2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım benim de testi ama doktor 35. Haftaya kadar döner durur dedim hatta bugün kontrole gttim başı yukarda diye biliyordum ebe nstye bakarken sordum ekledi karnıma yan taraftaydi sağda sonra yarım saat sonra doktora ultrasona grdik başı Asgıda dedi. Sasidim doktor olur her an değişir daha yerleşme dedo

Kızlar şikayetlerim bitmiyor benim ya .. İki haftadır göğsümde yanma vardı ama son bir kaç gündür iyice arttı sağ göğsümün hemen altı sanki yanmış gibi içeride yara varmış gibi yanıyor.. Sanki çok hafifte şişme var kaburga batması değil bildiğin yanıyor benim gibi olan var mı ya da neden kaynaklı olduğunu bilen ?

Gelir belki snnde :) ben gecen hafta sogan surdum arada gene surcem gogus catlagini engelliyomua

Canım buraya daha önce yazdım mı hatırlayamadım. Yazdıysam tekrar için özür dilerim. Mart annelerinde oludum galiba e vitamini sürmeyi tavsiye etmişler. Ben de eczaneden aldım sürüyorum gün aşırı. Memeler kıruluktan çatlıyormul e vitamini cilt için çok faydalı bana mantıklı geldi. Aklınızda bulunsun.

He evwt e vitamini tupu aliyolarmis oda aklimda bnde bide soganda suruym ddm

Hakikaten göbek ler aldı başını gidiyor. Oturmak yatmak ayakta durmak çok zor. Daha da buyucegini düşününce Rabbım yardım etsin bizlere valla. Zaten herkes bakıyor niye bakıyorlar anlamadım hamileyim işte. Minnos bi kuzu var karnımda. Demekki bende farkında olmadan hamilelere bole dikkatli bakiomusum

Evet ya şu bakanları anlamak zor..onlar banà ben bi onlara bi de arkama dönüp bakiorum ki ne varsa .. Hem daha da tombik olucaz gobus büyücek düşündükçe aklım gidio

Kızlarrrrrrrr ((

Canım ben ilk haftalarda basen Göbek toparlayıcı Şort tarzında olanlar var onlardan kullanayım diyorum :)) sonra bel korsesi alırım bir tane :)) su konusunda sıkıntı yaşamam galiba 4 lt içerim gibime geliyor , zaten 3. Aydan sonra Spa -fitness salonuna yazılacağım yoksa bu bünye başka Türlü toparlanmaz :)))

Nasılsınız kızlar.... baktim normal dogum sezeryan sut gobek muhabetleri olmus :)
zeyzey3428 benimde geliyor sarı sıvı gogusumden birkac haftadr. Hep gelmiyor ama.zorlama cnm skma ucunu aksn diye. Dogumu tetikledigini duymustum.
Çatlak olusmasn diye E vitaminli her tür krem olur kizlar pahali krem almanoza gerek yok...
Gunde nkdr yuruyus yapiyorsunuz normal dogum isteyenler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…