2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben aldım canım ya çok da içime sindi :) Hatta bir kaç yabancı makele buldum araştırırken, bence değer.

Ben bulasik deterjani da almayi dusunuyorum da orda kalmamis o yuzden baska sitelere de bakiyorum almisken deterjan fln da alayim ellerim cok kotu oluyor kuruyor catliyor bulasik yikayinca, belki iyi gelir, bir de tuvalet temizligi konusunda hassasim surekli onun kokusuna maruz kaliyorum esim kizip duruyor bir de tuvalet temizlik malzemesi bakacagim

PembeLokum Canım ben bulaşık deterjanı olarak sodasan spülmittel kullanıyorum çok memnunum. Tuvelet için malesef çamaşır suyundan vaz geçemedim. Bulursan bana da söyle :)

Ben aldım canım ya çok da içime sindi :) Hatta bir kaç yabancı makele buldum araştırırken, bence değer.
Kesinlikle kızlar size katılıyorum.Ben de Ekoorganik adlı siteden alıyorum .En azından içime siniyor.Seventh generation benim de tercihim.Prima premium care ı kokladım gerçekten çok kötü kimyasal kokuyor

Kesinlikle kızlar size katılıyorum.Ben de Ekoorganik adlı siteden alıyorum .En azından içime siniyor.Seventh generation benim de tercihim.Prima premium care ı kokladım gerçekten çok kötü kimyasal kokuyor

PembeLokum Canım ben bulaşık deterjanı olarak sodasan spülmittel kullanıyorum çok memnunum. Tuvelet için malesef çamaşır suyundan vaz geçemedim. Bulursan bana da söyle :)

Sbu seventh generation da camasir suyu da var farki ne ki camasir suyu camasir suyu degil midir farkini merak ettim

Seventh ın hangi urunlerini kullaniyorsun? Ben ev temizlik urunlerinden ve sampuan sivi sabun gibi urunlerinden de almayi dusunuyorum da

Seventh den sadece Bebek bezi aldım.U green genel temizlik için alıyorum .SODASAN da tuvalet temizliği için.

Hastane çantasını çekçekli valize hazırlıcam ben :) ancak yeter diye düşünüyorum

Sbu seventh generation da camasir suyu da var farki ne ki camasir suyu camasir suyu degil midir farkini merak ettim
canım bu sorunun altında bir bilim yatıyor :) Kimya bilgimin el verdiği kadar anlatayım. Bir klorine bazlı çamaşır suyları var, bir de peroksit bazlı. Klorine zehirlidir. Solunum yolunu irite eder, oluşturduğu bazı bileşenler çiğerleri, gözleri irite eder, ciltten emilir. Yüzeylerde çok uzun süre kalır, çıkmaz. Ama çok iyi steril eder. Virüs, bateri, mantar falan kalmaz. Bizim kullandığımız bunlar. Peroksit olanlar daha az etkilidir. Seventh generation bunlardan. Daha yavaş etki eder. Mesela mutfak tezgahını sileceksen üzerinde bekletmen gerek. Ama çamaşır yıkarsın, uzun zaman kalacağı için sorun olmaz. Renklere ve kumaşlara da zarar vermez. Yani hem hemen temizlesin hem de zararlı olmasın dersen öyle bir şey henüz bulamadım.

Eheh ya ama eskiden kullandiklarimizda yedigimiz ictigimizde bu kadar zehirli tarim olmuyordu artik gunumuzde yedigimiz ictigimiz her sey zehirli resmen

Hele o kullandigimiz temizlik malzemeleri kadinlar icin hepimiz icin cok zararli
Tabiki cnm haklisin o apayri bisey ama cok ince eleyip sik dokuma bnce cnku ne kdr incelersek o kdr hassaslasip bebegide gelecegi icin skntiya sokabilirz bnce sadece deterjanini korusak yeter

Seventh camasir suyu icin klorsuz yaziyor senin dedigin boyle bir sey mi?

Tabiki cnm haklisin o apayri bisey ama cok ince eleyip sik dokuma bnce cnku ne kdr incelersek o kdr hassaslasip bebegide gelecegi icin skntiya sokabilirz bnce sadece deterjanini korusak yeter

Ben su an kendi derdime dustum zaten organik el deterjani fln bakiyorum

Tabiki haklisin canim ama bunca insana bisey olmamis ki bebekler bile kendi seciyo mamasini bezini o yuzden once bi deneyip alabilcek durumu olan begenirse bebegi devam edebilir. Ama en iyisi sanki canbebe gbi geliyo bn ilk molfix aldm bakalm begenmezse canbebe denicem

Nasil bisey bu korse bi fotosunu falan atabilir misiniz rica etsem

Seventh camasir suyu icin klorsuz yaziyor senin dedigin boyle bir sey mi?
Eve. Klor zararlı. Seventh generation yine bir tür çamaşır suyu ama dediğim gibi klor yok yerine başka bir kimyasal var. Adı da peroksit. Klor kadar zararlı değil. Diş beyazlatan, saç rengi açan bir madde bu. Fakat klor kadar etkili temizlik yapmaz.

Hmm anladim tamam sagol canim

9ay Flower3516

Benim ailemde cok fazla kanser oykusu var malesef annem meme kanseri ablami kanserden kaybettim halami kaybettim annanemi kaybettim dedemi kaybettim iki taraftan da var

Olacak olana engel olamayiz ama geciktirebiliriz belki bu nedenle 23 yasimdayim bundan sonra dikkat etmek istiyorum yedigimze ictigime kullandigim urune

Doktorlar ablama 2 ay omur bicti 21 ay yasadi bunu da iyi bakim ile sagladi annem doktorlar hayret etmisti bu kadar yasamasina

Yani bir seylere engel olamayabilirim imtihan dunyasi ama mutlaka bir faydasi olacagini dusunuyorum kendime cocuguma esime eger bazi seylere dikkat edersem

Yeni yeni koy yumurtasi, ev yogurdu, salcasi, ne bileyim domatesi, biberi, zeytinyagi kullanmaya basladim iste 1-2 aydir

Herkes bas bas bagiriyor evde kendiniz salca yapin, kendiniz kek yapin hazir kek yedirmeyin, kendiniz yogurt yapin diye e yogurduna iyi alistim artik market yogurdu yiyemiyorum bile

Eskiden boyle miydi ya insanlar daha dayanikli guclu idi ben simdi bi igneye dayanamiyorum, 2den fazla cocuk dogurmuyoruz yipraniyoruz, ama eskiler de hep ev yogurdu yemis ne bileyim kendi hayvanlarinin etini yemis yumurtasini yemis kendi yagini cikarmis kendi ekmegini yaparmis

Siz de bildiginiz uyguladiginiz seyleri benimle paylasabilirsiniz memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…