2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım yaa çok geçmiş olsun inşallah bekler bebeğin. Allah yardimcin olsun. Yinede büyük bebek korkma kilosuda guzel

cok gecmis olsun insallah vaktinde gelir minik.. yat uzan uzme kendini icini ferah tutmaya calis

Canım çok geçmiş olsun inşaallah biraz daha bekler bebegin ama kilosu fena değil tabi yine az ama en azından çok küçük değil. Haber ver durumları

Doktorun güzel şeyler söylemiş Can'ım gözünaydın hadi. Bebeğin kilosu döllenme tarihi ile de alakalı iki haftaya kadar olan ileri geri olma durumu önemsenmezmiş

Geçmiş olsun Can'ım dualarımdasın. Biraz daha bekler inşallah sabırsız meleğin

gunaydın kızlar:) bizim de dün oğlumla görüş günümüzdü. heyecandan hastanenın yollarını hep karıstırım trafıkte kayboldum:):) neyse dun 37 hafta raporumu aldım, kısmet olursa son 3 haftaya kadar calısacagım. oğluşum da 32+1 de 2300 grm olmuş, suyum cok fazlaydı oncekı haftalarda o normale donmuş bebek de haftasıyla uyumlu dedı doktorum. oğluşun yüzünü ilk defa net secebildim, cok tatlıydı. allah ım evlatlarımızın yuzune bakmaktan ayırmasın bızlerı:):) adımızı da eymen koyduk bu arada..

günaydın rüyalardan anlayan var mı..? sabah niyetine anlatayım benım kızım olucak 34 haftanın ıcındeyım ..ruyamda sünnetli erkek bebek dogurmusum ruyamda bebeği seven arkadas pipisini gösteriyor sonra ama benım kızım olucaktı ama olamaz babasına ne derım valla dna testı yapar dıye panikledim..ya hamile kaldıgımdan berı hep erkek bebek hatta hamıle kadıgımı bıle bılmezken 3 gun arayla erkek bebek dogurmus gordumdu ama kızım olucak :)

Geçmiş olsun canım , Bebeğin suyunu serumla artırıyorlar canım , benim bi arkadaşımda 28 haftalıkken su sıkıntısı vardı 1 hafta hastanede müsade Altın'da kaldı, şimdi evde yatıyor sürekli 33. Haftasında ve bebekte suyuda iyi , inşaallah senin bebekte 3 hafta dayanır ...

Annemde bana hamileyken hep erkek bebek görürmüş :))) hani bi tabir vardır ya , erkeklere taş çıkartır kavramı , benim için genelde öyle derler, 3 kız kardeşiz ablam ve kardeşim hanım hanımcıktır, bense ailenin erkek gibi kızıyımdır :))))

Canim cok geçmiş olsun dualarimiz seninle bebeğin kilosu falan da gayet iyi dayanır 2 hafta daha bebişin ama merak etme sen.

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır

Evet canım 59la kaldım 69 olmuşumneyse ki boyum uzun abartılı durmuyo

Çok geçmiş olsun canım inşallah yapmazlar şimdi vaktinde alırsın bebeğini kucağına

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sezeryan olmadan düzelir her şey. Kötü düşünme. Yakın bir arkadaşım geçen ay 34. Haftasında doğum yaptı. Maşallah çok iyi bebeği. Allah yardımcın olsun canım.

Dün geceden beri miniğim az hareket ediyo uyuyo herhalde bugün kontrolümüz var inşallah yüzünü görebiliriz ve iyidir bebişim merak içindeyim.31 haftalikta bebekleriniz kaç kiloydu kızlar ?

Gözünaydın Can'ım. Adıyla sağlıkla yaşasin güzel bahtlar yazsın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…