2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bence biraz daha böyle düşünüp sıkıntı yaparsan kendine daha çok üzüleceksin iyi düşün iyi olsun doktor yaptı mı geciktirici bişi
3. Serumu taktılar şimdi. Yan odada yeni doğmuş minik ağliyor arada çok garip hissediyorum ya doğuma bu kadar yaklaştığımı hissetmemistim.

Geçmiş olsun canım

Kesinlikle söyle canım idrar ve kan tahlili yapar muhtemelen ve tansiyonunu birkaç gün boyunca hergün ölçtür

Geçmiş olsun canım

Cnm ck gecmis olsn rabbim zamaninda saglikla almayi nasip etsn bebegini

Allah yardimcin olsun cnmm benim de kaburga kemigim cok agriyor evden bitek yuruyus icin cikiyorum ya geri kalaninda ben de yatiyorum cok skldim ya boyle yemek yapmak temizlik yapmak fln istiyorum ama mumkun degil
Hazir yemek hosuma gidiyo :) ondan sikayetim yok babam soruyo hergun ne piairiyim diye sagolsun ama yatmak cok zor herkes disarda hür bnm gbi zor gecirenler evde yatakta gene buna suku

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Canım senin tahmini doğum tarihin 11 haziran benimki 12 haziran yani sen benden 1 gün öndesin. Hesap farklı çıkıyor. Senin sat 5 eylül dimi? Mesela bugün sen 32+4 oluyorsun hesaba göre
Ya canım çok haklısın yanlış yazmışım. Benim tahmini doğum tarihim 6 Haziran. Bugün 33+3'üm. 11 Haziran nereden çıktı bilmiyorum. Düzeltiyorum şimdi. Benimki tüp bebek olduğu için tam günü belli.

dua edin zamanında dogsun bebis. Üstümde kot tişört hastanede yatıyorum o derece hazırlıksızım

Canım sakin ol bak çok şükür fark etmişiniz ve bütün önlemler alınmış. Kendini de suçlama bence hareket ettim diye. Ben hamileliğimin ilk gününden beri her gün 6'da kalkıyorum. 6 buçukta evden çıkıyorum ve şanslıysam 1.5 saat araba kullanarak İstanbul trafiğinde işe gidiyorum. Geçen gün yolda sinirden ağlama krizine girdim. Kayboldum ve şarjım bitti. İş yerinde yerime oturamıyorum. Bir toplantıdan başka birine gidene kadar bile 2-3 kişi yolda çevirip bir şeyler soruyor. O kadar yoğunum ki anlatamam. Sonra işten çıkıp yine 1.5-2 saat araba kullanıyorum. Bazen eve geldiğimde bir adım daha atarsam doğuracağım hissi oluyor ve bir sonraki sabaha kadar hiç kalkmadan yatıyorum. Sağolsun eşim yemekleri ısıtıp getiriyor. Dün ve bugün evden çalışıp pazartesi bitireceğim. Sen de artık kendini yormazsın. Ama hareket yüzünden olsaydı bence bende de olurdu.

Hareket sürekli hissediyorum ama bebek ters döndüğünden beri. Baş aşağı iken bu kadar hissetmiyordum. Pozisyonu ile de ilgilisi var.

Arkadaşlar hala bebeğim dönmedi ve nedense artık döneceğine dair inancım da yok. Hıçkırdığı zaman tam yerini buluyorum. Bir de kafasını rahatlıkla hissedebiliyorum. Küçük sert bir yuvarlak :) Aaaay doğunca seveceğim o kafasını çok tatlı bunlar yaaa

Yalnız sezaryen hiç istemiyorum ne olacak o iş. Kendimi alıştıramıyorum ameliyat fikrine. Sonda ameliyatın yanında çok ufak bir şey ama o bile bende idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. Ne kadar müdehale o kadar kötü oluyorum. Bıraksalar evde bir ebe ile doğurmayı tercih ederim

Zaten benimki tüp bebek olduğu için kıymetli bebek diye tabir edilen bir sınıfa giriyor. Bu da başlı başına sezaryen sebebi. Normal doğum yaptıracak diye doktorum çok mutluydum

Tamam canim.. gecmis olsun sana.. korkuttun beni.. sabah kalktigimda agrim olmuyor.. ama vajina kemiklerim aciyor.. oglene dogru agri oluyo oturmaktan mi cozemedim. Yine en erken pazartesi doktoruma gidebilecegim

canım günaydın benimkide dönmemişti bu haftaya kadar salı günü doktoruma bir gittim ki dönmüş ama ben hala ters hissediyordum kafasını çıkartıyor zannediyordum meğer poposuymuş başta sezaryenden korkuyordum şimdide nasıl normal doğuracağım diyorum :) hem dönmezse de korkma ağrı acı hissetmiyorsun eskisi gibi değil teknoloji gelişti doktorlar bilinçli senin ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa o olsun bunu dile bence . Sonda yı da isteğe göre takmayabiliyorlarmış diye duymuştum doktoruna sorabilirsin bunu

Reactions: 9ay
Canım bana Dikiş atılırken takıldı sonda , daha doğrusu takmışlar , ben hissetmedim bile , Uyandığında biraz sızlatıyor ama zaten 10-12 saat sonra çıkarıyorlar sondayı , vücudun narkozun etkisinde oldu için hissetmiyorsun bile :) benimde sezeryan hakkında duyduğum uyanınca Bıçak gibi bi Ağrı saplanıyormuş doğum sancısından daha beter diyorlar ...

gecmıs olsun canım.dualarımız senıne.nasıl oldun suan? sancıların basladıgında bebek hareketleri nasıldı? azalmısmıydı?

Geçmiş olsun canım inşaallah atlatırsın bu Süreci , şöyle 1-1.5 ay daha dursalar , baya aceleci çıktı bunlar ...

Sabah 5 te nts çekildi sancılar azalmış çok şükür. Tekrar rahim ağzına felan bakılacak. Oda iyi çıkarsa bugün göndeririz dedi doktor
3 4 gündür bebek ben dinlensemde kasiliyor du dün akşam yürüyemez derecedeydim eşim önemedi normal dedi ben arkadaşına sorması için ısrar ettim bide doktor olacak kocam yahu arkadaş gelsin hemen dedi. Arkadaşı demin geldi eğer gelmeseymissin gece doğum a gelirdin o sancı ile dedi.

Canım çok geçmiş olsun oncelikle, bu doktor koca lara uyuz oluyorum bende de var bi tane, hiç biseyi önemsemiyorlar. Başka biri olsa nasıl üstüne düşer pimpiriklenir. Neyseki geç kalmamissiniz. Rabbim yardimcin olsun sana ve bebise hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…