- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.321
3. Serumu taktılar şimdi. Yan odada yeni doğmuş minik ağliyor arada çok garip hissediyorum ya doğuma bu kadar yaklaştığımı hissetmemistim.Canım bence biraz daha böyle düşünüp sıkıntı yaparsan kendine daha çok üzüleceksin iyi düşün iyi olsun doktor yaptı mı geciktirici bişi
Geçmiş olsun canımkızlar gunaydın.bız 3 gundur hastanelerdeyızsupper aktıf kızım cumartesı hareketlerı azalmaya basladı salı gunu doktora gıttık.hersey cok ıı dedı ama nst yede gırelım artık dedı. gırdık dogum sancısı cıktı perıyordık gozuktugu ıcın hepımız panıkledık. ıdrar testı fln yapıldı normal cıktı.tekrar nst ye bagladılar cunku bende sancı yoktu ama nstde cıkmıstı.neyse bu sefer 40 dk tutuldu sancılar yıne duzenlı ve 70 ıla 90 arasındaydı.hemen dusuk onleyıcı ıgne cıger gelıstırıcı ve serum verdıler sonucta ılk 50 ye dustu sancılar gece 4 e dogru ıse bıtı.cok sukur hersey yoluna gırdı. ama bızım kız hala az hareket edıyor tedırgınım. sız tekmelerını sayıyormusunuz? sizinkı hangı perıyot ta tekmelıyor?
Kesinlikle söyle canım idrar ve kan tahlili yapar muhtemelen ve tansiyonunu birkaç gün boyunca hergün ölçtürKızlar merhaba. bu sabah yataktan kalktım. odada yürümek için adım attığımda ayaklarımın üstünde birşey varmış gibi bir sallantı hissettim. Bir baktım ki ayaklarımın üstü lıngır lıngır et parçası. ayaklarımın kenarlarında bulunan bilek kemiklerim yok olmuş. ayaklarımın üstü nasıl şişmiş görmeniz lazım. Halbuki asla ve asla bir çimdik de olsa tuz tüketmem, bol su içerim. Dokundum resmen uyuşuk bana ait olmayan bir parça gibi hissettim. :) Gece annemle uyumuştum. Kalktığımda ovdu biraz bacaklarımı vs. parmaklarıyla bacağıma 3 ayrı şekilde nokta gibi sertçe bastırdı ve hemen dokun dedi. Bildiğiniz o noktalar dalga dalga çukur oldu :) annem çok şişmiş bacakların dedi. bu şekilde bacakalrının şişip şişmediğini anlarsın dedi. İlk kez böyle bir şey oldu. 31. hafta da ayak ve bacak şişliği normal mi kızlar. Bu cumartesi doktora söylemeye korkuyorum. biliyosunuz hemen onu kes bunu kes yeme vs. demeye başlıyorlar :) tuz tüketmiyorum o yarı konu zaten. hemen tuzu kes diyecek eee zaten yemiyorum. 8.30 iş başı yapıyorum. Masa başı çalışıyorum. Oturarak çalışsan ayrı bir dert, ayakta çalışsan ayrı bir dert. İşim de çok rahat, tv kanallarını açıp izleme imkanım bile var yani :)
hani biraz daha dayanmak istiyorum paranın hatırına.
Sizce doktora söliyim mi bu ayak meselesini???
Canım sen dün 32+3 bugün 32+4 oluyorsun tahmini doğum tarihine göre çünkü aramızda 1 gün varBizimde ilk hedef 34 tu doktr 36 yi goruruz dedi yogun ilac kullaniyorum ama allah bilir tabi kendo ne zmn isterse gelsin bz bugun 32+1 olduk
Geçmiş olsun canımCanim zaten kasılma vardı kaç gündür bende bugün iyice arttı ve dediğin gibi belime bacaklarıma vuruyor du doktora geldik şiddetli sancı çıktı doktor 36. Haftan olsa doguma alırdım dedi. Şimdi hastanedeyim serum taktılar sabahlıcaz. Bence doktoruna bi sor.
Burdaki takvimi ilk dktorumun verdgi tahmini dgum tarhi yzmstm anra degistrnedm sat 9 eylul :)Canım sen dün 32+3 bugün 32+4 oluyorsun tahmini doğum tarihine göre çünkü aramızda 1 gün var
Cnm ck gecmis olsn rabbim zamaninda saglikla almayi nasip etsn bebeginiCanim zaten kasılma vardı kaç gündür bende bugün iyice arttı ve dediğin gibi belime bacaklarıma vuruyor du doktora geldik şiddetli sancı çıktı doktor 36. Haftan olsa doguma alırdım dedi. Şimdi hastanedeyim serum taktılar sabahlıcaz. Bence doktoruna bi sor.
Hazir yemek hosuma gidiyo :) ondan sikayetim yok babam soruyo hergun ne piairiyim diye sagolsun ama yatmak cok zor herkes disarda hür bnm gbi zor gecirenler evde yatakta gene buna sukuAllah yardimcin olsun cnmm benim de kaburga kemigim cok agriyor evden bitek yuruyus icin cikiyorum ya geri kalaninda ben de yatiyorum cok skldim ya boyle yemek yapmak temizlik yapmak fln istiyorum ama mumkun degil
Ya canım çok haklısın yanlış yazmışım. Benim tahmini doğum tarihim 6 Haziran. Bugün 33+3'üm. 11 Haziran nereden çıktı bilmiyorum. Düzeltiyorum şimdi. Benimki tüp bebek olduğu için tam günü belli.Canım senin tahmini doğum tarihin 11 haziran benimki 12 haziran yani sen benden 1 gün öndesin. Hesap farklı çıkıyor. Senin sat 5 eylül dimi? Mesela bugün sen 32+4 oluyorsun hesaba göre
dua edin zamanında dogsun bebis. Üstümde kot tişört hastanede yatıyorum o derece hazırlıksızım
Canim zaten kasılma vardı kaç gündür bende bugün iyice arttı ve dediğin gibi belime bacaklarıma vuruyor du doktora geldik şiddetli sancı çıktı doktor 36. Haftan olsa doguma alırdım dedi. Şimdi hastanedeyim serum taktılar sabahlıcaz. Bence doktoruna bi sor.
canım günaydın benimkide dönmemişti bu haftaya kadar salı günü doktoruma bir gittim ki dönmüş ama ben hala ters hissediyordum kafasını çıkartıyor zannediyordum meğer poposuymuş başta sezaryenden korkuyordum şimdide nasıl normal doğuracağım diyorum :) hem dönmezse de korkma ağrı acı hissetmiyorsun eskisi gibi değil teknoloji gelişti doktorlar bilinçli senin ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa o olsun bunu dile bence . Sonda yı da isteğe göre takmayabiliyorlarmış diye duymuştum doktoruna sorabilirsin bunuArkadaşlar hala bebeğim dönmedi ve nedense artık döneceğine dair inancım da yok. Hıçkırdığı zaman tam yerini buluyorum. Bir de kafasını rahatlıkla hissedebiliyorum. Küçük sert bir yuvarlak :) Aaaay doğunca seveceğim o kafasını çok tatlı bunlar yaaa
Yalnız sezaryen hiç istemiyorum ne olacak o iş. Kendimi alıştıramıyorum ameliyat fikrine. Sonda ameliyatın yanında çok ufak bir şey ama o bile bende idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. Ne kadar müdehale o kadar kötü oluyorum. Bıraksalar evde bir ebe ile doğurmayı tercih ederim
Zaten benimki tüp bebek olduğu için kıymetli bebek diye tabir edilen bir sınıfa giriyor. Bu da başlı başına sezaryen sebebi. Normal doğum yaptıracak diye doktorum çok mutluydum
Canım bana Dikiş atılırken takıldı sonda , daha doğrusu takmışlar , ben hissetmedim bile , Uyandığında biraz sızlatıyor ama zaten 10-12 saat sonra çıkarıyorlar sondayı , vücudun narkozun etkisinde oldu için hissetmiyorsun bile :) benimde sezeryan hakkında duyduğum uyanınca Bıçak gibi bi Ağrı saplanıyormuş doğum sancısından daha beter diyorlar ...Kızlar sezeryan da sonda takiliyormus. İkinci kez anne olacaklar ilki sezeryansa size takıldı mi ? Daha normal mi sezeryan mi olacagimi bilmiyorum ama sezeryansa eğer sonda dan korktum açıkçası rahatsız oldum şimdiden hissediyor musunuz aciyor mu ? Beni doğum korkusu sardı kızlar ya. Bide benim kiz 2 gun az hareket ediyor sonra coşuyor. Ama günde 10 tekmeyi geçiyor sadece yavaşlıyor uyuyor mu acaba öyle olunca. 2 gun azdı hareketleri bugün ise maşallahı var çok hareketli siz de de oluyor mu ?
gecmıs olsun canım.dualarımız senıne.nasıl oldun suan? sancıların basladıgında bebek hareketleri nasıldı? azalmısmıydı?Canim zaten kasılma vardı kaç gündür bende bugün iyice arttı ve dediğin gibi belime bacaklarıma vuruyor du doktora geldik şiddetli sancı çıktı doktor 36. Haftan olsa doguma alırdım dedi. Şimdi hastanedeyim serum taktılar sabahlıcaz. Bence doktoruna bi sor.
gecmıs olsun canım.nasıl oldun suan.Doktor ne diyor peki sancıyı çok mu hissediyorsun durdurmak için bişi yapmadılar mı bende stres oldum şimdi ya
Geçmiş olsun canım inşaallah atlatırsın bu Süreci , şöyle 1-1.5 ay daha dursalar , baya aceleci çıktı bunlar ...Canim zaten kasılma vardı kaç gündür bende bugün iyice arttı ve dediğin gibi belime bacaklarıma vuruyor du doktora geldik şiddetli sancı çıktı doktor 36. Haftan olsa doguma alırdım dedi. Şimdi hastanedeyim serum taktılar sabahlıcaz. Bence doktoruna bi sor.
Canım çok geçmiş olsun oncelikle, bu doktor koca lara uyuz oluyorum bende de var bi tane, hiç biseyi önemsemiyorlar. Başka biri olsa nasıl üstüne düşer pimpiriklenir. Neyseki geç kalmamissiniz. Rabbim yardimcin olsun sana ve bebise hayırlı doğumlar nasip etsin.Sabah 5 te nts çekildi sancılar azalmış çok şükür. Tekrar rahim ağzına felan bakılacak. Oda iyi çıkarsa bugün göndeririz dedi doktor
3 4 gündür bebek ben dinlensemde kasiliyor du dün akşam yürüyemez derecedeydim eşim önemedi normal dedi ben arkadaşına sorması için ısrar ettim bide doktor olacak kocam yahu arkadaş gelsin hemen dedi. Arkadaşı demin geldi eğer gelmeseymissin gece doğum a gelirdin o sancı ile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?