2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mothercare den alışveriş yapan ya da bilgisi olan varsa mobilya ürunlerinde hediye çeki kampanyası var mı şu an?

Benim ilk kızımda yanlış hatırlamıyorsam 35 haftalıkken makat gelişten baş gelişe dönmüştü. Halen dönme ihtimali var canım

İnşallah iyi çıkar Can'ım bizde de aynı sorun var bir hafta gerideyiz ama doktor önemli olmadığını söyledi ben yine de çocuğa kilo aldırma konusunda çıldırdım tabi inşallah haftasını yakalar bebeklerimiz

Muz kaşar beyaz peynir pekmez
Yogurt kırmızı et hepsi bebise direkt gidiyor cnm. Onlara ağırlıkli beslenmeye çalıs.
Ve yemekten sonra 30 dk en az soluna yat :)

Göbek aldı başını gidiyoro değilde 10 kilo aldım ben yaw bu iştaha bi dur demem lazım galiba

Gebeligin basindan beri mi yai toplamda mi 10 kilo aldin cnm

Bana da uzun uzun bakiyorlar hatta donup donup tekrar bakiyorlar (tipim cok minyon herkes liseli gibi gorundugumu soyluyor) sonra dayanamayip gelip hamile misin kac yasindasin diye soruyorlar

Töbee bazıları resmen bön bön bakıyo BÖN BÖN ne var dedim hatta geçen öyle yapsalar çıldırırım heralde sevecenlikle baknları anlıyorum ama

Töbee bazıları resmen bön bön bakıyo BÖN BÖN ne var dedim hatta geçen öyle yapsalar çıldırırım heralde sevecenlikle baknları anlıyorum ama

Hic sevecenlikle bakan gormedim hakkaten bön bön ve dönüp dönüp tekrar bakiyorlar hadi bana liseli gorundugum icin bakiyorlar sizlere neden bakiyorlar acaba

Hic sevecenlikle bakan gormedim hakkaten bön bön ve dönüp dönüp tekrar bakiyorlar hadi bana liseli gorundugum icin bakiyorlar sizlere neden bakiyorlar acaba
Bilmem ya görgüsüzler zaten nadir çıkıyorum hiç çıkasım gelmiyo öyle bskanlarda nadir eskidenmiş öyle bakanlar şimdi fesat olmuş herkes ben çok huyluyumdur zaten direk ne var diyorum bazende zor tutuyorum geriliyo insan diğer arkadaşalar belki anlar ben anlayaöadım sebebini

Millet kac aylik oldugunu fln tahmin etmeye calisiyo herhal oyle baka baka

Hahaha ben kaç aylık göstericem onlara vallaa bi de kilo yorumu yapanlar var bazılarının arkadından şahit oldumda

Ee bizim insanimizin huyu boyle naparsin :/ bana gelip hamile misin deyip evet dedigimde yasimi sorup da 23 dedigimde bir basliyorlar konusmaya aboooww pek de güççük görünuyon ben seni ilkokula gidiyo sandiydiiiiimmmm aammmaan pek de güççükmüşsüünn ayyyy bitmiyor laflar

Dugun hazirliklari yaparken de surekli aboow pek güççük gösteriyon muhabbetleri

Evlendim yine ayni muhabbet

Hakileyim yine ayni muhabbet

Yakinda da şöyle olcak aboooww pek de güççük gösteriyon ben de kardeşin sandıydımmmmm

Artık insanları bozuyorum, dusunceni kendine sakla yaw iki saat bana aboooow mabooow deme

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Durup durirken geldi bnde sevndim :) bsyler yapmak lazm smdiden nolur nolmaz biZ tedbir alalim

Aa ciddi mi nasıl yapıyoruz ?
Sogani ikiye kes suyunu sikarak gogsune sur icnde antibiyotik etkisi oldugu icin smdiden iyilestiriyo galiba :) bana mantiklo geldi bide krem degilde e vitamin tupu oluyo ya onu duymustm ama eczaneye gidemedigim icin onu alamadm soganla idare ediyorum dogum olunca biraz lansinoh kullanirim kucuk boyunu almistim

Kızlarrrrrrrr ((
Cbm bi kac gndr bndede oluyodu gazmi dedm degilmis sanirim bebegin ayagiydi cnku bazen gobek deligimin az ustu de oyle curuk gbi yaniyodu aciyodu doktor ayagi orda demiati dun gogus alti gecti gene gobek acimaya basladi sanirim ayagi hafif hafif ovala :)

Dua edin bize.

Akşam kanama gördüm. Hemen drumu aradım. Acil yatış yaptı. Kanamanın nedeni belli değil. bebeğin suyu az dedi. Serum, iğne falan. Bugün öğleden sonra sezeryan olabilirsin dedi. Daha 2200gr çok minik. Dua edin bizi evimize istirahate göndersin minik kızım azıcık 2 hafta daha dayansın 36 haftalık olalım.

Çok geçmiş olsun Can'ım.Benim de suyun sınırda bir gün yatıp çıktım hastaneden inşallah sen de tedaviden sonra çıkarsın dualarımız seninle içini ferah tut bişeycik olmaz inşallah.

Ölçümler 4-5 gün geride çıktı ama o önemli değil iyi dedi. 6 günde 200 gr almış 2 cm uzamış onu önemsedi. Yani 32+1de 1850 gr 42 cm olmuş meleğim. Suyu vs iyi dedi. Sezeryan hattın incelmiş beklediğimiz birşey dedi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu 43 mm dedi (bu doktor özellikle idrara sıkışıkken ölçüyor rahim ağzını net görebilmek daha iyi ölçebilmek için aklınızda olsun) bundan sonra şikayetin olmasa bile 10-15 günde bir nst çektir ağrın kasılman hareketlerde azalma hareket olmaması yaşarsan başvur dedi. Şükür iyiymiş meleğim. Kendi doktoruma kontrolüm haftaya salı 26sında, bakalım orda nasıl çıkacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…