- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.761
Kızlar eşimle kahvaltıya gidelim birazda gezelim dedik .. Geçen hafta da kalça kemiğim ağrıyor diye çıkamamıştık .. Ama yok ya benim için öyle gezme dolaşma zamanı bitmiş anladım 5 dk yürüyorum karnım kasılıyor zaten sol bacağım bastıkça ağrıyor bebek aşağı iniyor sıcak basıyor vs vs eve attık kendimizi valla
Valla ben de yeni bir sey zannediyorum bu seventh generationun epey urunu varmis :) sigaraya haftada 50 lira veriliyo buna da verilir (sigara icmiyoruz ama ornek iste)
Ama muhim mesele yenidogan mi alacagiz 1 beden mi yaw yavruş kac kilo dogar acaba
Bizimki ters kalırsa çok kilolu doğamaz çünkü erken alacak doktor
en fazla 3.5 doğuyor ama bak 2.9 kilo doğan bebeğe prima yeni doğan olmamış.
Sanırım ben 1 kutu yeni doğan, 2-3 kutu da 1 numaralıdan alacağım.
Ay sadece 1 paket yeni doğan kalmış zaten
Merhaba hanımlar,
Ben 2016 Mart annesiyim. Eminim çoğunuzun hazırlıkları tamamdır.
Biraz fazla bez stoku yapmışız. Birkaç tane daha alıp da kullanamadığım bebek malzemesi var. Aşağıdakileri uygun fiyata verebilirim:
1. 108'li 1 numara Prima Premium Care
2. Lansinoh Lanolin krem (40 ml, açılmamış)
3. Woombie Air kundak
4. Yan yatma yastığı
İzmir Karşıyaka'dayım. Elden de verebilirim.
Burası umarım size ulaşmak için uygun konu başlığıdır. 2. el sayfaları çok karışıktı hatırladığım.
Güzel doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum hepinize.
Kundagi ne kadara veriyorsunuz bide ne renk
Prima mi alacaksin organik mi?
Yeminle kafayi bozdum organikle
Jokerde mi? Organiklerde mi?
Bu arada organik yatak almissin benim besigim sepet besik icinde uyku seti var ayrica yatak da mi aliniyor?
Organik alacağım. Dediğin gibi sigara içmiyorum, saçımı bile boyatmıyorum onun yerine bebişe verebilirim :)
Joker'de evet 1 paket kalmış sadece. İndirimde olduğu için.
Ya yatak konusunu sorma. Eşim yüzünden oldu o. Biz beşiği ve karyolasını ablasından aldık. İçlerinde kendi sünger yatakları var ama ben kullanılmış sünger istemedim. Çünkü süngerin sertiliği önemli. Kullanılmış sünger bozuluyor, hem de hijyenik değil. Bakarken doğal latex 60x120 bebek yataklarını gördük. Alerji yapar mı, hemşire ile konuş, doktorlar konuş, eşe dosta sor derken onu almaya karar verdik. Kendi organik alezi ve bambu kılıfı var. Beşik için de aynı yatağın özel boyutunu sipariş verdi eşim. Gerek yoktu ama işte heves etti. Zaten gereksiz hiç bir şey almıyoruz. Az ama öz olsun istiyoruz. Bunu almasına bir şey demedim. Yoksa bir çok arkadaşım park yatakta yatırıyor, aldığı beşiğin kendi yatağını kullanıyor yada ikinci else benimki gibi sert sünger kestiriyor. Seninkinin içinde de sünger vardır. Ayrı almana gerek yok yani :)
Canım henüz ben de çanta almadım ama bu bakım çantaları hastane çantası olarak kullanmak için çok küçük. Ben küçük bir valize hazırlamayı düşünüyorum.Bugun herkes Cumartesi gezmelerinde galiba :))) arkadaşlar hastane Çantasını tamamen hazırlayan var mı ? Çanta olarak ne aldınız ? Ben Üniversite'den beri yadigar Adidas Sırt çantama hazırlayayım dedim (11 senelik ) annem kızdıaynen bu logodaki yaptı ellerini Pierre cardin alayım dedim , ablam onu ancak misafirliğe yada bi yere giderken kullanırsın dedi... Sizin aldığınız marka önerisi var mı ? Ablam Pierre cardin almış ama gözü az olduğundan bulamıyorum aradığımı dedi , ben zaten ofisime giderken çarşıya giderken Sırt çantası kullanacağım ama hastane için aldığınız veya almayı düşündüğünüz markalar neler ?
Hic sorma yatsam agrim oluyo otursam bebek surekli vuruyo itiyo bacaklarimi rahat oturamiyorumAllah yardimcin olsun canım ya sürekli yatmakta zor. Ben sabah uyandığimda her yerim ağrıyor
PembeLokum canım organik bebek bezi derken yıkanabilir bebek bezinden mi bahsediyorsunuz?
Kiz eskiden naylon icine kumas koyuuolarmis bnce bebegi bu kdr hassaslastirma ilerde sikinti yasayabilirsin bnm dusuncem sakinan goze cop batar bi tane al dene ilk yenidogan icin belkide bebek kabul etmicekPrima mi alacaksin organik mi?
Yeminle kafayi bozdum organikle
Jokerde mi? Organiklerde mi?
Bu arada organik yatak almissin benim besigim sepet besik icinde uyku seti var ayrica yatak da mi aliniyor?
Kiz eskiden naylon icine kumas koyuuolarmis bnce bebegi bu kdr hassaslastirma ilerde sikinti yasayabilirsin bnm dusuncem sakinan goze cop batar bi tane al dene ilk yenidogan icin belkide bebek kabul etmicek
Dışı nasıl ki naylon gibi değil mi. Ne bilim kimyasal vardır bence :) zeyzey in dediği gibi çok sakınma. Bağışıklığı için bunlara da ihtiyacı var. Çünkü kaçamıyoruz bunlardan :) bebekken olmazsa büyüyünce.Hayir canim iste yazdigina gore kimyasal icermeyen bebek bezi
Ben hastane icin küçük çek çek valizim var onu hazırlayacağım. Bebek çantaları klasik geldi bana almayı düşünmüyorum.Bugun herkes Cumartesi gezmelerinde galiba :))) arkadaşlar hastane Çantasını tamamen hazırlayan var mı ? Çanta olarak ne aldınız ? Ben Üniversite'den beri yadigar Adidas Sırt çantama hazırlayayım dedim (11 senelik ) annem kızdıaynen bu logodaki yaptı ellerini Pierre cardin alayım dedim , ablam onu ancak misafirliğe yada bi yere giderken kullanırsın dedi... Sizin aldığınız marka önerisi var mı ? Ablam Pierre cardin almış ama gözü az olduğundan bulamıyorum aradığımı dedi , ben zaten ofisime giderken çarşıya giderken Sırt çantası kullanacağım ama hastane için aldığınız veya almayı düşündüğünüz markalar neler ?
Dışı nasıl ki naylon gibi değil mi. Ne bilim kimyasal vardır bence :) zeyzey in dediği gibi çok sakınma. Bağışıklığı için bunlara da ihtiyacı var. Çünkü kaçamıyoruz bunlardan :) bebekken olmazsa büyüyünce.
Kiz eskiden naylon icine kumas koyuuolarmis bnce bebegi bu kdr hassaslastirma ilerde sikinti yasayabilirsin bnm dusuncem sakinan goze cop batar bi tane al dene ilk yenidogan icin belkide bebek kabul etmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?