 tl ye hem beşik hem araba almış olduk arabaya ana kucağıda dahil yani oto koltuğu. mothercare in arabalarının farklı modelleri var ben bilerek en hafif olanın tercih ettim gerçi ben kaldıramadım eşime sordum o söyledi.
 
emy0364

bu arada canım mothercare de concord neo da vardı ondada hediye çeki vardı ben de onu alabilirim derken satıcı ve eşimin ısrarıyla mothercare in arabasını aldık concord neo daha ağır bir arabaydı.
birde inglesinayı önerebilirim gayet kullanışlı geldi hele kot rengi çok hoş bence ingiliz markasıdır o da hafif bir arabaydı.
 
 
69 dum su an 70 71 oynuyor canim cok kotkuyorum ya cocuk onden gidiyor ben kilo almiyorum :s
 
İnşallah canım cumlemize :)
 
Bende de horlama başladı canım hem de kendi sesime uyanıyorum :)
 
Aslında hepimizin odaklandığı nokta hafif olması, Afyon'da yaşıyoruz canım burda nerede mothercare :)) Mayıs'ın ilk haftası eşim İzmir'de olacak , kardeşimde İzmir'de okuyor , bakalım oradan kardeşimle beraber bakacaklar , bende istedikleri kafandaki modeli Belirle , isimlerini not al biz onlara bakalım seçelim birisini diyorlar :)) ablamda Kafamı karıştırdı ilk 6-7 ay en çok kullanacağın şey puset , hatta ablam pusette uyutuyordu , puset arabadan daha kaliteli olsun diyor inşaallah bizde senin gibi güzel bir indirim yakalarız , bizim hedefimizde Beşik ₺travel sistem arabayı :2-2.5 bine halledebilmek :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…