- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.781
Ben aldım canım ya çok da içime sindi :) Hatta bir kaç yabancı makele buldum araştırırken, bence değer.Ay ne bileyim herkes prima icin israil mali deyip duruyordu ben de bi alternatif dusunuyodum bunu gorunce deneyim dedim
Ben aldım canım ya çok da içime sindi :) Hatta bir kaç yabancı makele buldum araştırırken, bence değer.
Kesinlikle kızlar size katılıyorum.Ben de Ekoorganik adlı siteden alıyorum .En azından içime siniyor.Seventh generation benim de tercihim.Prima premium care ı kokladım gerçekten çok kötü kimyasal kokuyorBen aldım canım ya çok da içime sindi :) Hatta bir kaç yabancı makele buldum araştırırken, bence değer.
Kesinlikle kızlar size katılıyorum.Ben de Ekoorganik adlı siteden alıyorum .En azından içime siniyor.Seventh generation benim de tercihim.Prima premium care ı kokladım gerçekten çok kötü kimyasal kokuyorBen aldım canım ya çok da içime sindi :) Hatta bir kaç yabancı makele buldum araştırırken, bence değer.
PembeLokum Canım ben bulaşık deterjanı olarak sodasan spülmittel kullanıyorum çok memnunum. Tuvelet için malesef çamaşır suyundan vaz geçemedim. Bulursan bana da söyle :)
Kesinlikle kızlar size katılıyorum.Ben de Ekoorganik adlı siteden alıyorum .En azından içime siniyor.Seventh generation benim de tercihim.Prima premium care ı kokladım gerçekten çok kötü kimyasal kokuyor
Seventh den sadece Bebek bezi aldım.U green genel temizlik için alıyorum .SODASAN da tuvalet temizliği için.Sbu seventh generation da camasir suyu da var farki ne ki camasir suyu camasir suyu degil midirfarkini merak ettim
Seventh ın hangi urunlerini kullaniyorsun? Ben ev temizlik urunlerinden ve sampuan sivi sabun gibi urunlerinden de almayi dusunuyorum da
Ben çamaşır suyu kullanmıyorum Canm.Ne kadar organik de olsa içime sinmiyor.Seventh den sadece Bebek bezi aldım.U green genel temizlik için alıyorum .SODASAN da tuvalet temizliği için.
Hastane çantasını çekçekli valize hazırlıcam ben :) ancak yeter diye düşünüyorumBugun herkes Cumartesi gezmelerinde galiba :))) arkadaşlar hastane Çantasını tamamen hazırlayan var mı ? Çanta olarak ne aldınız ? Ben Üniversite'den beri yadigar Adidas Sırt çantama hazırlayayım dedim (11 senelik ) annem kızdıaynen bu logodaki yaptı ellerini Pierre cardin alayım dedim , ablam onu ancak misafirliğe yada bi yere giderken kullanırsın dedi... Sizin aldığınız marka önerisi var mı ? Ablam Pierre cardin almış ama gözü az olduğundan bulamıyorum aradığımı dedi , ben zaten ofisime giderken çarşıya giderken Sırt çantası kullanacağım ama hastane için aldığınız veya almayı düşündüğünüz markalar neler ?
Seventh den sadece Bebek bezi aldım.U green genel temizlik için alıyorum .SODASAN da tuvalet temizliği için.
Ben
Ben çamaşır suyu kullanmıyorum Canm.Ne kadar organik de olsa içime sinmiyor.
canım bu sorunun altında bir bilim yatıyor :) Kimya bilgimin el verdiği kadar anlatayım. Bir klorine bazlı çamaşır suyları var, bir de peroksit bazlı. Klorine zehirlidir. Solunum yolunu irite eder, oluşturduğu bazı bileşenler çiğerleri, gözleri irite eder, ciltten emilir. Yüzeylerde çok uzun süre kalır, çıkmaz. Ama çok iyi steril eder. Virüs, bateri, mantar falan kalmaz. Bizim kullandığımız bunlar. Peroksit olanlar daha az etkilidir. Seventh generation bunlardan. Daha yavaş etki eder. Mesela mutfak tezgahını sileceksen üzerinde bekletmen gerek. Ama çamaşır yıkarsın, uzun zaman kalacağı için sorun olmaz. Renklere ve kumaşlara da zarar vermez. Yani hem hemen temizlesin hem de zararlı olmasın dersen öyle bir şey henüz bulamadım.Sbu seventh generation da camasir suyu da var farki ne ki camasir suyu camasir suyu degil midirfarkini merak ettim
Tabiki cnm haklisin o apayri bisey ama cok ince eleyip sik dokuma bnce cnku ne kdr incelersek o kdr hassaslasip bebegide gelecegi icin skntiya sokabilirz bnce sadece deterjanini korusak yeterEheh ya ama eskiden kullandiklarimizda yedigimiz ictigimizde bu kadar zehirli tarim olmuyordu artik gunumuzde yedigimiz ictigimiz her sey zehirli resmen
Hele o kullandigimiz temizlik malzemeleri kadinlar icin hepimiz icin cok zararli
canım bu sorunun altında bir bilim yatıyor :) Kimya bilgimin el verdiği kadar anlatayım. Bir klorine bazlı çamaşır suyları var, bir de peroksit bazlı. Klorine zehirlidir. Solunum yolunu irite eder, oluşturduğu bazı bileşenler çiğerleri, gözleri irite eder, ciltten emilir. Yüzeylerde çok uzun süre kalır, çıkmaz. Ama çok iyi steril eder. Virüs, bateri, mantar falan kalmaz. Bizim kullandığımız bunlar. Peroksit olanlar daha az etkilidir. Seventh generation bunlardan. Daha yavaş etki eder. Mesela mutfak tezgahını sileceksen üzerinde bekletmen gerek. Ama çamaşır yıkarsın, uzun zaman kalacağı için sorun olmaz. Renklere ve kumaşlara da zarar vermez. Yani hem hemen temizlesin hem de zararlı olmasın dersen öyle bir şey henüz bulamadım.
Tabiki cnm haklisin o apayri bisey ama cok ince eleyip sik dokuma bnce cnku ne kdr incelersek o kdr hassaslasip bebegide gelecegi icin skntiya sokabilirz bnce sadece deterjanini korusak yeter
Tabiki haklisin canim ama bunca insana bisey olmamis ki bebekler bile kendi seciyo mamasini bezini o yuzden once bi deneyip alabilcek durumu olan begenirse bebegi devam edebilir. Ama en iyisi sanki canbebe gbi geliyo bn ilk molfix aldm bakalm begenmezse canbebe denicemCanım o bile hazır petrol ürünü bezlerden daha sağlıklı. Kumaş dediğin pamuklu kumaşı koyuyordur.
Klor, paraben bir sürü zararlı şey var bezlerde. Islak mendiller de öyle. Onun yerine kaynatılmış soğumuş suya pamuk batır daha iyi.
Biz senelerdir evde doğal deterjanlar kullanıyoruz. Bütün kozmetiklerimi doğal seçiyorum.
Bebek ki çok hassas. Evde kedim var. Ondan sakınmıyorum bak mesela. Haklısın alerjenlere ihtiyacı var. Ama toksinlere ihtiyacı yok.
Bez de sürekli üstünde olacak. Terleyecek, ıslanacak. Mümkünse yıkanan bezler daha iyi. Eskilerin yaptığı gibi. Değilse de bu doğal bezler mantıklı bence.
Nasil bisey bu korse bi fotosunu falan atabilir misiniz rica etsembnm annem ikiz doğurdu. benim ikizim var yani. Sezeryan ile doğum yaptı ve gece gündüz 40ı çıkana kadar takmış. 40ı çıkınca geceleri takmamaya başlamış ve annem çok fit bir kadın. yani korsenin faydaları olmuş muhakkak. bana da takacaksın normal veya sezeryan olsa bile dedi. bana bir tane korse almış bile. Çok sıkıntıya gelemeyen bayanlarda ilk zamanlarda göbek bölgesine bir ağırlık koyup baş örtüsü ile bağlayabilir ayrıca. o da çözüm veriyor. arkadaşım öyle yaptı. ama önemli olan dayanmak. ay acıyo çıkarıyım sonra takarım dersek sonu hiç iyi değil, örnek eltim :) 5 yaşında kızı var kocaman hamile göbeği duruyo ki zayıf olmasına rağmen mıngıl mıngıl sarkıyo. kayın validem ona yurt dışından korse aldı 1 hafta bile takamadı. dayanamıyorum dedi sürekli. Şimdi çok pişman.
Ben 1 numara aldım Canım.Yenidoğan 4,5 kiloya kadardı onda kararsız kaldım garanti olsun diye 1 aldım.Flower3516 bebek bezini kac beden aldin?
Eve. Klor zararlı. Seventh generation yine bir tür çamaşır suyu ama dediğim gibi klor yok yerine başka bir kimyasal var. Adı da peroksit. Klor kadar zararlı değil. Diş beyazlatan, saç rengi açan bir madde bu. Fakat klor kadar etkili temizlik yapmaz.Seventh camasir suyu icin klorsuz yaziyor senin dedigin boyle bir sey mi?
Eve. Klor zararlı. Seventh generation yine bir tür çamaşır suyu ama dediğim gibi klor yok yerine başka bir kimyasal var. Adı da peroksit. Klor kadar zararlı değil. Diş beyazlatan, saç rengi açan bir madde bu. Fakat klor kadar etkili temizlik yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?