2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
69 dum su an 70 71 oynuyor canim cok kotkuyorum ya cocuk onden gidiyor ben kilo almiyorum :s
Çok ilginç canım, bebek 27. Haftadan itibaren içeride acayip hareket ettiğinden 1 saat sonra çok feci acıkıyorum ben :))) 1-2 kilo alabilmeyi çok iyi başarmışsın :) ama dikkat et canım , bebek senden vitaminleri yer her haliküladede , şu an bebek, rahim , plesanta, ve Bebeğin Ağırlığı 4-4.5 kg civarı , yani sen aslında kilo bile vermişsin ...

Bende de horlama başladı canım hem de kendi sesime uyanıyorum :)
Hamilelikten dolayı ödem oluyor galiba. Biz çok rahatsız olmasakta bu ödemden dolayı nefes almamız zorlaşıyor horlama yaşanıyor galiba. Bende de var o sorun malesef. Bazı geceler sabah eşimi salonda uyuyor buluyorum, gece rahatsız olup kaçıyor galiba.

@Mrssuperfine aa snn niye erken dogum riskin vardi.
Korkuttu bizi ama moral olarak daha iyiyim herseye alistirdim kendimi.
Cok sukur onun suyu kilosu vs yerinde serra lar demekki nazli olcak :)
Ay hic sorma kafamin altnda 3 yastik bi sagimda bi solmda yastk var sirt ustu yatinca sagima soluma donunce karnumin altina koyuyor.

9ay organik bebek bezi cikmis gordun mu? Ben prima premium care almistim 1 paket ama simdi organigi gorunce acaba alsam mi diye dusunmeden edemedim

Merhaba hanımlar,

Ben 2016 Mart annesiyim. Eminim çoğunuzun hazırlıkları tamamdır.

Biraz fazla bez stoku yapmışız. Birkaç tane daha alıp da kullanamadığım bebek malzemesi var. Aşağıdakileri uygun fiyata verebilirim:

1. 108'li 1 numara Prima Premium Care
2. Lansinoh Lanolin krem (40 ml, açılmamış)
3. Woombie Air kundak
4. Yan yatma yastığı

İzmir Karşıyaka'dayım. Elden de verebilirim.

Burası umarım size ulaşmak için uygun konu başlığıdır. 2. el sayfaları çok karışıktı hatırladığım.

Güzel doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum hepinize.

Kundagi ne kadara veriyorsunuz bide ne renk

9ay organik bebek bezi cikmis gordun mu? Ben prima premium care almistim 1 paket ama simdi organigi gorunce acaba alsam mi diye dusunmeden edemedim
Ben de prima premium düşünüyordum ama sen diyince organiklere baktım. Haberim yok benim :)
Seventh generation mı dediğin? Bence mantıklı canım ya direkt cildine değecek. O 1 paketin yedek olarak durabilir. Acil durumda kullanırsın :)

Bir de sence 2-4 kg mı 3-6 kg mı almalıyız?
Bir aksilik olmazsa 3 kilodan az olmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bugun herkes Cumartesi gezmelerinde galiba :))) arkadaşlar hastane Çantasını tamamen hazırlayan var mı ? Çanta olarak ne aldınız ? Ben Üniversite'den beri yadigar Adidas Sırt çantama hazırlayayım dedim (11 senelik ) annem kızdı aynen bu logodaki yaptı ellerini Pierre cardin alayım dedim , ablam onu ancak misafirliğe yada bi yere giderken kullanırsın dedi... Sizin aldığınız marka önerisi var mı ? Ablam Pierre cardin almış ama gözü az olduğundan bulamıyorum aradığımı dedi , ben zaten ofisime giderken çarşıya giderken Sırt çantası kullanacağım ama hastane için aldığınız veya almayı düşündüğünüz markalar neler ?

Canım, ablam dün beni bu konuda uyardı Yeğenim 2950 Doğdu ama Prima yenidoğan 0 dar gelmiş direk 2 numara aldırmış hemşireler ...

Ben primayi 2-5 aldim 1 bedene karsilik geliyor 0 degil ama sanki hata ettim gibi son gunlerde hangi bebek duysam en az 3bucuk kio dogmus 4e yakin 4u geciyorlar fln benim bebegim de o kdr kilolu olur mu ki:)

Seventh generation evet canim, alsak mi ki ya yalniz dogduktan sonda bez stoklamak lazim yoksa her bittigi an oyle markete gidip alacagin bir sey degil bebekler de bez degisikligi yapinca pisik oluyormus. Primaya alisan bebek baska beze gecemiyomus pisik oluyomus. Yani bastan bi karar vermek lazim prima mi organik mi diye

Mrb benimki lasig casual messenger sirt cantasi degil yandan takmali esim boyle tercih etti ne de olsa bana tasittiracaksin diye :)

Seventh generation şu an jokerde indirimde. İnternetten alabiliriz :) Stok yapalım da hangi boyu stok yapacağız?

Yeni doğanı: 4.5 kilos kadar içinde 36 tane var
no 1:3.6-6.4 arası içinde 40 tane var
no 2:5.5-8.2 kg içinde 32 tane var

Her biri 50 TL. Normalde 59. Bu çok pahalı ama nelere verdim para sanırım buna da verebilirim. Görmemişin çocuğu olmuş diyecekler diyorum eşime. O da e doğru görmedik diyor :)

Günde ilk başlarda 7-8 sonra 4-5 kere değişiyor diyorlar. Ortalama 6 desek haftalık 50 TL yapıyor bu canım ya. Uzun vadede alınır mı?

Kızlar eşimle kahvaltıya gidelim birazda gezelim dedik .. Geçen hafta da kalça kemiğim ağrıyor diye çıkamamıştık .. Ama yok ya benim için öyle gezme dolaşma zamanı bitmiş anladım 5 dk yürüyorum karnım kasılıyor zaten sol bacağım bastıkça ağrıyor bebek aşağı iniyor sıcak basıyor vs vs eve attık kendimizi valla

Valla ben de yeni bir sey zannediyorum bu seventh generationun epey urunu varmis :) sigaraya haftada 50 lira veriliyo buna da verilir (sigara icmiyoruz ama ornek iste )

Ama muhim mesele yenidogan mi alacagiz 1 beden mi yaw yavruş kac kilo dogar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…